середа, 24 липня 2013 р.

Закуска з баклажанів "павиний хвіст"

Закуска з баклажанів "павиний хвіст"



Інгредієнти:
-баклажани - 2 шт.
-твердий сир - 150 г
-часник - 4-5 зубчиків
-майонез за смаком
-рослинна олія для смаження
-борошно для панірування, огірок - 1 шт. помідор
-маслини без кісточок для прикраси.

Приготування:
1. Баклажани нарізати овальними часточками, посолити, викласти у формі цілого баклажана покласти під прес на 20 хв. Часточки ретельно промити під струменем холодної води, потім кожну часточку запанірувати в борошні і обсмажити на олії до готовності. 2. Сир натерти на дрібній тертці, часник очистити, подрібнити.
3. Сир, часник, майонез з'єднати і все добре перемішати.
4. Гарячі часточки промазати сирною сумішшю. Викласти на блюдо у вигляді хвоста павича, прикрасити кружечками огірка, помідора і половинками маслин.
Закуска з баклажанів "павиний хвіст"



Гаряча закуска з лаваша



Опис: Ця незвичайна хрустка закуска з лаваша порадує Вас своїм смаком, а особливо тих, хто не байдужий до чебуреків.
Інгредієнти:
-Лаваш тонкий - 6шт.
-Курячі шлуночки - 200г
-Курячі сердечка - 200г
-Сир твердий - 150г
-Яйце куряче - 2шт.
-Зелена цибуля
-Кріп
-Перець, сіль
-Масло рослинне для обсмажування

Приготування:
1. Відварюємо шлуночки і сердечка,і подрібнюємо їх у блендері.
2. Кріп і цибулю подрібнюємо ножем і додаємо до потрошкам.
3. За допомогою дрібної терки натираємо сир, змішуємо його з іншими інгредієнтами, додаємо жовтки, солимо, перчимо і добре перемішуємо.
4. Начинка готова. Тепер розрізаємо лаваш на трикутники,на край лаваша викладаємо начинку й загортаємо у вигляді "сигар",змащуючи кінчики белком.Обжариваем їх на рослинному маслі.
5. Після обсмажування викладаємо "сигари" на серветку ,щоб прибрати зайвий жир.Хрустящие красені готові! Приємного апетиту!
Гаряча закуска з лаваша






Гаряча закуска з лаваша



Опис: Ця незвичайна хрустка закуска з лаваша порадує Вас своїм смаком, а особливо тих, хто не байдужий до чебуреків.
Інгредієнти:
-Лаваш тонкий - 6шт.
-Курячі шлуночки - 200г
-Курячі сердечка - 200г
-Сир твердий - 150г
-Яйце куряче - 2шт.
-Зелена цибуля
-Кріп
-Перець, сіль
-Масло рослинне для обсмажування

Приготування:
1. Відварюємо шлуночки і сердечка,і подрібнюємо їх у блендері.
2. Кріп і цибулю подрібнюємо ножем і додаємо до потрошкам.
3. За допомогою дрібної терки натираємо сир, змішуємо його з іншими інгредієнтами, додаємо жовтки, солимо, перчимо і добре перемешиваем.Начинка готова.
4. Тепер розрізаємо лаваш на трикутники,на край лаваша викладаємо начинку й загортаємо у вигляді "сигар",змащуючи кінчики белком.Обжариваем їх на рослинному маслі.
5. Після обсмажування викладаємо "сигари" на серветку ,щоб прибрати зайвий жир.Хрустящие красені готові! Приємного апетиту!
Гаряча закуска з лаваша



Гаряча закуска в багеті



Інгредієнти:
-Багет 1шт.
-шинка або сосиски 200-300 гр.
-ковбаса копч. 200-300 гр.
-яйце 1 шт.
-помідор 1 шт.
-огірок свіжий 1 шт.
-сир 150-200 гр.
-майонез або сметана
-сіль/перець

Приготування:
1. Багет розрізати упоперек на 3-4 части.Каждую частину розрізати вздовж на 2 половинки.Аккуратно вийняти м'якуш з половинок багета,залишаючи стінки товщиною 1 див
2. Приготувати начинку. Шинку, ковбасу, огірок, помідор порізати кубиками.
3. Всі перемешать.Добавить яйце (можливо знадобитися не всі яйце - маса не повинна стати рідкою.
4. Покласти трохи майонезу,щоб маса стала вязкой.Наполнить цією начинкою багет,посипати сыром.Запекать в духовці 10-15 хвилин при температурі 180 гр.
Приємного апетиту!
Гаряча закуска в багеті






Закуска "Дзвіночки"



Інгредієнти:
-100 гр. вареної ковбаси ( «Жуляни»),
-50 гр. сиру (замість сиру можна використовувати підсолений жирний сир),
-1-2 морквини,
-зубчик часнику,
-майонез.

Покрокове приготування:
1. Ковбасу порізати тонкими пластинами. З кожної пластинки поверніть кульочок-дзвіночок і заколіть його шпажкою (я використовувала зубочистки)
2. Тепер готуємо салат для дзвіночка. Натріть на дрібній тертці сиру моркву, сир і часник.
3. Все перемішайте і заправте майонезом.
4. Наповніть цим салатом дзвіночки і покладіть на блюдо, прикрасьте зеленню. В середину дзвіночка за бажанням можна покласти шматочок оливки або крапельку кетчупу, що вам більше подобається.
Приємного вам апетиту!!!
Закуска "Дзвіночки"



Ананасова закуска



Інгредієнти:

Ананаси консервовані 1 банка;
Сир твердих сортів 100 г;
Яйце куряче 2 шт;
Салат айсберг 1 пучок;
Майонез домашній 1 ст.л..

Приготування:
1. Отже, дістаємо кільця ананасів з баночки, викладаємо їх на блюдо. Далі я відривала від листя салату шматочки і прикривала ними дірку ананаса. Ну, щоб потім начинка не випадала.
2. Для начинки я поєднала нарізані великими кубиками варені яйця, твердий сир і крабові палички. І заправила все це майонезом - небагато, головне, щоб начинка не розпадалася.
3.Осталось лише викласти начинку на ананаси. Я накладала невеликою гіркою. Звичайно, можна було б прикрасити... Хоча б зеленню. Але мені чомусь захотілося залишити блюдо в такому вигляді виглядала така закуска на столі дуже ніжно.
Ананасова закуска






Гаряча закуска з лаваша "Трикутнички"



Для приготування закуски з лаваша Вам потрібно:
1 тонкий лаваш;
200 г сиру;
4 ст. л. майонезу*;
3 зубчики часнику;
3 ст. л. рослинного масла (для смаження).

* - краще використовувати майонез домашнього приготування.

Приготування.
1. Сир натерти на дрібній тертці.
2. Лаваш нарізати на великі трикутники.
3. Часник пропустити через прес.
4. Лаваш промазати майонезом, додати трохи часнику, сиру. Згорнути трикутником, кінці підвернути.
5. Сковороду нагріти. Підсмажити "трикутнички" з додаванням рослинної олії з двох боків до утворення рум'яної скоринки. Викласти нашу закуску з лаваша на паперовий рушник, щоб видалити надлишки масла. І відразу ж подавати гарячими.

Приємного апетиту! Їжте із задоволенням!

Автор рецепта - Марина Квон
Гаряча закуска з лаваша "Трикутнички"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика