понеділок, 29 липня 2013 р.

Млинці "Зебра"

Млинці "Зебра"



Інгредієнти:

1,5-2 склянки борошна,
0,5 літра молока
3-4 яйця.
цукор 1 ст.л.,
рослинна олія 1 ст.л.
щіпка солі.

Приготування:
1. Змішати інгредієнти для млинцевого тесту.
2. Відлити трохи тіста (у мірний стакан), додати порошок какао і трохи цукру.
3. Як тільки біле тісто вилити на сковороду, зверху виливаємо через "носик" темне тісто будь-яким візерунком, перевертаємо млинець і обсмажуємо. Начинка може бути будь-якою, за вашим бажанням.
╾╾╾
nicer-dicer5.ru - Спільнота "Записки шеф-кухаря" рекомендує!
▲ ТИСНИ▲
Млинці "Зебра"



Оксамитові млинці



Рекомендую вам приготувати млинці ось за цим рецептом.
Ніжні як оксамит.
Тоненькі,м'які
3 яйця
3 склянки молока
1,5 склянки борошна
3 ст.л. рослинного масла
3 ст.л. цукру
щіпка солі

Приготування:
1. Яйця збити в стійку піну,додати одну склянку молока,сіль,цукор.
2. Поступово ввести в суміш борошно,перемішати до зникнення грудочок.
3. Додати молоко, що залишилося,перемішати і ввести рослинне масло.
4. Гарненько збити і випікати на розпеченій сковороді (я змащую олією сковорідку перед випіканням кожного млинця).
5. Готові млинці змастити вершковим маслом і насолоджуватися смакотою.
Оксамитові млинці






Млинці з сиром і сухофруктами



Для млинців:
Молоко - 1.5ст
Окріп - 0.5ст
Яйця - 3шт.
Цукор - 2ст.л
Сіль - на кінчику ч.л.
Раст. масло - 2ст.л.
Борошно - по консистенції тесту
Для начинки:
Творог0%
Сухофрукти(курага, чорнослив, родзинки)
Мед

Приготування:
1. У миску влити 1 ст. молока, вбити яйця, додати цукор, сіль, раст. масло і поступово всипаючи борошно, довести тісто до однорідної консистенції густої сметани, потім 0.5 ст. молока розвести окропом і влити в тісто - воно повинно бути рідким (якщо треба додати ще трохи рідини) - все добре перемішати.
2. Смажити млинці на добре розігрітій сковороді з невеликою кількості раст. масла.
3. У сир додати мед, добре перемішати або збити блендером.
4. Сухофрукти добре промити і розпарити, дрібно нарізати, вмішати їх в сир.
5. Готові млинчики перекласти сирною начинкою - начинки покласти багато - адже вона смачна і корисна!
6. При подачі полити гарячим розтопленим вершковим маслом або сметаною.
Дуже смачний, ситний сніданок! Приємного чаювання!
Млинці з сиром і сухофруктами



Оксамитові млинці



Рекомендую вам приготувати млинці ось за цим рецептом.
Ніжні як оксамит.
Тоненькі,м'які
3 яйця
3 склянки молока
1,5 склянки борошна
3 ст.л. рослинного масла
3 ст.л. цукру
щіпка солі

Приготування:
1. Яйця збити в стійку піну,додати одну склянку молока,сіль,цукор.
2. Поступово ввести в суміш борошно,перемішати до зникнення грудочок.
3. Додати молоко, що залишилося,перемішати і ввести рослинне масло.
4. Гарненько збити і випікати на розпеченій сковороді (я змащую олією сковорідку перед випіканням кожного млинця).
5. Готові млинці змастити вершковим маслом і насолоджуватися смакотою.
Оксамитові млинці






Заварні млинці на кефірі



Інгредієнти:

кефір (1% жирності) 350 мл
окріп 250 мл
борошно 250 г
яйце 3 шт.
сіль 0,5 ч. л.
цукор 1 ст. л.
сода 0,5 ч.л.
рослинна олія 3 ст. л. (в тісто)
сирний сир з зеленню (для начинки)

Приготування:

Збити яйця з сіллю і цукром.
Не перестаючи збивати, вливаємо киплячу воду. Яйця не згортаються. Обсяг сильно збільшиться, так що посуд візьміть побільше.
Соду погасити в кефірі. Потім в заварную суміш поступово додаємо борошно і кефір із содою. Тісто має бути досить рідке, як рослинна олія. Якщо густовато, можна додати окріп. У готове тісто додати 3 ст. л. масла.
Випікати млинці на сильному вогні, змащуючи маслом сковороду. Наливаємо тоненько.
Додаємо начинки для млинців за бажанням. У цьому рецепті - сир.
Заварні млинці на кефірі



Німецькі млинці



Німецькі млинці-надзвичайно смачні, за ці вихідні пекла двічі, з'їдаються відразу ж, але холодні вони не менш смачні!

Інгредієнти:
-Молоко - 1 склянку
-Яйця - 5 шт
-Борошно - 1 склянку
-Сіль - 1/3 год л
-Цукор - 1 год л
-Ваніль - 1 год л
-Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
-начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...), але і без начинки вони смакота

Приготування
Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
Потім додайте масло і знову перемішайте все.
Змастіть форму для мафінів і наповніть її тестом.
Запікайте млинці близько 20 хвилин при 200 градусах.
У процесі випікання вони надуваються як кульки. Готові млинці треба акуратно дістати з форми, попередньо залишивши їх постояти в духовці, щоб вони не осіли.
Німецькі млинці






Катаеф - арабські млинці з заварним кремом




Хоткейки (млинці)



Дуже часто в американських фільмах показують, як американці їдять пухкі млинці або оладки розміром з блюдце.Хоткейки відрізняються від панкейків(американських млинчиків) способом выпечки.Понравилось,що вони абсолютно не масляні Можна хоткейки випікати з різними наповнювачами по вашому смаку,а так само можна випікати і без цукру і подавати з розплавленим сиром або слабосоленої семгой.Попробуйте це дуже смачно!

На порцію хоткейков( 4-5 штук)

Інгредієнти:

яйце - 1 шт;
120 мл. молока;
25 грам цукру;
5 гр розпушувача;
120 грам борошна;
ваніль.

Приготування:

Яйце збиваємо з молоком і цукром. Додаємо ваніль.
Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем. Перемішуємо добре.

Для отримання рівного кольору, як у кіно, рекомендую сковороду охолодити на мокрому рушнику, але можна і не заморочуватися. Отже нам знадобиться мокре полотенце.Разогреваем сковороду і охолоджуємо її на рушник протягом однієї-двох секунд. Якщо скоровородку не охолодити, то млинець підсмажиться неравномерно.Сразу ж виливаємо тісто .Половником виливаємо тісто з достатньої висоти, щоб хоткейк відразу розтікся. Якщо рівний колір не важливий, знову ж таки, можна виливати як зручно.

Ставимо на середньо-слабкий вогонь під кришку.
Коли млинець починає пузиритися, перевертаємо.

Готуємо під кришкою поки млинець не почне шипіти.
Готово, можна перекладати на тарілку!

Подавати гарячими з вершковим маслом, кленовим сиропом, варенням, фруктами, гарячим шоколадом.

Приємного апетиту!
Хоткейки (млинці)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика