субота, 27 липня 2013 р.

Голубці з грибами і яйцями

Голубці з грибами і яйцями



Інгредієнти:
Сушені гриби 120 г
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Петрушка свіжа 1 пуч.
Варені яйця 4 шт.
Капуста листова 1 кг
Сметана 20% 300 г
Сир твердий 80 г

Гриби замочіть у холодній воді, потім відварити в тій же воді.
Нашатковану цибулю обсмажте на олії, додайте нарізані скибочками гриби, смажте ще 5-7 хвилин, потім покладіть зелень, дрібно рубані яйця, посоліть, поперчіть і перемішайте.
Капустяне листя відварити, укладіть на них приготований фарш і сформуйте голубці.
Залийте голубці сметаною, посипте тертим сиром і запікайте в духовці до готовності.
Голубці з грибами і яйцями



Хрусткі тости з грибами



Необхідні продукти:

французький батон - 16 скибочок
гриби нарізані мариновані або свіжі - 200 г
цибулю-шалот рубаний - 2-3 ст. ложки
корінь петрушки нарізана - 2 ст. ложки
масло вершкове - 3 ст. ложки
борошно пшеничне - 3 ст. ложки
молоко - 2 склянки
масло рослинне - 1 ст. ложка
сир тертий - 300 г
сіль
перець чорний мелений

Спосіб приготування страви:

На рослинному маслі обсмажте цибулю-шалот і петрушку протягом 2-3 хвилин.
Розтопіть вершкове масло і присипте борошном. Нагрівайте протягом 2 хвилин, постійно помішуючи. Влийте молоко. Продовжуючи помішувати, доведіть до кипіння. Додайте гриби, цибулю і петрушку, сіль, перець і уварите на слабкому вогні протягом 5-6 хвилин.

На деку додайте скибочки хліба. На них викладіть грибний соус. Зверху посипте сиром. Запікайте в розігрітій до 180 °С духовці протягом 5 хвилин.
Хрусткі тости з грибами



Салат з грибами і сардиной



Інгредієнти:
1 банка сардин
4 яйця
1 цибулина
1 морква
400 гр. печериць
2 маринованих огірочка
майонез
сир твердий Ементаль

Гриби підсмажити великими скибочками, цибулю з морквою також підсмажити разом - кубиками і терту на крупній тертці відповідно. Важливо, щоб цибулю з морквою не потрапили в салат разом з маслом, на якому смажилися, інакше салат вийде жирним. Огірки нарізати соломкою, дати стекти зайвої рідини. Яйця відварити, очистити від шкаралупи, сардину розім'яти виделкою, вийняти кістки.

Тепер спосіб укладання шарами:
Спочатку покласти гриби, змастити тоненько майонезом. Потім викласти половину тертого на крупній тертці яєць, далі майонез, потім покладіть огірок. Тепер викладіть розім'яту сардину, поверх сардини - смажену цибулю з морквою. Намалюйте сіточку з майонезу. Тепер залишилися яйця потріть на крупній тертці, змастіть майонезом і самим верхнім шаром (бажано перед подачею, інакше-засохне) потріть на дрібній тертці сир Емменталь. Прикрасьте зеленню, скибочками огірка.
Салат з грибами і сардиной






Печінка з грибами в омлеті



Інгредієнти:
0,5 кг курячої печінки;
250 г печериць;
1 велика цибулина;
1 морква;
3 яйця;
150-200 г сметани;
100 г твердого сиру.
Спосіб приготування:
Цибулю дрібно порубати, моркву натерти на крупній тертці, печериці порізати пластинками, кожну печінку розрізати на 2-3 частини.
Спасерувати цибулю з морквою на олії. Окремо обсмажити гриби.
Печінку злегка обваляти в борошні і обсмажити на вершковому маслі приблизно 5 хвилин.
У форму для запікання викласти цибулю з морквою, наступним шаром гриби, зверху печінку.
Посолити, поперчити.
Яйця збити зі сметаною, додати щіпку мускатного горіха, трохи посолити.
Омлетною сумішшю залити печінку.
Запікати 25 хвилин при 180С.
За 10 хвилин до закінчення приготування посипати тертим сиром.
Печінка з грибами в омлеті



Печінка з грибами в омлеті



Інгредієнти:
0,5 кг курячої печінки;
250 г печериць;
1 велика цибулина;
1 морква;
3 яйця;
150-200 г сметани;
100 г твердого сиру.
Спосіб приготування:
Цибулю дрібно порубати, моркву натерти на крупній тертці, печериці порізати пластинками, кожну печінку розрізати на 2-3 частини.
Спасерувати цибулю з морквою на олії. Окремо обсмажити гриби.
Печінку злегка обваляти в борошні і обсмажити на вершковому маслі приблизно 5 хвилин.
У форму для запікання викласти цибулю з морквою, наступним шаром гриби, зверху печінку.
Посолити, поперчити.
Яйця збити зі сметаною, додати щіпку мускатного горіха, трохи посолити.
Омлетною сумішшю залити печінку.
Запікати 25 хвилин при 180С.
За 10 хвилин до закінчення приготування посипати тертим сиром.
Печінка з грибами в омлеті






Печінка з грибами в омлеті



Інгредієнти:
0,5 кг курячої печінки;
250 г печериць;
1 велика цибулина;
1 морква;
3 яйця;
150-200 г сметани;
100 г твердого сиру.
Спосіб приготування:
Цибулю дрібно порубати, моркву натерти на крупній тертці, печериці порізати пластинками, кожну печінку розрізати на 2-3 частини.
Спасерувати цибулю з морквою на олії. Окремо обсмажити гриби.
Печінку злегка обваляти в борошні і обсмажити на вершковому маслі приблизно 5 хвилин.
У форму для запікання викласти цибулю з морквою, наступним шаром гриби, зверху печінку.
Посолити, поперчити.
Яйця збити зі сметаною, додати щіпку мускатного горіха, трохи посолити.
Омлетною сумішшю залити печінку.
Запікати 25 хвилин при 180С.
За 10 хвилин до закінчення приготування посипати тертим сиром.
Печінка з грибами в омлеті



Курячі зрази з грибами



Інгредієнти:

Цибуля - 100 г
Рослинне масло - 60мл
Опеньки, печериці або вешанки - 250 г
Сіль - 1,5 чайної ложки
Яйця - 2 шт
Мелений чорний перець - 1/2 чайної ложки
Панірувальні сухарі - 6 столових ложок

Приготування:

Цибулю дрібно наріжте і обсмажте в олії до прозорості. Додайте гриби. Якщо вони великі, розріжте їх на кілька частин. Посоліть і готуйте на середньому вогні 8-10 хвилин, помішуючи, поки не випарується зайва рідина, а гриби не будуть готові.
Курячі грудки наріжте невеликими шматочками і подрібніть в блендері або м'ясорубці. В отриманий фарш додайте 1 яйце, сіль і перець. Перемішайте до однорідності.
Яйце злегка збийте виделкою, панірувальні сухарі висипте в неглибоку ємність. Розділіть фарш на 6 частин. Формуючи велику корж товщиною трохи менше сантиметра. Всередину покладіть столову ложку начинки і щільно загорніть внапуск ретельно заліплюючи краю
Надайте виробу овальну форму і умочіть спочатку в яйце, потім обваляйте в сухарях з усіх боків.
Обсмажте зрази до золотисто-коричневого кольору з обох сторін, перекладіть у форму для запікання і запікайте при 180 градусах 20 хвилин.
Курячі зрази з грибами

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика