понеділок, 29 липня 2013 р.

Десертні брускетти

Десертні брускетти



Інгредієнти
для кожного рецепту потрібно
8
скибочок чіабатти товщиною близько 1,5 см, підсмажених під грилем до золотистого відтінку
а також:
полуниця, вершковий сир, яблука, банани, згущене молоко, вершки, вершкове масло, цукор, кориця (або какао), бальзамік

Спосіб приготування

З полуницею та бальзаміком



Змішати 250 г дрібних ягід полуниці, розрізані на половинки, 1 столову ложку бальзаміку і 1 столову ложку коричневого цукру. Відставити на 10 хвилин. Окремо змішати 2/3 склянки вершкового сиру і 1 столову ложку цукру. Намазати солодким сиром брускетти, зверху викласти полуницю і посипати несолоними порубаними фісташками.




З бананами і вершками



Змішати 1/3 склянки вареного згущеного молока і 1/3 склянки жирних вершків, злегка збити. Намазати цією сумішшю брускетта. Зверху розкласти скибочки з 2 бананів і викласти ложкою збиті без цукру вершки (1/2 склянки). Посипати корицею або какао.




З яблуками і шоколадом



Очистити від шкірки і серцевини 2 зелених яблука, розрізати на 8 частин кожне. Обсмажити яблучні дольки на сковороді, попередньо розпустивши 25 г вершкового масла, протягом 3 хвилин, до м'якості і злегка коричневої скоринки. Намазати брускетти нутеллою або схожою шоколадно-горіховою пастою (2/3 склянки). Зверху викласти скибочки яблук і посипати сумішшю цукру і меленої кориці.
Десертні брускетти



Шоколад на ложці. Незвичайний десерт для дітей.



Запропонуйте дітям на десерт різнокольорові ложечки, наповнені шоколадом, прикрашеним горішками, мармеладками та іншими смачними украшательствами.

Такі ложечки можна також роздавати дітям в якості призів за участь у конкурсах на дитячому святі.

Що важливо: руки не плямуються при поїданні такого десерту)

Вам знадобляться:

Різнокольорові пластмасові ложки
Білий і темний шоколад
Смачні прикраси для десерту

Приготування:

1. Шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
2. Під живці ложок підставте що-небудь, щоб рівень шоколаду був паралельний столу, наприклад, край обробної дошки, і налийте в кожну ложку трохи шоколаду.
3. Прикрасьте всім, що ви приготували - маленькими цукерками, горіхами, срібними їстівними кульками, мармеладом, M&Ms, драже на глазурі, при цьому дайте шоколаду в ложці трохи охолонути, щоб прикраси не розм'якшилися і не розтанули.

Краса виходить!
Шоколад на ложці. Незвичайний десерт для дітей.






Сирний десерт (без випічки)



Інгредієнти

Сир м'який 500 г
Сметана 10%-ная 300 г
Желатин 30 г
Цукор за смаком
Фрукти за смаком

Спосіб приготування


1. Змішати сир і сметану до однорідної маси.
2. Додати цукор (або мед) за смаком.
3. Желатин залити склянкою води на 10 хвилин. Потім поставити на повільний вогонь і, не доводячи до кипіння, постійно помішуючи, дочекатися, поки желатин повністю не розчинитися у воді.
4. Тонкою цівкою влити желатин в сирно-сметанную масу і ретельно перемішати. Вийде рідка маса.
5. Улюблені фрукти або ягоди викласти на дно форми. Залити отриманою сумішшю і прибрати в холодильник на 1-2 години.
6. Подаючи, можна прикрасити сиропом, гілочкою м'яти і ягодами.
Сирний десерт (без випічки)



Красиві десерти!!!


6 чудових рецептів)))

1)Десерт з полуницею

Інгредієнти:

Для сиропу:1/2 склянки бальзамічного оцту 1 столова ложка цукру 1 столова ложка свіжовичавленого лимонного соку

Для ягід:3 кг полуниці 1 столова ложка цукру 1 чайна ложка свіжомеленого чорного перцю

Для крему:1 1/2 склянки збитих вершків 230 грам сиру маскарпоне 1 столова ложка цукру 1/2 ч.л. ванільного екстракту

Полуниця - 3 кг
Цукор - 1 столова ложка
Мелений чорний перець - 1 чайна ложка
Для крему:
Збиті вершки - 1 1/2 склянки
Сир маскарпоне - 230 г
Цукор - 1 столова ложка
Ванільний екстракт - 1/2 чайної ложки
Для сиропу:
1/2 склянки бальзамічного оцту
1 столова ложка цукру
1 столова ложка свіжовичавленого лимонного соку

Щоб приготувати сироп, змішайте всі компоненти в невеликій каструлі і варіть на повільному вогні весь час помішуючи, поки цукор не розчиниться. Варити приблизно 4 хвилини, поки маса не зменшиться в 2 рази. Отриманий сироп перелити в тарілку і остудити до кімнатної температури.

Поріжте полуницю на половинки або четвертинки. Змішайте її з охолодженим сиропом, цукром і чорним перцем. Нехай постоїть в сиропі 30 хвилин.

Приготуйте крем (бажано за 4 години до подачі десерту). Всі інгредієнти змішайте в міксері (вершки, сир, цукор і ваніль) до м'якості. Накрийте кришкою і поставте в холодильник.

Оформіть десерт: шар крему, шар полуниці, знову шар крему. Залийте сиропом, що залишився і прикрасьте гілочкою м'яти

2) Вершковий десерт з лікером

Інгредієнти: (на 4 порції)

¼ склянки гарячої води
¼ чашки розплавленого шоколаду
¼ чашки Baileys
1 їдальня ложка цукрового піску
2 чашки сиру маскарпоне
18 бісквітних паличок (можна спекти або купити, ідеально підійде готовий бісквіт для тірамісу)

Приготування:

Змішати Baileys з сиром і цукром за допомогою міксера, маса повинна вийти однорідною
Потім змішати розплавлений шоколад з водою, коли вийде рідка шоколадна субстанція, просочіть нею готові бісквітні палички.

Тепер можна приступати до укладання шарів, спочатку викладіть бісквіт просочений, потім вершкову масу і повторити, поки не заповніть склянку або креманку, зверху покрийте сиром і можете прикрасити зефирками, маршмелоу або тертим шоколадом.

Поставити охолонути в холодильник на годину і десерт готовий.

3) "Десерт "101 далматинець"

Йогурт (натуральний) - 500 г
Вершки (32%, для збивання) - 400 г
Цукор-пісок - 120 г
Цукор ванільний - 1 пакет.
Полуниця (або інші ягоди та фрукти)
Стружка шоколадна - 50 г

Рецепт "Десерт "101 далматинець"":

Ось всі продукти, які мені були потрібні, згідно з рецептом. Йогурт у мене був 1.5%, білий, щільною кремоподібної консистенції, можна жирніше.

Треба було збивати йогурт, цукровий пісок, ванільний цукор до тих пір, поки цукор практично не розчиниться. Потім в окремому посуді добре збити вершки.
З'єднати всі разом.

Потрібен був друшляк і тонке кухонне рушник. Я взяла чайник з ситом. Тонка серветка теж знайшлася. Думаю, чим тонше, тим краще
Розмістила, згідно інструкції, рушник всередині сита і виклала туди крем. Зверху придавила тарілкою.

Поставила, як було сказано, на всю ніч у холодильник.
Вранці, обережно прочинив дверцята холодильника: будову було ще там. На дні чайника зібралася сироватка.

Перевернутт на велике блюдо вміст сита!

Прикрашаємо наш десерт з полуницею та шоколадною стружкою

4) Полуниця зі збитими вершками

Інгредієнти:
вершки 35 % - 120 г;
ванільний цукор - 0,5 пакетика;
цукровий пісок - 2 ч. л.;
полуниця.

У миску вилити вершки, додати цукру і ванільний цукор.

Вершки збити міксером до появи густої піни.

У креманку викласти не багато збитих вершків.

Полуницю нарізати уздовж тонкими пластинками. Викласти в креманку.

Зверху на полуницю викласти ще збитих вершків.

На вершки викласти решту полуницю. Десерт полуниця зі збитими вершками готовий!

4) Тарталетки з авокадо
Авокадо очистити, збити зі згущеним молоком (можна на смак, але приблизно за обсягом згущеного молока має бути трохи менше, ніж авокадо). На тарталетки викласти фрукти, можна трохи морозива, видавити з кондитерського шприца зверху крем з авокадо, прикрасити ягодами.

5) Полуничний десерт

Що потрібно:
вершки жирністю 25% - 100 г
сухарі житні мелені - 200 г
полуниця - 500 г
сир жирний - 200 г
м'ята - 4 гілочки
пудра цукрова - 2 ст. л.
цукор - 1 ст. л.
крок 1
Ягоди вимити, кілька штук залишити для прикраси, інші протерти через сито і змішати з цукровою пудрою.
крок 2
Сир збити, поступово додаючи цукор і вершки.
крок 3
Викласти в креманки шарами ягідне пюре, сухарі і сирний крем. Зверху прикрасити ягодами полуниці, нарізаними тонкими скибочками. Прикрасити гілочками м'яти.
Красиві десерти!!!
Красиві десерти!!!
Красиві десерти!!!
Красиві десерти!!!
Красиві десерти!!!
Красиві десерти!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика