четвер, 25 липня 2013 р.

Набридло проводити весь день на кухні? Хочете готувати смачні та корисні страви швидко? Тоді цей дивовижний прилад саме для вас »> http://nicer8.mypodarki.com/

Набридло проводити весь день на кухні? Хочете готувати смачні та корисні страви швидко? Тоді цей дивовижний прилад саме для вас »> http://nicer8.mypodarki.com/

Набридло проводити весь день на кухні? Хочете готувати смачні та корисні страви швидко? Тоді цей дивовижний прилад саме для вас »> http://nicer8.mypodarki.com/



У вас ще немає коронного страви?...


Дивіться і запам'ятовуйте! =)
У вас ще немає коронного страви?...
У вас ще немає коронного страви?...
У вас ще немає коронного страви?...



ЯК НЕ ЗІПСУВАТИ СТРАВИ ПРИПРАВАМИ?



Як вибрати хороші спеції? В першу чергу, читайте упаковку. Сіль, мелений коріандр, мелений лавровий лист (який теж у такому вигляді втрачає свій аромат), харчові добавки, консерванти та інші Е, цибулю і моркву в хорошій приправі міститися не повинні. Наявність цих компонентів говорить про те, що вам намагаються продати дешевку.

Чим крупніше помел прянощів, тим багатша і ароматні буде смак. Зверніть увагу на те, що в низькоякісних спеціях всі розмолоте дуже дрібно, щоб ви не змогли розпізнати, що туди поклав виробник.

Раніше я проходила повз торгових точок, де торгують прянощами. Була впевнена, що це дуже дорого, поки одного разу не порахувала, що, купуючи заводські спеції в упаковці, в більшості випадків плачу за сіль, моркву, глутамат натрію та інші добавки. А справжніх прянощів там майже немає. Останнім часом купую тільки вагові: сама вибираю склад і плачу за якісний продукт.

Що повинно бути вдома?

Суміш перців (можна горошинами або мелена), сушений кріп і петрушка, лавровий лист, карі для курки, гвоздика. Інше - на ваш вибір.
Свинину і яловичину добре готувати з будь-яким перцем, цибулею, куркумою, базиліком майораном або чебрецем.
У птаха краще додавати каррі, часник, розмарин, шавлія, чебрець, а якщо хочеться чогось особливого, то можна використовувати кмин.
Риба буде хороша з кропом, імбиром, лавровим листом, білим перцем, коріандром (у розсолі).
В овочевих стравах завжди оригінальний кмин, гарні куркума, кардамон, перець, припустимо мускатний горіх і гвоздика.
При засолюванні і для паштетів обов'язково використовуйте перець, імбир, лавровий лист.
Всі інші спеції зустрічаються рідше, а тому їх використовувати на свій смак.
ЯК НЕ ЗІПСУВАТИ СТРАВИ ПРИПРАВАМИ?






Багато фахівців в ресторанах і кафе використовують або споживають весь лимон і ніщо не витрачається даремно. Як ви можете використовувати весь лимон без відходів? Просто .. помістити промитий лимон в морозильну камеру вашого холодильника. Після того, як лимон заморожений, візьміть вашу тертку, натріть весь лимон (не потрібно чистити його) і посипте їм ваші страви.



Посипайте його в овочеві салати, морозиво, супи, крупи, макарони, спагетті, рис, суші, страви з риби, віскі, вино .... Список можна продовжувати нескінченно. Всі продукти будуть несподівано мати приємний смак, якого ви, можливо, ніколи не пробували раніше.

Швидше за все, ви думаєте лише про лимонному соці і вітамін С. Не більше. Тепер, коли ви дізналися про це секреті лимона, ви можете використовувати його навіть в чашці розчинної вермішельного супу.

Яке ж основна перевага використання цілого лимона крім запобігання відходів і додавання нового смаку до ваших страв?

Отже, як ви бачите лимонна шкірка містить в 5 - 10 разів більше вітамінів, ніж лимонний сік. А також це те, що ви викидаєте.

Але тепер, слідуючи цій простій процедурі заморожування цілого лимона, а потім посипаючи їм ваші страви, ви можете споживати всі ці поживні речовини і бути ще здоровіше.
Також добре, що лимонна шкірка є сильним відновником в ліквідації токсичних елементів в організмі.

Тому покладіть вимитий лимон в морозильну камеру, а потім натирайте його страви на кожен день. Це є ключем до того, щоб зробити вашу їжу смачніше і ваше життя здоровіше і довше! Це секрет лимона! Краще пізно, ніж ніколи, вірно? Дивовижні переваги лимона!

Лимон (Citrus) являє собою чудовий продукт вбиває ракові клітини. Він 10.000 разів сильніше, ніж хіміотерапія.

Чому ми не знаємо про це? Бо лабораторії зацікавлені у виробництві синтетичної версії, яка принесе їм величезні прибутки.
Тепер ви можете допомогти другу в біді, давши йому / їй знати, що лимонний сік є корисним у запобіганні хвороби. Його Смак приємний і він не має жахливих ефектів хіміотерапії.

Скільки людей загине поки що це тримається в найсуворішому секреті, щоб не поставити під загрозу доходи мультимільйонерів великих корпорацій?

Як ви знаєте, лимонне дерево славиться своїми сортами лимонів та лаймів.

Ви можете їсти фрукт по-різному: ви можете є м'якоть, вичавити сік, підготувати напої, шербет, тістечка і т.д .. Він має багато достоїнств, але найцікавіше: вироблений ефект на кісти і пухлини.

Ця рослина є перевіреним засобом проти раку всіх типів. Деякі кажуть, що воно дуже корисно при всіх варіантах раку. Воно вважається також антимікробним спектром проти бактеріальних інфекцій і грибків, ефективним проти внутрішніх паразитів і черв'яків, воно регулює кров'яний тиск, яке є занадто високим, це і антидепресант, бореться зі стресом і нервовими розладами.

Джерело цієї інформації є захоплюючим: вона отримана від одного з найбільших виробників ліків у світі, який говорить, що більш ніж 20 лабораторних тестів з 1970 року, показали, що він знищує злоякісні клітини в 12 видах раку, включаючи рак товстої кишки, молочної залози, простати, легенів і підшлункової залози ...

Складові цього дерева показані в 10000 разів краще, ніж продукт Adriamycin, препарат зазвичай використовується в хіміотерапії у світі для уповільнює зростання ракових клітин. І що ще більш дивно: цей вид терапії з екстрактом лимона знищує тільки злоякісні ракові клітини і не впливає на здорові клітини.

Переклад з англійської виконаний з допомогою Google Translation.

Джерело: Клуб цінителів їжі
Підпишись на смачне настрій!
Багато фахівців в ресторанах і кафе використовують або споживають весь лимон і ніщо не витрачається даремно. Як ви можете використовувати весь лимон без відходів? Просто .. помістити промитий лимон в морозильну камеру вашого холодильника. Після того, як лимон заморожений, візьміть вашу тертку, натріть весь лимон (не потрібно чистити його) і посипте їм ваші страви.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика