Закуска з болгарського перцю
Інгредієнти:
Перець солодкий червоний 2.0 шт;
Часник 2.0 часточки;
Сіль 0.5 ч.л;
Перець чорний мелений 0.2 ч.л;
Майонез 250.0 г;
Яйце куряче 2.0 шт;
Петрушка 1.0 пучок.
Потрібно відварити 2 яйця круто. Поки яйця будуть охолоджуватися, подрібнюємо на крупній тертці плавлені сирки. Очищаємо часник, «потрошимо» перці.
Натираємо на тертці вже охолоджені яйця і змішуємо їх з тертими сирками. У масу додаємо чорний перець, сіль, нарізаний кріп і майонез. Туди ж раздавливаем часник
Всі інгредієнти перемішуємо як слід і починаємо завантажувати начинку в спустошені перці. Начинку гарненько трамбуем всередині.
Перець нарізаємо кільцями, як на фото, чи ділимо на дві частини.
Just cook!
Гаряча закуска з лаваша
Ця незвичайна хрустка закуска з лаваша порадує Вас своїм смаком, а особливо тих, хто не байдужий до чебуреків.
Інгредієнти:
- 6 тонких лаваша
- 200 г курячих шлуночків
- 200 г курячих сердечок
- 150 г твердого сиру
- 2 яйця
- зелена цибуля
- кріп
- перець, сіль
- масло рослинне для обсмажування
Відварюємо шлуночки і сердечка і подрібнюємо їх у блендері.
Кріп і цибулю подрібнюємо ножем і додаємо до потрошкам.
За допомогою дрібної терки натираємо сир, змішуємо його з іншими інгредієнтами, додаємо жовтки, солимо, перчимо і добре перемішуємо.
Начинка готова. Тепер розрізаємо лаваш на трикутники, на край лаваша викладаємо начинку й загортаємо у вигляді "сигар", змащуючи кінчики білком.
Обсмажуємо їх на рослинному маслі. Після обсмажування викладаємо "сигари" на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
Хрусткі красені готові! Подавати зі сметаною.
Гаряча закуска в лаваші - просто, соковито, ситно!
Інгредієнти:
На 1 порцію:
- 1 вірменський лаваш (тонкий)
- гурток помідора
- гурток шинки
- 1 яйце
- зелень
- 20 г сиру твердого
- вершкове або рослинне масло для смаження
- сіль
- перець
Помідор вимити і порізати на кружечки. Сир натерти на тертці. Зелень вимити, обсушити і порубати. Нарізати шинку.
Лаваш добре збризнути холодною водою і покласти на розігріту з рослинною олією або вершковим маслом сковороду так, щоб краї звисали за бортики сковороди (засмаженою стороною вгору). Якщо лист лаваша великий - розріжте його навпіл.
В середину листа лаваша покласти кружок помідора . Трохи посолити.
Зверху на помідори гурток шинки.
Потім розбити сире яйце. Посолити, поперчити. Зверху все посипати тертим сиром і рубаною зеленню.
Підвернути краю лаваша до центру і смажити до рум'яної скоринки (можна зробити сильно або середньо засмажену шкуринку за бажанням). Акуратно перевернути на іншу сторону, посипати зверху тертим сиром і смажити ще кілька хвилин, до рум'яної скоринки.
Подавати закуску гарячою.
Гаряча закуска в лаваші - просто, соковито, ситно!
Інгредієнти:
На 1 порцію:
вірменський лаваш (тонкий)- 0,5-1 шт,
гурток помідора,
гурток шинки,
яйце - 1 шт,
зелень
сир твердий - 20 г,
вершкове або рослинне масло для смаження,
сіль,
перець
Приготування:
Помідор вимити і порізати на кружечки. Сир натерти на тертці. Зелень вимити, обсушити і порубати. Нарізати шинку. Лаваш добре збризнути холодною водою і покласти на розігріту з рослинною олією або вершковим маслом сковороду так, щоб краї звисали за бортики сковороди (засмаженої стороною вгору). Якщо лист лаваша великий - розріжте його навпіл. В середину листа лаваша покласти кружок помідора . Трохи посолити.
Зверху на помідори гурток шинки (у мене - варена ковбаса).
Потім розбити сире яйце. Посолити, поперчити. Зверху все посипати тертим сиром і рубаною зеленню (сьогодні у мене зелені не знайшлося).
Підвернути краю лаваша до центру і смажити до рум'яної скоринки (можна зробити сильно або середньо засмажену шкуринку за бажанням). Акуратно перевернути на іншу сторону,посипати зверху тертим сиром і смажити ще кілька хвилин, до рум'яної скоринки.
Подавати закуску гарячою.
Немає коментарів:
Дописати коментар