субота, 27 липня 2013 р.

Крем-десерт "Капучіно"

Крем-десерт "Капучіно"



Інгредієнти:
Вершковий сир - 225 г
Цукрова пудра - 1/4 склянки
Розчинна кава - 3 столових ложки
Гаряча вода - 3 столових ложки

Приготування:
Збийте В міксері вершковий сир до кремової консистенції. Додайте цукрову пудру і кави. Перемішайте до однорідної маси. Перекладіть крем в контейнер і поставте в холодильник, щоб маса трохи загусла. Ідеально підійде як намазки на кекси, здобний хліб, булочки.
Крем-десерт "Капучіно"



Ванільно-лимонний десерт



Інгредієнти:
1 л молока
200 мл манної крупи
1 ч.л. тертої цедри лимона
3 ст.л. лимонного соку
750 мл цукрового піску
1 ч.л. ванільного цукру
1 ч.л. солі

Приготтовление:
Молоко підігріти в каструлі з товстим дном.
Поступово ввести в тепле молоко манну крупу, і дати каші покипіти на невеликому вогні 8-10 хвилин, постійно помішуючи.
Додати в кашу терту лимонну цедру і лимонний сік, сіль, ванільний цукор і цукровий пісок.
Дати каші трохи охолонути, а потім збити в пишну масу.
Розкласти десерт по креманкам, прикрасити цедрою лимона і подавати до столу.
Ванільно-лимонний десерт



Сирний десерт «Зебра»



Інгредієнти (на 4 порції):

Сир - 250 г
Сметана - 250 г
Желатин - 10 г
Молоко або вода - 60 г
Шоколад - 50 г
Ванілін - на кінчику ножа
Цукрова пудра - 4 ст. ложки

Приготування:

1. Желатин залийте молоком або водою, витримайте до набрякання, потім розпустіть на водяній бані.

2. Сир протріть, змішайте зі сметаною і цукровою пудрою. Додайте підготовлений желатин, перемішайте, розділіть масу навпіл

3. В одну частину додайте розтоплений шоколад, перемішайте. В іншу - ванілін

4. У вазочки викладайте, чергуючи, по 1-2 ч. ложки білої і темної маси. Поставте вази в холодильник на 1-1,5 ч.

5. При подачі посипте десерт какао-порошком.
Сирний десерт «Зебра»






Зимовий ягідний десерт



Інгредієнти
Ягоди - 500 грамів
Цукор - 4 ст. л.
ягідний лікер - 4 ст.л.
бісквіт - 250 гр.
маскарпоне - 250 мл
вершки - 500 мл
ванілін - 2 ч.л.

Приготування:
Змішати ягоди з цукром в каструлі на середньому вогні, поки цукор не розчиниться. Додати ягідний лікер.
Бісквіт наріжте скибочками і викладіть на дно великого фужера. Зверху укладіть 2/3 ягідної суміші. Збийте сир з ваніллю і більшою частиною вершків, викладіть поверх ягід. Приберіть в холодильник на годину.
Перед подачею прикрасити вершками і викладіть ягоди. Зимовий ягідний десерт готовий!
Зимовий ягідний десерт



Десерт "Шоколадні кульки"



Інгредієнти:


100 г розм'якшеного маргарину ( або олії)
1 ст.л. какао
4 ст.л. цукру
300 мл вівсяних пластівців (не розмелених в Геркулес)
1 ст.л. води

Розм'якшений маргарин збивається до пишноти з цукром і потім додаються інші складові і замішується однорідне тісто. З нього сформувати кульки і обваляти їх в кокосовій стружці або шоколадної крихти.
Поставити в холодильник застигнути.

Для дорослих можна додати ще 2 ст.л. какао, 2 ст.л. холодного міцної кави, 1 ст.л. ванільного цукру і ще 3-4 ст.л. цукру.

Cook it!
Десерт "Шоколадні кульки"






Корисний десерт "Бананові трубочки"



Підходить для веганів і сироїд)

Інгредієнти на 4 порції по 154 ккал:

· 30-40 грам насіння льону;

· 100 грам сушених бананів;

· Столова ложка кокосової стружки;

· Столова ложка какао;

· Банан;

· Ягоди для прикраси.

1. Подрібнюємо сушені банани на м'ясорубці або измельчителе.

2. Цілісні насіння льону змішуємо з цією масою, туди ж додаємо какао і стружку кокоса;

3. Все перемішуємо. Маса буде досить тугий, викладаємо її шаром товщиною 0,7-1 см на поліетилен або кальку у формі прямокутника (приблизно 8*10 см).

4. Розрізаємо банан поперек навпіл, кожну з частин розрізаємо вздовж на 4 частини.

5. Шматочок банана кладемо на суміш, викладену на кальку, і загортаємо як рол. Щільно притискаємо і надаємо рівну форму.

6. Трубочку режим навпіл або на 3 частини. Так проробляємо з усією масою і шматочками банана.
Корисний десерт "Бананові трубочки"



Десерт із шампанського



Інгредієнти:
шампанське - 500 мл
лимон (сік і цедра) - 1/2 шт.
цукор - 3 ст.л.
желатин - 10 г
Для крему
вершки (33-35%) - 150 г
цукор - 2 ст.л.

Спосіб приготування:
Желатин замочуємо в ¼ склянки води до набухання.
У каструльку наливаємо 100 мл води, кладемо туди цукор і цедру лимона.
Доводимо до кипіння, знімаємо з вогню і додаємо лимонний сік.
Ретельно перемішуємо.
Набряклий желатин розпускаємо на водяній бані і додаємо до сиропу.
Отриману суміш проціджуємо через сито і з'єднайте з шампанським.
Розливаємо по келихах, залишаючи трохи місця на крем, прикриваємо харчовою плівкою або фольгою і ставимо в холодильник на ніч.
Перед подачею прикрашаємо десерт вершками, для цього збиваємо їх з цукром до стійкої піни.
Десерт із шампанського






Найзручніша кавова чашка в світі випив кави, з'їв десерт і мити не треба.

Найзручніша кавова чашка в світі випив кави, з'їв десерт і мити не треба.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика