середа, 24 липня 2013 р.

Низькокалорійний десерт

Низькокалорійний десерт


140кк/100гр.

Інгредієнти:

Сметана (10%) 800 грам
Желатин 20 грам
Цукор 1 склянку
Фрукти: банан' мандарини' ківі' груша.

Приготування:

Желатин розвести до повного розчинення. Остиглий желатин залити в сметану' додати цукор' перемішати. Залити у форму половину маси. Потім викласти шарами фрукти в будь-якому порядку. Рідину, що залишилася, залити у форму. Дати застигнути в холодильнику.



Шоколадний десерт



Інгредієнти:

3 пластинки желатину
120 мл холодної води
200 г сиру
120 г вершкового сиру
40 г цукру
3 чайні ложки какао-порошку
250 мл молока
1 ч.л. ванільного цукру

Як приготувати десерт:

У маленькій каструлі розчиніть желатин в холодній воді. По-перше, дайте йому постояти 5 хвилин, і тільки потім поставте на слабкий вогонь, поки желатин не розплавиться.
Між тим, в кухонному комбайні або міксері змішайте вершковий сир, сир, цукор, ванілін і какао-порошок. Якщо блендер використовується, додайте 2-3 чайні ложки молока, так щоб все легше змішалося.
Суміш повинна бути однорідною, додайте її в теплу воду з желатином, так туди ж влийте молоко. Добре перемішайте.
Розлийте шоколадний десерт по чашках і залиште в холодильнику на 4 години.



Кавово-вершковий десерт



500 мл вершків 33-35%
200 мл холодного міцної кави
200 г цукру
20 г желатину
200 мл молока
шоколадні кульки (Несквік)

Желатин замочити в 200 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 час.Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Остудити.
Вершки збити з цукром. Потім додати желатин, добре перемішати.
Отриману масу розділити на дві частини. У першу частину додати каву і ретельно перемішати. У другу частину додати молоко і ретельно перемішати.
Кавово-вершкову суміш викласти в креманки (бокали, стакани) до половини. Поставити в холодильник приблизно на 30 хвилин).
Після того, як кавова маса загусне, викласти шоколадні кульки.
На кульки викласти вершкову масу.
Поставити в холодильник на 1-2 години.
Також можна прикрасити кульками.
Приємного апетиту!
Кавово-вершковий десерт






Овочевий десерт



Баклажани нарізати кружечками, посолити і дати постояти 30 хвилин, щоб вийшла гіркота». Потім обсмажити.

Щоб приготувати «крем», будуть потрібні:
2 плавлених сирка, пачка майонезу, болгарський перець, великий пучок
зелені, склянка волоських горіхів, 5 зубків часнику, чорний перець. Всі
перемолоти в блендері до однорідної маси.

У глибоку миску
викласти смажені баклажани, чергуючи шар соусу, шар баклажанів.
Поставити в холодильник, щоб застигло і просочилося. Потім на широку
тарілку викласти листя салату, перевернути торт і прикрасити помідорами і
перцем.

А якщо ви не вегетаріанці, можна урізноманітнити синенькі м'ясом!

Буде потрібно:
3 баклажана, 300 г курки (тільки не філе, попереджає Галина, інакше
страва буде прісним і сухим), по 100 г печериць і сиру, яйце, перець і
сіль - за смаком.

Щоб приготувати соус, потрібні: 4 помідори, 3 зубчики часнику, склянка сметани, перець і сіль - за смаком.

Баклажани
порізати пластами, посолити і залишити на півгодини. Потім промити і
залити окропом. У блендер вкинути м'ясо, гриби і сир. Всі
подрібнити, додати сире яйце, поперчити і посолити. На пласт
баклажана покласти фарш і згорнути рулетик. Готові рулети скласти в
казанок. Приготувати соус: помідори з часником подрібнити, додати
сметану, поперчити, посолити. Соусом залити рулетики і запікати
духовці 30 хвилин при 180оС.
Овочевий десерт



Ніжний сметанний десерт - дуже смачний, легкий і простий



Інгредієнти:

1 упаковка. малинового (а можна і іншого смаку) желе, розрахованого на 400 мл води
150 мл води
200 грам сметанки
цукрова пудра (за бажанням).

Спосіб приготування:

1. Желе, як зазвичай, розчиніть в кипяточке і потім трохи остудіть.
2. Почніть збивати міксером, після чого поступово додайте сметану і продовжуйте збивати, щоб було багато пузыречков.
3. Додайте цукрову пудру до смаку (можна і не додавати).
4. Розлийте по креманочкам і поставте в холодильник до застигання. Після цього прикрасьте конфетті або іншими їстівними прикрасами.
Ніжний сметанний десерт - дуже смачний, легкий і простий






Смажене молоко! Незвичайний іспанський десерт.



Інгредієнти:
(на 4 -6 порцій)
6 курячих яєць
60 г кукурудзяного борошна
60 г борошна
120 г цукру
1 чайна ложка ванілі
0,5 л молока
1 чайна ложка кориці (меленої)
100 г цукрової пудри
1 шматочок масла

Приготування:
1. Ставимо на вогонь молоко.
2. В іншій каструлі яйця розтираємо з цукром і ваніллю, додаємо суміш кукурудзяного і звичайної борошна і все ретельно перемішуємо.
3. Додаємо в нашу суміш кипляче молоко і, не перестаючи, помішуємо протягом 5 хвилин.
4. Крем повинен вийти густим, якщо він, на ваш погляд, не досяг правильної консистенції, то потроху додаємо в молоко кукурудзяне борошно, поки десерт не стане досить густим.
5. Щоб позбутися від грудочок, пропускаємо вийшов крем через сито.
6. Добре змащуємо маслом форму для випічки (зі стінками) і виливаємо туди нашу суміш. Коли крем загусне, розрізаємо його на порції і виймаємо з форми.
7. Тим часом ставимо сковороду з достатньою кількістю масла на вогонь.
8. Паніруємо порційні шматочки в борошні та яйці і обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.
9. Подаємо на блюді, попередньо посипавши цукровою пудрою і корицею.
10. Ну ось, наш незвичайний іспанський десерт і готовий. А найсміливіші і темпераментні можуть облити його лікером і підпалити, це додасть страві неповторний особливий смак і аромат і справить належне враження.
Смажене молоко! Незвичайний іспанський десерт.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика