понеділок, 29 липня 2013 р.

Всіма улюблена з дитинства "Солодка ковбаска".

Всіма улюблена з дитинства "Солодка ковбаска".



Інгредієнти:

печиво пісочне - 300-400 г,
вершкове масло - 200 г,
цукор(краще тростинний) - 1 склянка,
какао - 3 столових ложки з горою (~40 г),
вершки (10%) - 5 столових ложок ,
волоські горіхи(або будь-які улюблені) - 1 стакан (~100 г)
темний шоколад - 50 р.

Спосіб приготування:

1. Половину або третю частину печива подрібнити за допомогою блендера (порошок) і пересипати в миску.
Інше печиво поламати на невеликі шматочки.
2. Горіхи злегка обсмажити на сухій сковороді , крупно порубати і з'єднати з печивом.
3. Какао з'єднати з цукром і перемішати.
4. До какао додати вершки і добре перемішати.
5. Поставити какао з вершками на слабкий вогонь і довести до кипіння, помішуючи.
Зняти каструлю з вогню і трохи остудити.
6. Додати нарізане кубиками вершкове масло і добре розмішати шоколадну масу.
7. У миску з шоколадною масою додати печиво з рубаними горіхами (додавати не всі печиво відразу, а частинами, щоб маса не виявилася занадто густий).
8. Все перемішати і додати печиво до тих пір, поки не вийде густа, в'язка шоколадна суміш.
*При бажанні можна додати темний шоколад (50 г), розтопивши його попередньо на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
9. На столі розстелити харчову плівку або змащену вершковим маслом фольгу, або аркуш пергаменту, викласти на нього шоколадну масу з печивом і розрівняти.
Щільно загорнути фольгу, надаючи шоколадній масі форму ковбаски.
10. Забрати готову ковбаску в холодильник або морозилку до застигання.
Солодка ковбаска може довго зберігатися в морозилці.
При подачі нарізати ковбаску скибочками і подавати до чаю або кави.



Картопелька з мисливськими ковбасками



Інгредієнти:

картопля
ковбаска мисливська
морква
томатна паста
часник
сіль
перець
гвоздика
сир
зелень

Приготування:

Почистити картоплю, нарізати кубиками потім нарізати кільцями мисливську ковбаску обсмажити моркву і трохи томатної пасти з водою і теж все у картоплю додати часник сіль перець гвоздику все перемішати і ставити в горщиках в духовку на 45 хв потім витягнути і додати сир і зелень

#вторые_блюда@cook_good
Картопелька з мисливськими ковбасками






Квасоля в сільському стилі з ковбасками і овочами



Нам знадобиться:
- Квасоля біла - суха або консервована - 400г.
- солодкий червоний перець - 1 великий або 2 поменше.
- копчені ковбаски - 5-8 шт. В залежності від розміру.
- паприка - 1 ч.л.
- 2 середні цибулини
- невелика частина цибулі порею.
- помідори черрі - 8-10шт або звичайні середні помідори у власному соку. У цьому рецепті були і ті і ті. Черрі можна залишити в шкірці, з звичайних помідорів шкірку краще зняти.
- часник -2 зубки
- щіпка кориандра.Можно розтерти в долонях або скористатися ступкою.
*Опціонально можна взяти трохи в'яленого м'яса типу хамона, бекону або прошутто і додати його до готового блюда. Воно додасть страві свій, цікавий присмак.

Як робимо:
- Цибулю і часник очистити і дрібно нарізати. Копчені ковбаски нарізати кружальцями або навскоси.
- Великі помідори очистити від шкірки, помідори черрі припустимо залишити в шкірці.
- У солодкого перцю видалити насіння і мембрани і нарізати на невеликі кубики.

У сковороді розігріти олію і обсмажити на невеликому вогні цибуля ріпчаста і порей ,часник та ковбаски.
Коли цибуля злегка пожрумянится, сковороду зняти з вогню і додати паприку. Перемішати і знову повернути на вогонь.

- Додати в сковороду помідори (якщо вони були разом з соком, то можна додати трохи) і солодкий перець. Перемішати і тушкувати 5 хвилин. Спробуйте, якщо помідори дали зайву кислоту, можна додати щіпку-дві цукру.
- Додати квасолю, розтерті зерна коріандру. Тепер залишилося лише вирівняти страву за смаком на сіль і перець і готувати на повільному вогні ще 5-10 хвилин.

Подавати таке блюдо смачно зі свіжим, теплим хлібом, часточкою лимона і за бажанням січеною петрушкою.
Автор рецепта - Брахман з Одеси
Квасоля в сільському стилі з ковбасками і овочами
Квасоля в сільському стилі з ковбасками і овочами
Квасоля в сільському стилі з ковбасками і овочами
Квасоля в сільському стилі з ковбасками і овочами
Квасоля в сільському стилі з ковбасками і овочами
Квасоля в сільському стилі з ковбасками і овочами



Картопелька з мисливськими ковбасками



Приготування:

Почистити картоплю, нарізати кубиками потім нарізати кільцями мисливську ковбаску обсмажити моркву і трохи томатної пасти з водою і теж все у картоплю додати часник сіль перець гвоздику все перемішати і ставити в горщиках в духовку на 45 хв потім витягнути і додати сир і зелень
Картопелька з мисливськими ковбасками






Кондитерська ковбаска



Інгредієнти:

Вершкове масло - 240 г
Цукор-пісок - 450 г
Какао-порошок - 50 г
Горілка - 100 мл
Пісочне печиво (ювілейне) - 250 г
Волоський горіх - 100 г
Ізюм темний - 50 г
Яйце куряче - 2 шт.

Приготування:

1. У невеликій каструлі розпустити масло, додати цукор (2 тонких склянки приблизно), какао (2 ст. ложки), горілку (6 столових ложок) і прогріти суміш, постійно помішуючи. Взагалі бажано, щоб цукор розчинився повністю, але в мене це не виходить) Горілку можна замінити коньяком, вином, молоком, розведений в теплій воді мед
2. Поки масло тане ламаємо печиво шматочками, ріжемо не дуже дрібно волоські горіхи, родзинки розпарювала в гарячій воді. Родзинок у мене було трохи більше ніж 50 гр.
3. Окремо збиваємо яйця, дуже обережно вводимо в гарячу масляну суміш! Дуже повільно і добре заважаємо при цьому суміш!
4. Всипаємо наломанное печиво, родзинки та горіхи! Дуже добре все перемішуємо! Отримуємо ось таку "кашу")
5. Даємо масі трохи охолонути. Пакуємо ковбаску в щільні пакетики. Робимо щільні ковбаски! У мене вийшло 4 пакетика.
6. Кладемо в холодильник на 10-12 годин. У деяких рецептах радять в морозилку... але краще в холодильник і довше, ніж в морозилку на 3 години. Отримуємо ось таку ковбасу) Прошу всіх до столу, насолоджуватися дитинством!
Кондитерська ковбаска
Кондитерська ковбаска
Кондитерська ковбаска
Кондитерська ковбаска
Кондитерська ковбаска
Кондитерська ковбаска

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика