Закуска з болгарського перцю
Інгредієнти:
● 2 перцю
● 2 зубчики часнику
● 1/2 ч.л. солі
● 1/5 ч.л. меленого чорного перцю
● 250г майонезу
● 2 яйця
● Пучок петрушки
Приготування:
1. Закуска з болгарського перцю добре поєднується з основними стравами з м'яса, також її можна мазати на хліб, але з перцем і зеленню виходить соковитіше і смачніше.
2. Відварити 2 яйця круто. Поки яйця будуть охолоджуватися, подрібнюємо на крупній тертці плавлені сирки. Очищаємо часник, «потрошимо» перці.
3. Натираємо на тертці вже охолоджені яйця і змішуємо їх з тертими сирками. У масу додаємо чорний перець, сіль, нарізаний кріп і майонез. Туди ж раздавливаем часник.
4. Всі інгредієнти перемішуємо як слід і починаємо завантажувати начинку в спустошені перці. Начинку гарненько трамбуем всередині.
5. Перець нарізаємо кільцями, як на фото, чи ділимо на дві частини.
Приємного апетиту!
Funny Chef
Закуска «Грибочки»
Інгредієнти:
• Яйця - 2 шт.;
• шинка - 120 гр.;
• сир - 100 гр.;
• помідори черрі - 10 шт.;
• огірок - 1-2 шт.;
• майонез - 1-2 ст. л.;
• зелень - для прикраси.
Приготування:
Варені яйця і сир натремо на дрібній тертці. Шинку нарізаємо дрібними кубиками, розміром приблизно 5 х 5 мм.
Змішуємо яйця, сир, шинку і 2 ст. л. майонезу. Помідори черрі ріжемо навпіл. Огірок нарізаємо кільцями товщиною 0,5 див Всі компоненти закуски готові, залишилося зібрати грибочки.
Автор рецепта: Наталія Масловська
Приємного апетиту!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти
#Закуски@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Закуска з червоною рибкою
Інгредієнти для приготування:
Фазеровские хлібці намазати плавленим сиром і залишити не надовго, щоб сир вбрався. Тим часом нарізати рибку.
Хлібці на пів хвилини в мікрохвильову піч (хлібці стануть м'якими)
Кожен шматочок розрізати вздовж, покласти рибку і згорнути рулетик, закріпити зубочисткою.
Автор рецепта: Тетяна Юхова
Приємного апетиту!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти
#Закуски@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Гаряча закуска в багеті
Інгредієнти:
● Багет 1шт.
● шинка або сосиски 200-300 гр.
● ковбаса копч. 200-300 гр.
● яйце 1 шт.
● помідор 1 шт.
● огірок свіжий 1 шт.
● сир 150-200 гр.
● майонез або сметана
● сіль/перець
Приготування:
1. Багет розрізати упоперек на 3-4 части.Каждую частину розрізати вздовж на 2 половинки.
2. Акуратно вийняти м'якуш з половинок багета,залишаючи стінки товщиною 1 див Приготувати начинку. Шинку, ковбасу, огірок, помідор порізати кубиками.Все перемішати.
3. Додати яйце (можливо знадобиться не всі яйце - маса не повинна бути рідкою.
4. Покласти трохи майонезу,щоб маса стала в'язкою. Наповнити цією начинкою багет, посипати сиром. Запікати в духовці 10-15 хвилин при температурі 180 гр.
Приємного апетиту!
Funny Chef
Закуска «Мишки»
Інгредієнти:
• 150 г. твердого сиру (можна плавленого);
• 240 р. крабових паличок;
• 2 зубчики часнику;
• -250 р. майонезу;
• 1 морква;
• зелень петрушки;
• перець горошини.
Приготування:
Сир, крабові палички і часник натерти на дрібній тертці. Моркву нарізати кружечками.
Сир і часник з'єднати з майонезом, добре перемішати.
Готову масу поставити в холодильник на 1 годину. З сирної маси сформувати овальні форми.
Потім обваляти їх в натертих крабових паличках з усіх боків.
З моркви зробити вушка, з крабових паличок-хвостики, чорного перцю - очі.
Приємного апетиту!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти
#Закуски@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Немає коментарів:
Дописати коментар