субота, 27 липня 2013 р.

Гуляш в духовці

Гуляш в духовці



Інгредієнти
свинина - грудинка з сальними прошарками
соняшникова олія
часник
болгарський перець
помідори свіжі
картопля
цибуля ріпчаста
яйця курячі
сіль, чорний перець

Приготування

Картоплю почистити, помити, кубиками-приварити 10 хв у підсоленій за смаком воді з моменту кипіння.
М'ясо на гуляш (великими шматками) -посолити , цибулю-півкільцями, болгарський перець - смужками , почистити і порізати часник-все це тушкуйте з чорним перцем мінімум 15 хвилин в антипригарній сковороді на малому вогні під кришкою. На деко, змащене подсолнмаслом викласти картоплю, потім м'ясну суміш, потім гуртки помідорів-готувати при 180 градусах в духовці мінімум 30 хвилин, потім рясно полити все збитими курячими яйцями - і готувати до кінця мінімум 10 хвилин.

Приємного апетиту!
Гуляш в духовці



"Наивкуснейшая картопля в духовці"



Інгредієнти:

Картопля 5 великих шт.
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Морква-1шт.
Спеції
Томат 2-3 ст.л.
Рослинна олія 2-3 ст.л.
Зелень

Приготування:

Картоплю почистити і порізати середніми шматочками.
Цибулю порізати крупно.
Моркву порізати шматочками. Не тріть на тертці - вона розвариться. А так виглядає дуже красиво.
Додати спеції (у мене універсальна приправа), посолити, поперчити.
Додати рослинне масло і томат. У мене домашній, але з магазинним ще смачніше виходить.
Ретельно перемішати і обережно викласти в рукав для запікання, попередньо зав'язаний з одного боку. Рукав проколоти в декількох місцях зверху.
Запікати близько 1-1,5год. у духовці. Я запікаю на максимальній температурі.
Потім дістати. рукав розрізати зверху.
Висипати картоплю на блюдо і посипати зеленню. Красиве, апетитне, неймовірно смачне блюдо готове!
"Наивкуснейшая картопля в духовці"






Омлет в духовці дієтичний


Як приготувати омлет в духовці так, щоб він вийшов пишний, ніжний як у дитячому садку? Зробимо класичний омлет з молоком в духовці, але з маленьким секретом.

Інгредієнти
Яйця - 5 шт.
1 стакан молока
Сіль

Спосіб приготування дієтичного омлету в духовці
Змішаємо яйця з молоком і сіллю. Але при цьому яйця з молоком не будемо збивати! Щоб омлет вийшов пишним, яйця з молоком треба тільки добре перемішати виделкою. Ось і весь секрет приготування пишного омлету в духовці.
Виливаємо омлетну суміш у форму для запікання.
Готуємо омлет в духовці при t 180С близько 20 хвилин.

Омлет в духовці можна приготувати з різними добавками. Це дозволить урізноманітнити омлетное меню на сніданок.
На 100 гр готового продукту :
білки-8.19
жири-7.68
у-2.53
всього калорій-111.42
Омлет в духовці дієтичний



Тріска в духовці з овочами


45ккал на 100гр

Інгредієнти:
- Риба (філе) 2 шт
- Помідори червоні 1 шт
- Перець болгарський 2 шт
- Цибуля ріпчаста 2 шт
- Часник 2 зубчики
- Кольрабі 1 шт

Приготування:

Овочі і рибу очистити і приготувати для подальшої роботи. Овочі нарізати довільно і скласти в деко. Посолити, поперчити, підлити трохи води. Відправляємо запікатися в розігріту духовку. Овочі повинні запікати до готовності. Зрідка діставайте деко і обережно перемішуйте овочі.

Натерти філе спеціями для риби (або сіль, перець) і червоною паприкою. Коли овочі готові, викласти зверху філе, полити соком від овочів. Ставимо в духовку на 3-5 хвилин. Потім перевернемо і ще 3-5хвилин.
Тріска в духовці з овочами






Кукурудза, запечена в духовці



Інгредієнти:
Кукурудза 2 качана
Солодкий перець 1 шт
Петрушка
Сушений перець чилі
Морська сіль
Орегано

Спосіб приготування:

1. Дуже дрібно порізати солодкий перець, петрушку і орегано.
2. Змішати в окремій мисочці перець чилі, зелень, солодкий перець і сіль.
3. Добре натираємо кукурудзу сумішшю, а потім кожен качан загортаємо в папір для випічки.
4. Ставимо кукурудзу в розігріту до 200 градусів духову і запікаємо 40-50 хвилин.
Кукурудза, запечена в духовці



Омлет з помідорами і шинкою в духовці



Інгредієнти:

● 4 яйця
● 200мл. молока
● 200гр. помідорів
● 200гр. шинки
● 1 цибулина
● Сіль, перець
● 1ч. ложка борошна
● Рослинна олія

Приготування:

Подрібнюємо цибулю. Нарізаємо шинку соломкою, помідори - невеликими кубиками. Обсмажуємо цибулю до золотистої скоринки, додаємо до нього шинку, злегка обсмажуємо.
На дно форми для запікання викладаємо шинку з цибулею. На неї викладаємо шар помідорів.
Збиваємо яйця, додаємо борошно, сіль і чорний перець. Додаємо молоко і гарненько перемішуємо. Заливаємо отриманою сумішшю шинку і помідори. Відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при середньому жарі. Готове! Дуже апетитне і ситне блюдо. Чудово підійде для домашнього обіду. Відмінне поєднання яєць, помідорів і бекону подарують відмінний смак цього блюда.

Приємного вам апетиту!
Funny Chef
Омлет з помідорами і шинкою в духовці






Горбуша, запечена в духовці



Інгредієнти:
● Борошно пшеничне 20г
● Горбуша 400г
● Цибуля ріпчаста 1 шт
● Паста томатна 100г
● Помідори червоні 2 шт
● Цукор пісок 1 ст.л.
● Сіль 1 ч.л
● Паприка 1 ч.л

Спосіб приготування:
Стейки поділити на 2 частини і прибрати всі кістки. Кожен шматочок горбуші обваляти в борошні і підсмажити на олії до злегка золотистої скоринки. Для соусу цибулю очистити і нарізати, часник подрібнити. На маслі в сковороді обсмажити злегка цибулю і часник. Додати томатну пасту. В пасту, яка повинна бути рідкою, додати сіль, цукор, нарізані помідори, трохи меленого перцю і паприки. Дати потушиться 2-3 хвилини. У вогнетривкий посуд акуратно викласти обсмажену горбушу і зверху залити соусом. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Горбуша виходить соковита і пікантна.

Приємного апетиту!
Funny Chef
Горбуша, запечена в духовці

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика