вівторок, 30 липня 2013 р.

Сочнейшие креветки!!!! смачно і швидко!!!!

Сочнейшие креветки!!!! смачно і швидко!!!!


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:

королівські креветки 500-600 грам,
лимонний сік,
рослинна олія (в ідеалі оливкова),
квітковий мед,
3-4 зубчики часнику,
сіль.

Приготування:

ГОТУВАТИ ПОТРІБНО В СКОВОРОДІ З ТЕФЛОНОВИМ ПОКРИТТЯМ!!! ЩОБ НЕ ПРИГОРІЛО!!!
розігріваємо на сковороді рослинне масло і 4-5 столових ложок лимонного соку, потім видавлюємо часник і трохи прогріваємо

Потім додаємо 3-4 чайні ложки меду, перемішуємо, знову прогріваємо і солимо

Розморожені креветки витираємо насухо і додаємо в сковороду

Швидко обсмажуємо до скориночки і випарювання рідини
Все готово!!! приємного апетиту!
Сочнейшие креветки!!!! смачно і швидко!!!!



Побалуйте сьогодні себе фруктами. І смачно, і корисно! ヅ

Побалуйте сьогодні себе фруктами. І смачно, і корисно! ヅ
Побалуйте сьогодні себе фруктами. І смачно, і корисно! ヅ
Побалуйте сьогодні себе фруктами. І смачно, і корисно! ヅ
Побалуйте сьогодні себе фруктами. І смачно, і корисно! ヅ
Побалуйте сьогодні себе фруктами. І смачно, і корисно! ヅ
Побалуйте сьогодні себе фруктами. І смачно, і корисно! ヅ






Як приготувати смачне арахісове масло.



Все дуже і дуже просто! Вам потрібен арахіс, мед, рослинне масло, трохи солі і кухонний комбайн.

Інгредієнти:

●2 чашки очищеного і підсмаженого арахісу,
●3 столові ложки меду,
●1/2 чайної ложки солі
●3-4 столових ложки рослинного масла (краще арахісова, але якщо у вас є рафінована соняшникова - теж підійде).

Приготування:

В кухонний комбайн або блендер висипаєте горіхи і починаєте перемелювати. Так як я люблю, щоб у пасті траплялися шматочки горіхів, я відсипала трохи, коли вони перемололись досить дрібно (січка). На цій стадії додати масло і продовжуєте перемелювати. Коли паста стане майже однорідною, додати мед і сіль і знову включаєте кухонний комбайн. vk.com/sh.cook. В самому кінці додати відкладені горішки і перемішуєте. Якщо скласти час обробки в комбайні, то горіхи повинні перемалываться до стану пасти приблизно 7 хвилин.

Якщо у вас є кунжутне масло, додати одну столову ложку кунжутної і дві столові ложки рафінованої соняшникової - виходить дуже цікавий присмак.

Готову пасту перекладаєте в банку. Зберігати в холодильнику не обов'язково, особливо якщо ви збираєтеся розправитися з ним протягом тижня.

Виходить дуже смачно і ситно. А найголовніше - ви точно знаєте, що в цій пасті немає консервантів, ароматизаторів і інших не дуже корисних інгредієнтів.
Як приготувати смачне арахісове масло.



Що потрібно для тільки 1 смачного капкейка?



Інгредієнти:
Тісто:
1 столова ложка розм'якшеного вершкового масла
2 столових ложки цукру
4 столових + 1,5 чайних ложки мигдалевого молока (http://vk.com/wall-32194285_19740)
1/4 чайної ложки ванілі
3 столових + 1,5 чайних ложки борошна
1/4 чайної ложки розпушувача
щіпка солі

Крем:
1/4 склянки цукрової пудри
1 чайна ложка кленового сиропу або меду
кілька зрізів вершкового масла
мигдальне молоко за смаком
ваніль за смаком (опціонально)

Приготування:
Збийте масло з цукром.
Додайте 2 столові ложки мигдалевого молока. Борошно, розпушувач і сіль змішайте, а потім додайте до збитого масла. Влийте решту молоко і ваніль.
Перелийте тісто у форму для кексу і випікайте в розігрітій до 175-190 º C духовці протягом 15-20 хвилин.
Для крему збийте вершкове масло з сиропом і ваніллю. Додайте цукрову пудру, молоко і гарненько збийте. Викладіть крем на випечений кекс і насолоджуйтеся
Що потрібно для тільки 1 смачного капкейка?






Поради по приготуванню самого смачного шашлику



Кожна людина вже звик, що в лісі або на дачі основною стравою стає шашлик, також його можна спокійно поїсти у всіх ресторанах. Але як приготувати шашлик, щоб він був соковитим і бездоганно смачним. Ось кілька порад.
1. Для ідеального шашлику необхідно ідеальне м'ясо. Вкрай соковитим варіантом буде шия, але все-таки найкращий вибір це крижі.
2. Для маринаду ми б порадили скористатися вином та оцтів, також можна застосувати кислі соки. Однак деякі з успіхом використовують мінеральну воду, пиво, таким чином, бульбашки діють ніби як кислота. Можливе застосування томату і майонезу, однак з таким варіантом важко розрахувати пропорції.
3.Очень важливим є нарізати м'ясо, але не просто нарізати, а щоб шматочки були розміром 4-5 сантиметрів. Найбільш оптимальні розміри, при таких ваше м'ясо не буде всихати і добре просмажиться.
4. При безпосередній готуванні, запам'ятайте, що смажити треба на вугіллі, ні в якому разі не повинно бути вугілля.
5. Запам'ятайте, що шашлик має властивість швидко остигати, тому подавайте його як можна швидше.
Поради по приготуванню самого смачного шашлику

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика