четвер, 25 липня 2013 р.

Булочки до обіду за 2 години

Булочки до обіду за 2 години



Інгредієнти:
- 3 чашки теплої води
- 1/2 чашки цукру
- 6 столових ложок рослинного масла
- 1 столова ложка солі
- 2 столових ложки дріжджів
- 2 яйця
- 7-9 чашок борошна

Приготування:

Дуже простий і швидкий рецепт дуже смачних булочок, які можна використовувати для хотдогів або гамбургерів, а так само подати замість хліба до обіду.

Змішайте п'ять перших інгредієнтів, додайте яйця і борошна, щоб отримати м'яке тісто, не прилипающее до рук, додайте масла, якщо необхідно.

Викладіть тісто в змащену олією миску і дайте підійти, через 15 хвилин обімніть, і обминайте кожні 15 хвилин протягом години.

Сформуйте булки і дайте їм підійти протягом години. Випікайте в духовці при температурі 180 C 20-25 хвилин.
Булочки до обіду за 2 години



Булочки з заварним кремом



200 мл. теплого молока
40 гр. маргарину
3 ст. ложки цукру
2 ст. ложки рослинної олії
1/4 ч. ложки солі
1 пакетик ванільного цукру
1 яйце
1 ч. ложка сухих дріжджів
2-2 .5 склянки борошна
1 пакетик заварного крему (приготувати, як вказано на упаковці, у остиглий крем додати 2 ст. ложки розм'якшеного масла і добре перемішати)

У молоці розчинити дріжджі, додати чайну ложку цукру і 1 ст. ложку борошна, розмішати, поки відставити убік.

Маргарин розтопити, додати яйце, сіль, цукор, ванільний цукор і рослинне масло, все добре розтерти, додати цю суміш у молоко з дріжджами, перемішати, підсипаючи просіяне борошно замісити тісто, накрити і дати підійти 1 годину.

Зварити крем як зазначено на упаковці, остудити, додати вершкового масла (2 ст. ложки) перемішати.

Тісто перекласти на стіл, розкотити в прямокутний пласт, рівномірно нанести крем відступаючи від країв, згорнути рулет, порізати на шматочки, викласти на деко застелений промасленим пергаментом зрізами вгору, дати постояти хвилин 10, змастити яйцем, випікати при температурі 180-200 градусів до золотистого кольору.

Приємного чаювання!
Булочки з заварним кремом






Булочки "Трояндочки" з сиром



Це красива і смачна випічка.

Інгредієнти:

-Молоко - 250 мл
-Яйця (2 в тісто, 1 в начинку) - 3 шт
-Цукор (100 г в тісто 100 г у начинку) - 200 г
-Злив. масло (або маргарин) - 100 г
-Борошно (приблизно) - 600-700 г
-Ванільний цукор (1 пакетик в тісто,1 в сир) - 2 пакет.
-Дріжджі (свіжі або сухі 2 ч.л.) - 25 г
-Сир - 500 г
-Ізюм - 100-150 г
-Цедра лимона (за бажанням, в тісто)
-Сіль (неповна) - 1 ч. л.

Приготування:

Першим ділом заллємо окропом ізюм
Тепер робимо опару.
Подогреем молоко, перельем в миску.
Додамо в молоко дріжджі ...цукор ...і приблизно половину борошна (краще склянку, щоб опара не була така густа)
Розмішуєм і поставимо в тепле місце підходити
Готуємо здобу:
Розтопимо масло, трохи остудимо
Додамо в масло яйця ...цукор ...ванілін ...сіль. Перемішаємо.
Опара підійшла.
Додаємо в опару здобу
Перемішуємо
Потроху додаємо муку ...і вимішуємо досить круте тісто.
Ставимо його в тепле місце для підйому
Готуємо начинку:
У сир (обов'язково кімнатної температури) додаємо яйце (таааак... а де ж яйце... здається, я його забула додати...)
...ванільний цукор ...цукор (100 г) і родзинки (злити воду через сито)
Всі добре розмішуємо (якщо сир рідкуватим, можна додати борошна або манки)
Тісто підійшло
Із підійшов тіста робимо, приблизно, 24 однакових кульки, і залишаємо їх трохи підійти.
Розкачуємо корж, робимо 3 розрізу так, щоб частини були трохи різні, одна частина трохи більше іншої
Кладемо в середину начинку
Одну з трьох частин (найменшу) обертаємо навколо сиру і скріплюємо.
Потім робимо те ж саме з частиною побільше.
І останній обертаємо найбільшу частину коржі.
Місце скріплення має бути як можна нижче, у підстави булочок, інакше вони будуть падати.
З'єднуємо як можна міцніше,особливо останню його частину.
"Трояндочка" готова
Даємо булочкам добре підійти
В жовток додати трохи молока
Розмішати і змастити булочки
Випікаємо при температурі 180 С
Булочки "Трояндочки" з сиром



Булочки "Трояндочки" з сиром



Це красива і смачна випічка.

Інгредієнти:

-Молоко - 250 мл
-Яйця (2 в тісто, 1 в начинку) - 3 шт
-Цукор (100 г в тісто 100 г у начинку) - 200 г
-Злив. масло (або маргарин) - 100 г
-Борошно (приблизно) - 600-700 г
-Ванільний цукор (1 пакетик в тісто,1 в сир) - 2 пакет.
-Дріжджі (свіжі або сухі 2 ч.л.) - 25 г
-Сир - 500 г
-Ізюм - 100-150 г
-Цедра лимона (за бажанням, в тісто)
-Сіль (неповна) - 1 ч. л.

Приготування:

Першим ділом заллємо окропом ізюм
Тепер робимо опару.
Подогреем молоко, перельем в миску.
Додамо в молоко дріжджі ...цукор ...і приблизно половину борошна (краще склянку, щоб опара не була така густа)
Розмішуєм і поставимо в тепле місце підходити
Готуємо здобу:
Розтопимо масло, трохи остудимо
Додамо в масло яйця ...цукор ...ванілін ...сіль. Перемішаємо.
Опара підійшла.
Додаємо в опару здобу
Перемішуємо
Потроху додаємо муку ...і вимішуємо досить круте тісто.
Ставимо його в тепле місце для підйому
Готуємо начинку:
У сир (обов'язково кімнатної температури) додаємо яйце (таааак... а де ж яйце... здається, я його забула додати...)
...ванільний цукор ...цукор (100 г) і родзинки (злити воду через сито)
Всі добре розмішуємо (якщо сир рідкуватим, можна додати борошна або манки)
Тісто підійшло
Із підійшов тіста робимо, приблизно, 24 однакових кульки, і залишаємо їх трохи підійти.
Розкачуємо корж, робимо 3 розрізу так, щоб частини були трохи різні, одна частина трохи більше іншої
Кладемо в середину начинку
Одну з трьох частин (найменшу) обертаємо навколо сиру і скріплюємо.
Потім робимо те ж саме з частиною побільше.
І останній обертаємо найбільшу частину коржі.
Місце скріплення має бути як можна нижче, у підстави булочок, інакше вони будуть падати.
З'єднуємо як можна міцніше,особливо останню його частину.
"Трояндочка" готова
Даємо булочкам добре підійти
В жовток додати трохи молока
Розмішати і змастити булочки
Випікаємо при температурі 180 С
Булочки "Трояндочки" з сиром






Солодкі китайські булочки



Інгредієнти:
Дріжджі (сухі) - 1 ст. л.
Яйце - 1 шт
Цукор - 1 скл.
Борошно (приблизно) - 3 скл.
Вода - 1 скл.
Джем (будь-який) - 100-150 г
Сироп ягідний (або фруктовий) - 1 ст. л.

Приготування:
- У теплій воді розчинити дріжджі, додати яйце і цукор.
- Додати борошно і замісити тісто. Воно вийде м'яким і еластичним.
- Залишити тісто в теплому місці на 1-1,5 години для підйому.
- Розкачати тісто як можна тонше в пласт.
- Змастити поверхню пласта джемом.
- Згорнути пласт в рулет.
- Порізати рулет на шматочки.
- Сформувати булочки у вигляді "трояндочок", змастити сиропом і дати тісту піднятися ще раз.
- Присипати кунжутом.
- Варити на пару при сильному кипінні 25-30 хвилин. Під кришкою!
Солодкі китайські булочки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика