пʼятниця, 26 липня 2013 р.

Сенсація!

Сенсація!


Що ж витворяють ці дівчата в ліфті!?



Сенсація!


Співаючий ОМОН в пітерському ліфті!



Омон в ліфті, танцюючі дівчата в ліфті... що на цей раз!?


Відео з розряду must see!






Вчимося швидко чистити ківі



Є спосіб, як за допомогою ножа і столової ложки почистити цей зелений фрукт:

Зріжте ножем «попки» ківі з двох сторін.
Зробіть надріз по всьому довжині ківі, тільки не дуже глибокий.
Введи під шкірку столову ложку і йди по колу ківі, поступово видаляючи неїстівну частину.
Якщо ківі дуже маленький, то рекомендуємо взяти десертну ложку, вона поменше і тоді у вас не буде проблем до споживання цього соковитого і смачного фрукта.



Вчимося швидко чистити ківі



Є спосіб, як за допомогою ножа і столової ложки почистити цей зелений фрукт:

Зріжте ножем «попки» ківі з двох сторін.
Зробіть надріз по всьому довжині ківі, тільки не дуже глибокий.
Введи під шкірку столову ложку і йди по колу ківі, поступово видаляючи неїстівну частину.
Якщо ківі дуже маленький, то рекомендуємо взяти десертну ложку, вона поменше і тоді у вас не буде проблем до споживання цього соковитого і смачного фрукта.






Як приготувати шоколадну ковбаску.



Смачне шоколадне ласощі яке легко і швидко можна приготувати, змішавши кілька найпростіших інгредієнтів.



Позитивне відео про мексиканській кухні.







Як приготувати справжні круасани в домашніх умовах



Класичні круасани готуються тільки з листкового дріжджового тіста - якщо ви хочете щоб булочки були ніжними і хрусткими, інше тісто не підійде. Звичайно ж, замішування листкового тіста - це і є самий складний етап в приготуванні круасанів, тому ми опишемо його як можна докладніше, щоб впоратися із завданням змогла будь-яка господиня.

Етапи приготування круасанів

Рецепт тіста для круасанів:

- 350 г масла вершкового не менше 82% жирності,
- 500 г борошна, 200 мл молока,
- 40 г свіжих дріжджів або 13 г сухих,
- по 30 г рослинного масла і цукрової пудри,
- 8 г солі,
- 2 г розпушувача,
- 2 яйця середнього розміру, борошно для присипок,
- 1 ст.л. молока і 1 жовток для обмазування виробів.

Перший етап - підготовка масла.

Ще щільне, але вже нетвердое масло викласти на припудрену борошном харчову плівку, накрити нею, також припудривши борошном верхню частину, відбити масло, сформовав прямокутник розміром приблизно 10 на 12,5 см, масло прибрати в морозилку за 10 хв до подальшого використання.

Другий етап - замішування тіста.

Дріжджі розчинити в молоці, а борошно перемішати з розпушувачем, просіяти, вбити яйця, всипати цукрову пудру, додати рослинне масло, підсолити. Влити дріжджі з молоком, замісити тісто протягом 2-3 хв.

Третій етап - заготівля листкового тіста.





















Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика