Десерт "Кіс-кіс"
Інгредієнти:
-2 великі упаковки кукурудзяних паличок,
-1 пачка вершкового масла,
-400 гр. ірисок 'Кіс-кіс'.
Приготування:
Масло і іриски розтопити до однорідної маси на повільному вогні, безперервно помішуючи. Палички залити сумішшю з ірисок і масла, ретельно перемішати, викласти у форму (каструлю) Поставити в холодильник. Коли маса застигне, викласти на блюдо, посипати цукровою пудрою.
#десерти@cook_good
Яблучний штрудель (практично дієтичний десерт)
Інгредієнти
250 грам борошна
1 яйце
3 ст ложки рослинної олії
100 грам води
1 щіпка солі
800-1000г яблук
1 жменю родзинок
100 грам сухарі (білі, з батона або панірувальні)
15 грам вершкового масла
100 грам цукру
1 чайна ложка кориці
Приготування
З усіх інгредієнтів для тіста замісити тісто. Воно повинно вийти крутим. Далі скачуємо його в кульку, змащуємо рослинним маслом, залишаємо при кімнатній температурі на годину-дві.
Зелені яблука позбавляє від шкірки і серцевини, нарізаємо на шматочки, змішати з соком одного лимона і родзинками.
Обсмажуємо на вершковому маслі (1 ст.л.) хлібні крихти.
Настоявшееся тісто розкачуємо тонюсеньким шаром на гладкому рушник, попередньо посипати борошном. Потім посипаємо обсмаженими сухарями тісто і викладаємо начинку на половину розміру тесту. Корицю змішуємо з цукром і посипаємо нею зверху начинку.
Тісто згортаємо рулетом з допомогою рушники.
Кладемо у форму одержаний рулет і змащуємо його рештою олією. Випікаємо при температурі 180-200С близько 40 хвилин
#яблука@cook_good
#бездрожжевое_тесто@cook_good
#несладкая_выпечка@cook_good
Самий швидкий і смачний десерт "Банани в шоколаді"
Інгредієнти:
- 2 банана
- 50г шоколаду. Молочний шоколад краще топиться, але чорний гіркий смачніше. Я в нього додавала 1 ст. ложку вершків.
- 1 пакетик кокосової стружки
Приготування:
Розтопити шоколад. Очистити і порізати шматочками банани. Кокосову стружку висипати на тарілку. Шматочки бананів наколювати на шпажку і вмочати з усіх сторін в розтоплений шоколад, потім обваляти в кокосовій стружці. Викласти на тарілку. Готовий десерт поставити на 20-30 хвилин у холодильник для кращого застигання шоколаду.
Приємного апетиту!
#десерти@cook_good
#шоколад@cook_good
#банан@cook_good
Десерт сирковий
Інгредієнти:
- сир - 300 г
- сметана - 150 г
- цукор - 2 ст. ложка
- желатин - 1 ст. ложка
- апельсин - 1 шт.
- банан - 1 шт.
- ківі - 1 шт.
Приготування:
Для приготування сирного десерту до сиру додати сметану і цукор.
Сирну масу збити блендером.
Фрукти очистити і порізати кружальцями, а потім навпіл, можна на чотири частини.
Закип'ятити 100 мл води і трохи остудити. Поступово всипати желатин, постійно помішуючи, розмішати до повного розчинення.
Воду з желатином влити в сирну суміш і добре перемішати.
У форму викласти шар фруктів.
Залити сирною масою і знову викласти шар фруктів.
Так повторювати стільки, скільки необхідно. Останнім у десерті сирному повинен бути шар з сирною масою. Прикрасити рештою кружечками різних фруктів.
Десерт сирковий поставити в холодильник на півгодини охолоджуватися.
Приємного апетиту!
#сир@cook_good
#цитрусові@cook_good
#десерти@cook_good
Немає коментарів:
Дописати коментар