Жюльєн в тарталетках
Інгредієнти:
Грудка куряча (варена) - 400 г
Печериці (свіжі) - 400 г
Цибуля ріпчаста - 2 шт
Сир (вершковий, не дуже твердий) - 300 г
Вершки (20%) - 500 мл
Борошно пшеничне - 2 ст. л.
Приготування:
1. Гриби, цибулю, грудку дрібно нарізати і обсмажити до випаровування зайвої рідини.
2. Додати вершки і повільно вводити борошно - щоб загусло
3. Розкласти по тарталеткам
4. Посипати зверху тертим сиром і запікати в духовці до утворення скоринки (хвилин 10 - 15 ).
Грибний жульєн
ТРЕБА:
500 г білих грибів або шампіньйонів
2 цибулини
200 г сметани
300 г сиру твердих сортів
1 зубчик часнику
4 ст. л. вершкового масла
1 ст. л. борошна
Мелений чорний перець
Сіль
Приготування:
1. Гриби очистити і нарізати крупно. Розігріти в сковороді 2 ст. л. вершкового масла і обсмажувати гриби протягом 5 хвилин на середньому вогні. Посолити. Утворилася рідина зберегти.
2. Цибулю очистити, дрібно нарізати. Додати цибулю в сковороду з грибами, туди ж додати 2 ст. л. вершкового масла. Обсмажувати 5 хвилин.
3. Борошно всипати в сметану і ретельно розмішати. Поступово влити рідину, що утворилася при обжарке грибів, посолити і поперчити.
4. Отриманий соус влити в обсмажені гриби. 5 хвилин гасити на слабкому вогні, помішуючи.
5. Сир натерти на дрібній тертці.
6. Формочки для жульєну (кокотниці) натерти зубчиком часнику.
7. Гриби з соусом викласти в кокотниці, посипати сиром і запікати з розігрітій до 200°С духовці 7-8 хвилин до появи скоринки.
Жюльєн в булочках.
І посуду мити набагато менше!
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6
Інгредієнти:
Гриби печериці 300 г
Цибуля ріпчаста 2000 р
Фарш свино-яловичий 400 г
Вершки 10% 150 мл
Сир для сендвічів 3 пластинки
Булочки 6 штук
Приготування:
1. З булочок вийняти серединку, щоб вийшли чашечки.
2. Загасити цибулю з грибами та вершками. Посолити і додати приправи за смаком.
3. Окремо обсмажити до готовності фарш.
4. Змішати разом обсмажений фарш і вершково-грибну масу. Отриманою сумішшю начинити булочки і викласти у форму. Накрити булочки сиром для сендвічів.
. Булочки поставити в заздалегідь розігріту духовку на 5-7 хвилин. Форму можна густо змастити вершковим маслом, тоді дно булочок не буде сухим, стане ніжним і м'яким.
Приємного апетиту!
Жюльєн «Насолода»
Інгредієнти:
• 200 г курячого філе
• 300 г печериць
• 2 цибулини
• 200 г вершків (15-20%)
• 100 г твердого сиру
• 2 ст. л. борошна
• 2 ст. л. рослинного масла
• мелений чорний перець за смаком
• сіль за смаком
Приготування:
1. Відварити куряче філе до готовності і дрібно наріжте. Печериці почистіть і наріжте, цибулю дрібно покришіть.
2. Обсмажте цибулю на рослинній олії, потім додайте гриби і смажте, поки не випарується вода. Додайте куряче філе, посоліть, поперчіть і зніміть з вогню.
3. На сухій сковороді підсмажте борошно до золотистого кольору, додайте вершки, посоліть, поперчіть і доведіть до кипіння. З'єднайте з грибами і філе і зніміть з вогню.
4. Викладіть масу в кокотниці, посипте зверху тертим сиром. Запікайте жюльєн в духовці при температурі 180° С приблизно 30 хвилин.
Грибний жульєн
Інгредієнти:
500 г білих грибів або шампіньйонів
2 цибулини
200 г сметани
300 г сиру твердих сортів
1 зубчик часнику
4 ст. л. вершкового масла
1 ст. л. борошна
Мелений чорний перець
Сіль
Приготування:
1. Гриби очистити і нарізати крупно. Розігріти в сковороді 2 ст. л. вершкового масла і обсмажувати гриби протягом 5 хвилин на середньому вогні. Посолити. Утворилася рідина зберегти.
2. Цибулю очистити, дрібно нарізати. Додати цибулю в сковороду з грибами, туди ж додати 2 ст. л. вершкового масла. Обсмажувати 5 хвилин.
3. Борошно всипати в сметану і ретельно розмішати. Поступово влити рідину, що утворилася при обжарке грибів, посолити і поперчити.
4. Отриманий соус влити в обсмажені гриби. 5 хвилин гасити на слабкому вогні, помішуючи.
5. Сир натерти на дрібній тертці.
6. Формочки для жульєну (кокотниці) натерти зубчиком часнику.
7. Гриби з соусом викласти в кокотниці, посипати сиром і запікати з розігрітій до 200°С духовці 7-8 хвилин до появи скоринки.
Грибний жульєн
Інгредієнти:
500 г білих грибів або шампіньйонів
2 цибулини
200 г сметани
300 г сиру твердих сортів
1 зубчик часнику
4 ст. л. вершкового масла
1 ст. л. борошна
Мелений чорний перець
Сіль
Приготування:
1. Гриби очистити і нарізати крупно. Розігріти в сковороді 2 ст. л. вершкового масла і обсмажувати гриби протягом 5 хвилин на середньому вогні. Посолити. Утворилася рідина зберегти.
2. Цибулю очистити, дрібно нарізати. Додати цибулю в сковороду з грибами, туди ж додати 2 ст. л. вершкового масла. Обсмажувати 5 хвилин.
3. Борошно всипати в сметану і ретельно розмішати. Поступово влити рідину, що утворилася при обжарке грибів, посолити і поперчити.
4. Отриманий соус влити в обсмажені гриби. 5 хвилин гасити на слабкому вогні, помішуючи.
5. Сир натерти на дрібній тертці.
6. Формочки для жульєну (кокотниці) натерти зубчиком часнику.
7. Гриби з соусом викласти в кокотниці, посипати сиром і запікати з розігрітій до 200°С духовці 7-8 хвилин до появи скоринки.
Немає коментарів:
Дописати коментар