субота, 27 липня 2013 р.

Просте стомболли (італійська випічка)

Просте стомболли (італійська випічка)



Інгредієнти:
Тісто для піци
8-10 шматків шинки
8-10 шматків салямі
8-10 шматків пепероні
4-6 шматків твердого сиру
4-6 шматків моцарели
8-10 листків базиліка
1 столова ложка оливкової олії
1 чайна ложка орегано
соус маринара

Приготування:

1. Духовку нагрійте до 200 градусів.
2. Розкачайте тісто для піци в прямокутник і викладіть його на деко, застелене папером для випічки.
3. Викладіть першим шаром, чергуючи, шинку, салямі і пепероні. Другим, третім, четвертим і п'ятим шаром викладіть сири-базилік-сири-базилік.
4. Гострим ножем зробіть надрізи з обох сторін прямокутника і переплетіть їх, щоб вийшла косичка.
5. Збризніть зверху оливковою олією і присипте орегано.
6. Випікайте протягом 15 хвилин до золотисто-коричневої скоринки.
7. Злегка остудіть і подавайте з соусом маринара.
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)
Просте стомболли (італійська випічка)



Випічка з Естонії



Інгредієнти:
Тепле молоко - 120 мл
Цукор або мед - 1 чайна ложка
Яєчний жовток - 1 шт
Вершкове масло - 30 г
Щіпка солі
Дріжджі - 15 г
Борошно - 300 г
Додатково:
Вершкове масло - 50 г
Цукор - 3-4 столових ложки
Кориця - 1-2 чайної ложки

Приготування:
Дріжджі розчиніть у теплій (не гарячій!) молоці з цукром і залишіть у теплому місці, щоб запенились. Вершкове масло (30 г) розтопіть збийте з жовтком, всипте борошно, сіль, влийте дріжджі і замісити тісто руками.Готовое тісто викладіть в промаслений миску і закрийте. Залиште в теплому місці на 1-2 години або поставте в вимкнену нагріту до 30°C духовку.
Вершкове масло (50 г) змішайте з 3-4 ложками цукру і корицею до однорідної маси.
Розімніть тісто руками, розкачайте товщиною в 1 см. Нанесіть суміш масла, цукор і кориці на пласт тіста, щільно скрутіть в рулет.
Скручений рулет розрізати навпіл уздовж, залишаючи неразрезанным кінчик. Переплетіть 2 половинки і з'єднайте кінці, щоб утворилося замкнене коло.
Змастіть залишилася маслянно-цукровою сумішшю перед тим, як відправляти в піч. Після викладіть на деко і випікайте при 200°с протягом 20-25 хвилин. На останні 5-10 хвилин можна зменшити температуру до 180°C.
Дістаньте з духовки, присипте цукровою пудрою або змастіть сумішшю лимонного соку з цукровою пудрою.
Випічка з Естонії
Випічка з Естонії
Випічка з Естонії
Випічка з Естонії
Випічка з Естонії
Випічка з Естонії






Випічка з Естонії



Інгредієнти:
Тепле молоко - 120 мл
Цукор або мед - 1 чайна ложка
Яєчний жовток - 1 шт
Вершкове масло - 30 г
Щіпка солі
Дріжджі - 15 г
Борошно - 300 г
Додатково:
Вершкове масло - 50 г
Цукор - 3-4 столових ложки
Кориця - 1-2 чайної ложки

Приготування:
Дріжджі розчиніть у теплій (не гарячій!) молоці з цукром і залишіть у теплому місці, щоб запенились. Вершкове масло (30 г) розтопіть збийте з жовтком, всипте борошно, сіль, влийте дріжджі і замісити тісто руками.Готовое тісто викладіть в промаслений миску і закрийте. Залиште в теплому місці на 1-2 години або поставте в вимкнену нагріту до 30°C духовку.
Вершкове масло (50 г) змішайте з 3-4 ложками цукру і корицею до однорідної маси.
Розімніть тісто руками, розкачайте товщиною в 1 см. Нанесіть суміш масла, цукор і кориці на пласт тіста, щільно скрутіть в рулет.
Скручений рулет розрізати навпіл уздовж, залишаючи неразрезанным кінчик. Переплетіть 2 половинки і з'єднайте кінці, щоб утворилося замкнене коло.
Змастіть залишилася маслянно-цукровою сумішшю перед тим, як відправляти в піч. Після викладіть на деко і випікайте при 200°с протягом 20-25 хвилин. На останні 5-10 хвилин можна зменшити температуру до 180°C.
Дістаньте з духовки, присипте цукровою пудрою або змастіть сумішшю лимонного соку з цукровою пудрою.

Cook it! - найбільше співтовариство кулінарів вк. Приєднуйтесь!
Випічка з Естонії
Випічка з Естонії
Випічка з Естонії
Випічка з Естонії
Випічка з Естонії
Випічка з Естонії

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика