субота, 27 липня 2013 р.

Смачний торт без випічки

Смачний торт без випічки



Інгредієнти:
- 700 г сметани, не менше 20% жирності
- 300 г крекеру (з маком, маленький "хрустик")
- 100 г родзинок (попередньо запарені)
- 200 г шоколаду (будь-який)
- 25 г желатину (швидкорозчинний)
- 90 г желе (сухе в пакетиках - зеленого кольору)
- виноград білий для прикраси
- 1 склянка цукру
- 1 упаковка ванільного цукру

Першим ділом розвести желатин у 150 мл гарячої води. Залишаємо остигати. Розводимо, згідно інструкції, желе в 300 мл гарячої воды.Тоже нехай холоне.

Крекер ламаємо навпіл. Можна взяти інші крекери, побільше розміром (шоколадний, ніжний), тоді поламати на кілька частин.

Шоколад нарізаємо ножем дрібніші.
У миску або каструлю вливаємо сметану, насипаємо цукор, ванільний цукор і добре збиваємо.

Коли маса зіб'ється, додаємо остиглий желатин і збиваємо ще раз.

В миску зі сметаною додаємо крекер і розпарений ізюм. Гарненько вимішуємо.

Дістаємо роз'ємну форму.
Викладаємо 1/3 нашого крему. Акуратно посипаємо його шоколадом.
На шоколад викладаємо ще одну частину крему і знову посипаємо шоколадом. Потім викладаємо масу, що залишилася.

Форму ставимо в холодильник для застигання.
Поки застигає крем, дістаємо виноград, ріжемо його на половинки і видаляємо з нього кісточки.

На застиглий тортик красиво викладаємо виноград і заливаємо розсолом, желе і знову прибираємо в холодильник!
Смачний торт без випічки



Казково смачний торт з сирним заварним кремом



Інгредієнти:
для тіста:
-100 г вершкового масла;
-2 ст. л. сметани;
-2/3 склянки цукру;
-1 яйце;
-1 ст. л. меду;
-0,5 ч. л. соди;
- 200 г борошна.
для крему:
-1 яйце;
-2/3 склянки цукру;
-2 ст. л. борошна;
-100 г вершкового масла;
- 500 г жирного сиру.

КРЕМ
Яйце розтираємо з цукром, змішуємо з борошном. Розтираємо з розм'якшеним вершковим маслом.
Сир кілька разів пропускаємо через м'ясорубку (протираємо через сито або вдаємося, як я, за допомогою кухонного комбайна).
Змішати обидві маси і ставимо варитися - спочатку крем буде рідким, але поступово загусне. Не забувайте постійно помішувати - присмак горілого в кремі чомусь відчувається особливо сильно.
ТІСТО
Замішуємо негусте тісто - всі інгредієнти з'єднуємо разом.
Візуально ділимо тісто на кілька рівних частин, розподіляємо у формі, випікаємо по одному коржі - температура 180 градусів, близько 15 хвилин.
Змащуємо теплі коржі теплим кремом і залишаємо на пару годин при кімнатній температурі, потім торт треба переставити в холодильник.
Казково смачний торт з сирним заварним кремом






Шалено смачний тортик



Інгредієнти:

Для тіста:
Яйця 2 шт.
Сметана 1 ст.
Цукор 1 ст.
Борошно 2 ст.
Розпушувач 1 ст.л.
Какао 1 ст.л.
Для крему:Сметана 1 літр
Цукор 1,5-2 склянки
Ванілін
Загущувач для сметани 3 пакетика
Для шоколадної глазурі:Какао 3 ст.л.
Цукор 3 ст.л.
Сметана 3 ст.л.
Масло вершкове 40 гр.

Приготування:

У миску вбити яйця і збити за допомогою міксера в однорідну густу пену.К яйцям додати цукор, взбить.В тісто додати сметану і борошно, змішану з разрыхлителем.Тесто розділити наполовину і в одну частину додати какао.Шоколадное тісто вилити на деко, викладений папером для выпечки.Белое тісто викласти в роз'ємну форму, викладену бумагой.Выпекать коржі в розігрітій духовці на середньому спеку до готовності. Готовність перевірити за допомогою спички.Приготовить крем: збити сметану з цукром, додати ванілін і загуститель.Белый корж розрізати навпіл і змастити кремом.Шоколадный корж порізати невеликими шматочками, покласти в сметанний крем кожен шматочок викласти горкой.Приготовить шоколадну глазур: змішати цукор, какао і сметану, додати масло і поставити на вогонь. На повільному вогні довести до кипения.Торт залити глазур'ю.
Шалено смачний тортик



Казково смачний торт з сирним заварним кремом



Інгредієнти:

для тіста:
-100 г вершкового масла;
-2 ст. л. сметани;
-2/3 склянки цукру;
-1 яйце;
-1 ст. л. меду;
-0,5 ч. л. соди;
- 200 г борошна.
для крему:
-1 яйце;
-2/3 склянки цукру;
-2 ст. л. борошна;
-100 г вершкового масла;
- 500 г жирного сиру.

Приготування:

КРЕМ
Яйце розтираємо з цукром, змішуємо з борошном. Розтираємо з розм'якшеним вершковим маслом.
Сир кілька разів пропускаємо через м'ясорубку (протираємо через сито або вдаємося, як я, за допомогою кухонного комбайна).
Змішати обидві маси і ставимо варитися - спочатку крем буде рідким, але поступово загусне. Не забувайте постійно помішувати - присмак горілого в кремі чомусь відчувається особливо сильно.
ТІСТО
Замішуємо негусте тісто - всі інгредієнти з'єднуємо разом.
Візуально ділимо тісто на кілька рівних частин, розподіляємо у формі, випікаємо по одному коржі - температура 180 градусів, близько 15 хвилин.
Змащуємо теплі коржі теплим кремом і залишаємо на пару годин при кімнатній температурі, потім торт треба переставити в холодильник.
Казково смачний торт з сирним заварним кремом






Казково смачний торт з сирним заварним кремом



Інгредієнти:
для тіста:
- 100 г вершкового масла
- 2 столові ложки сметани
- 2/3 склянки цукру
- 1 яйце
- 1 столова ложка меду
- 0,5 чайної ложки соди
- 200 г борошна

для крему:
- 1 яйце
- 2/3 склянки цукру
- 2 столові ложки борошна
- 100 г вершкового масла
- 500 г жирного сиру

Крем.
Яйце розтираємо з цукром, змішуємо з борошном. Розтираємо з розм'якшеним вершковим маслом.

Сир кілька разів пропускаємо через м'ясорубку (протираємо через сито або вдаємося, як я, за допомогою кухонного комбайна).
Змішати обидві маси і ставимо варитися - спочатку крем буде рідким, але поступово загусне. Не забувайте постійно помішувати - присмак горілого в кремі чомусь відчувається особливо сильно.

Тісто.
Замішуємо негусте тісто - всі інгредієнти з'єднуємо разом.
Візуально ділимо тісто на кілька рівних частин, розподіляємо у формі, випікаємо по одному коржі - температура 180 градусів, близько 15 хвилин.
Змащуємо теплі коржі теплим кремом і залишаємо на пару годин при кімнатній температурі, потім торт треба переставити в холодильник.
Казково смачний торт з сирним заварним кремом

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика