середа, 31 липня 2013 р.

Десерт "Кіс-кіс"

Десерт "Кіс-кіс"



Інгредієнти:

-2 великі упаковки кукурудзяних паличок,
-1 пачка вершкового масла,
-400 гр. ірисок 'Кіс-кіс'.

Приготування:

Масло і іриски розтопити до однорідної маси на повільному вогні, безперервно помішуючи. Палички залити сумішшю з ірисок і масла, ретельно перемішати, викласти у форму (каструлю) Поставити в холодильник. Коли маса застигне, викласти на блюдо, посипати цукровою пудрою.

#десерти@cook_good
Десерт "Кіс-кіс"



Яблучний штрудель (практично дієтичний десерт)



Інгредієнти
250 грам борошна
1 яйце
3 ст ложки рослинної олії
100 грам води
1 щіпка солі
800-1000г яблук
1 жменю родзинок
100 грам сухарі (білі, з батона або панірувальні)
15 грам вершкового масла
100 грам цукру
1 чайна ложка кориці
Приготування
З усіх інгредієнтів для тіста замісити тісто. Воно повинно вийти крутим. Далі скачуємо його в кульку, змащуємо рослинним маслом, залишаємо при кімнатній температурі на годину-дві.
Зелені яблука позбавляє від шкірки і серцевини, нарізаємо на шматочки, змішати з соком одного лимона і родзинками.
Обсмажуємо на вершковому маслі (1 ст.л.) хлібні крихти.
Настоявшееся тісто розкачуємо тонюсеньким шаром на гладкому рушник, попередньо посипати борошном. Потім посипаємо обсмаженими сухарями тісто і викладаємо начинку на половину розміру тесту. Корицю змішуємо з цукром і посипаємо нею зверху начинку.
Тісто згортаємо рулетом з допомогою рушники.
Кладемо у форму одержаний рулет і змащуємо його рештою олією. Випікаємо при температурі 180-200С близько 40 хвилин

#яблука@cook_good
#бездрожжевое_тесто@cook_good
#несладкая_выпечка@cook_good
Яблучний штрудель (практично дієтичний десерт)
Яблучний штрудель (практично дієтичний десерт)
Яблучний штрудель (практично дієтичний десерт)
Яблучний штрудель (практично дієтичний десерт)
Яблучний штрудель (практично дієтичний десерт)
Яблучний штрудель (практично дієтичний десерт)
Яблучний штрудель (практично дієтичний десерт)
Яблучний штрудель (практично дієтичний десерт)
Яблучний штрудель (практично дієтичний десерт)



Самий швидкий і смачний десерт "Банани в шоколаді"



Інгредієнти:

- 2 банана

- 50г шоколаду. Молочний шоколад краще топиться, але чорний гіркий смачніше. Я в нього додавала 1 ст. ложку вершків.

- 1 пакетик кокосової стружки

Приготування:

Розтопити шоколад. Очистити і порізати шматочками банани. Кокосову стружку висипати на тарілку. Шматочки бананів наколювати на шпажку і вмочати з усіх сторін в розтоплений шоколад, потім обваляти в кокосовій стружці. Викласти на тарілку. Готовий десерт поставити на 20-30 хвилин у холодильник для кращого застигання шоколаду.

Приємного апетиту!

#десерти@cook_good
#шоколад@cook_good
#банан@cook_good
Самий швидкий і смачний десерт "Банани в шоколаді"






Десерт сирковий



Інгредієнти:

- сир - 300 г
- сметана - 150 г
- цукор - 2 ст. ложка
- желатин - 1 ст. ложка
- апельсин - 1 шт.
- банан - 1 шт.
- ківі - 1 шт.

Приготування:

Для приготування сирного десерту до сиру додати сметану і цукор.
Сирну масу збити блендером.
Фрукти очистити і порізати кружальцями, а потім навпіл, можна на чотири частини.
Закип'ятити 100 мл води і трохи остудити. Поступово всипати желатин, постійно помішуючи, розмішати до повного розчинення.
Воду з желатином влити в сирну суміш і добре перемішати.
У форму викласти шар фруктів.
Залити сирною масою і знову викласти шар фруктів.
Так повторювати стільки, скільки необхідно. Останнім у десерті сирному повинен бути шар з сирною масою. Прикрасити рештою кружечками різних фруктів.
Десерт сирковий поставити в холодильник на півгодини охолоджуватися.
Приємного апетиту!

#сир@cook_good
#цитрусові@cook_good
#десерти@cook_good
Десерт сирковий

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика