вівторок, 30 липня 2013 р.

Легкий десерт з сиру і молока

Легкий десерт з сиру і молока



Інгредієнти:

Молоко - 500 мл
Желатин - 50 грам
Фруктовий сік - 1 стакан
Банан (фрукт може бути будь-який) - 1 штука

Приготування:

Спочатку підготуємо желатин. Заливаємо двома склянками холодної, але обов'язково кип'яченою води.
Вливаємо Молоко в сотейник, додаємо в нього дві столові ложки цукру з верхом.
Потім додаємо ще 2 столові ложки какао-порошку.
Кип'ятимо молоко на слабкому вогні і охолодити.
В окремій мисці збиваємо яйця і цукор.
Потім додаємо до отриманої маси сир.
Желатин відправляємо на водяну баню до повного розчинення.
Готовий желатин додаємо до сиру, більшу частину всього об'єму (приблизно 250 грам), перемішуємо і розкладаємо по формах.
Відправляємо їх в морозильну камеру холодильника хвилин на п'ять-сім.
Рідку суміш молока і какао заправляємо залишилися желатином.
Отриманою масою наповнюємо заготовки, які вже добряче схопилися в морозилці.
Знову відправляємо наш десерт в холодильник хвилин на п'ять.
Останній шаром буде фруктовий сік, змішаний зі ста грамами желатину.
Після того, як десерт повністю охолоне й стане твердим його можна вийняти з формочок.

Приємного вам апетиту!
Легкий десерт з сиру і молока



Десерт "Чорнична рапсодія"



Для чорничного шару інгредієнти :

400 гр домашнього обезжиреного сиру,
1,5 скл чорниці,
100гр сметани,
100мл молока,
ваніль,
цукрова пудра за смаком.

Приготування:

Все змішати і гарненько збити за допомогою блендера.
1,5 ст л желатину розвести в 70 мл води, підігріти (не доводячи до кипіння!!!)
додати в сирну масу, збити і викласти у форму.
Можна навіть попередньо в холодильник не ставити воно і так швидко застигне

Для шоколадного і вершкового шару:

400 гр сметани 25%,
150 мл молока,
цукрова пудра за смаком.

Все змішати і добре збити.
1,5 ст л желатину розвести у воді (див. вище)
Додати желатин в сметанную суміш, збити, ділимо масу навпіл, в одну половину суміші додаємо 2 ст л какао. виливаємо у форму (застигає протягом 5 хв)
Потім заливаємо у форму білий шар ( якщо він почав застигати можна трохи прогріти або збити блендером)

Чорничний соус:
0,5 скл чорниці
3 ст л води,
1 год л цукру,
1 год л коньяку ( за бажанням)
Довести до кипіння, прокип'ятити 1 хв, трохи остудити.
При подачі десерт полити соусом.

Приємного апетиту!
Десерт "Чорнична рапсодія"






Десерт "Чорнична рапсодія"



Для чорничного шару інгредієнти:
- 400 г знежиреного сиру домашнього
- 1,5 склянки чорниці
- 100 р сметани
- 100 мл молока
- ваніль
- цукрова пудра за смаком

Все змішати і гарненько збити за допомогою блендера.
1,5 столові ложки желатину розвести в 70 мл води, підігріти (не доводячи до кипіння), додати в сирну масу, збити і викласти у форму.

Можна навіть попередньо в холодильник не ставити воно і так швидко застигне.

Для шоколадного і вершкового шару:
- 400 р сметани 25%
- 150 мл молока
- цукрова пудра за смаком

Все змішати і добре збити.

1,5 столові ложки желатину розвести у воді (див. вище).
Додати желатин в сметанную суміш, збити, ділимо масу навпіл, в одну половину суміші додаємо 2 столові ложки какао. Виливаємо у форму (застигає протягом 5 хвилин).

Потім заливаємо у форму білий шар (якщо він почав застигати, можна трохи прогріти або збити блендером)

Чорничний соус:
- 0,5 склянки чорниці
- 3 столові ложки води
- 1 чайна ложка цукру
- 1 чайна ложка коньяку (за бажанням)
Довести до кипіння, прокип'ятити 1 хвилину, трохи остудити.
При подачі десерт полити соусом.
Десерт "Чорнична рапсодія"



Десерт «Секс у сковороді»



Інгредієнти:

Основа:
Волоські горіхи (або пеканы) подрібнені - 1 стакан
Цукор - 3 столових ложки
Вершкове масло - 110 г
Борошно - 1 склянка

Начинка:
Перший шар:
Вершковий сир - 500 г
Цукрова пудра - 1 стакан
Вершки для збивання - 1 стакан
Ванільний пудинг:
Суха суміш ванільного пуддинга - 144 г
Молоко - 3 склянки
Шоколадний пудинг:
Суха суміш ваніль шоколадного пуддинга - 144 г
Молоко - 3 склянки
Останній шар:
Вершки для збивання - 2 склянки
Тертий шоколад

Приготування:

Духовку нагрійте до 175 градусів.
Форму для запікання змастіть вершковим маслом.
У міксері збийте всі інгредієнти для основи. Цю суміш викладіть на дно блюдо і щільно утрамбуйте її.
Випікайте близько 20 хвилин.
Ванільний і шоколадний пудинг приготуйте на молоці у відповідності з інструкціями на упаковці (кожен окремо). Збийте В міксері вершковий сир, цукрову пудру і склянку сливою до повітряного стану.
Остудіть основу. Викладіть шар вершкового сиру. Зверху шоколадний і ванільний пуддинг.Сверху викладіть збиті вершки і присипте тертим шоколадом. Поставте в холодильник на пару годин і подавайте до столу.
Десерт «Секс у сковороді»






Проста цукрова павутинка як прикраса для десертів



Інгредієнти:

Цукор - 0,5 скл.
Сік лимонний - 0,5 ч. л.

Приготування:

Цукор+лимонний сік розігріваємо на сковороді до золотистого кольору, знімаємо з вогню, чекаємо, поки злегка загусне.
Вилку (або віночок) мачає в карамель і коли бачимо, що вона вже не капає, а починає тягнутися, швидкими рухами (тільки дуже вже активно віночком не розмахуйте - заплутаєтеся в павутині) наносимо карамель на ополоник і вилки. Вилки і ополоник змащуємо рослинним маслом, щоб легко відійшла карамель. Творимо. Потрібна деяка вправність і практика. З ополоника знімаємо кокон, а з вилок сітку і споруджуємо ось таку вежу.
Проста цукрова павутинка як прикраса для десертів



Дуже простий і дуже смачний десерт



Інгредієнти:
- 100 р білого шоколаду
- 60 г вершків 22%
- 250 г натурального йогурту (без смакових добавок)
- 5-6 мандаринів без кісточок

1. Шоколад розтопіть з вершками, перемішайте до однорідної маси. Остудіть. Потім додайте в цю масу йогурт, знову перемішайте і поставте в холодильник (щоб маса була прохолодна).

2. Мандарини очистіть (від шкірки, прожилок, кісточок).

3. Викладіть в склянку шарами мандарини і вийшов білий крем.
Дуже простий і дуже смачний десерт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика