понеділок, 29 липня 2013 р.

Здрастуйте, хлопчики-дівчатка. Терміново потрібна ваша допомога. пару років тому пробувала бісквітний торт, який в середині був змазаний банановим кремом, а зверху було щось із свіжої полуниці. Дуже хочеться приготувати, але не знаю як. Допоможіть!!

Здрастуйте, хлопчики-дівчатка. Терміново потрібна ваша допомога. пару років тому пробувала бісквітний торт, який в середині був змазаний банановим кремом, а зверху було щось із свіжої полуниці. Дуже хочеться приготувати, але не знаю як. Допоможіть!!




БІСКВІТНИЙ ТОРТ "ДІДУСЬ"


...ням-ням:)

Інгредієнти:

Для тіста:
· Яйця - 12 шт.
· Цукор - 3 склянки.
· Борошно - 3 склянки.
· Сіль - 0,5 ч.л.

Для крему:
· Сметана жирна - 800 р.
· Цукор - 1 стакан.
· Ванілін - 1 пакетик.
· Харчовий червоний барвник - щіпка.

Для прикраси:
· Ківі - 2 шт.
· Апельсин - 1-2 шт.
· Ягідне Желе - 1 пакетик.
· Кокосова стружка - 2 ст.л.

Спосіб приготування:

Крок 1. Збити яйця з дрібкою солі (хвилин 10), додати цукор і збити міксером хвилин 10, що б не було крупинок цукру.
Крок 2. Потім додати просіяне борошно порціями (в 3 прийоми). Збити.
Крок 3. Вилити 1/2 тесту на змащену вершковим маслом форму, випікати корж при t 185 градусів 30-45 хвилин до коричневого кольору.
Крок 4. Коли корж охолоне, розрізати вздовж на 2 коржі. Так само зробити з рештою тестом. Готові коржі змастити кремом.
Крок 5. Крем: Збити міксером сметану з цукром, додати ваніль. Трохи додати харчової фарби - для кольору.
Крок 6. Коржі намазані кремом, прикрасити фруктами, ягодами, вершками (за смаком).
Крок 7. Желе приготувати по інструкції, зазначеної на упаковці (води можна покласти менше, ніж за рецептом). Остудити, і теплим залити фрукти. Боки торта посипати кокосовою стружкою.
Крок 8. Готовий торт поставити на холод, дати просочитися.

Приємного апетиту!
БІСКВІТНИЙ ТОРТ "ДІДУСЬ"



БІСКВІТНИЙ ТОРТ З СИРНОЮ ПРОШАРКОМ І ЖЕЛЕ


...смачно!)

Інгредієнти:

■ 6 яєць
■ 1 склянка цукру
■ 1 склянка борошна
■ 1 пачка желе
■ 1 пачка желатину
■ 400 гр. солодкого сиру
■ 200 мл вершків 10-15 %
■ фрукти - мандарини, виноград, лимон, карамбола, ківі...

Приготування:

Випікати бісквіт за моїм рецептом. Тепер приготуйте торожную масу змішайте сирок з вершками. Пачку желатину розведіть у склянці гарячої води і не даючи йому довго думати, тільки охолодивши, влийте в сирну масу.

Ось тепер дайте йому кілька «подумати» - коли маса почне гуснути, викладіть її на бісквіт і швиденько в холодильник, нехай загусне остаточно. Тепер викладіть на пташине молоко підготовлені фрукти і залийте склянкою кольорового желе. Коли застигне - торт готовий!

Приємного апетиту:)
БІСКВІТНИЙ ТОРТ З СИРНОЮ ПРОШАРКОМ І ЖЕЛЕ






Бісквітний торт з сирною прошарком і желе



Інгредієнти:

- 6 яєць
- 1 склянка цукру
- 1 склянка борошна
- 1 пачка желе
- 1 пачка желатину
- 400 гр. солодкого сиру
- 200 мл вершків 10-15 %
- фрукти - мандарини, виноград, лимон, карамбола, ківі...

Приготування:

Випікати бісквіт за моїм рецептом. Тепер приготуйте торожную масу змішайте сирок з вершками. Пачку желатину розведіть у склянці гарячої води і не даючи йому довго думати, тільки охолодивши, влийте в сирну масу.

Ось тепер дайте йому кілька «подумати» - коли маса почне гуснути, викладіть її на бісквіт і швиденько в холодильник, нехай загусне остаточно. Тепер викладіть на пташине молоко підготовлені фрукти і залийте склянкою кольорового желе. Коли застигне - торт готовий!
Бісквітний торт з сирною прошарком і желе



Смачний бісквітний торт "Єлизавета"



Інгредієнти:

Бісквіт:
●цукор - 1 склянка;
●борошно - 1 склянка;
●яйце - 4 шт.;
●ванілін - на кінчику ножа.

Крем:
●жовток - 2 шт.;
●вода - 50 г;
●згущене молоко - 1 банка;
●вершкове масло - 400 г;

Приготування:

Готуємо бісквіт:
Відокремлюємо білки від жовтків, збиваємо білки в густу піну. Повільно по 1 ложці всипаємо цукор і збиваємо до білої повітряної маси.

Як тільки білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки (попередньо злегка збийте жовтки віночком), продовжуючи збивати білки.

Додаємо просіяне борошно з ваніліном. Важливо не місити тісто, акуратно вимішувати ложкою у напрямку знизу вгору. Тісто має бути дуже повітряним.

Готове тісто виливаємо у змащену маслом форму, відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Бісквіт піднімається в 2-3 рази. Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки, інакше осяде.

Готовий бісквіт охолодити у формі 5 хвилин, перевертаємо на решітку і залишаємо на 3-4 години (я його пекла ввечері і залишила на ніч).

Бісквіт розрізаємо на 3 пласта.

Готуємо крем для смачного бісквітного торта:
З'єднуємо воду з жовтками і згущеним молоком. Суміш ставимо на слабкий вогонь і варимо, як англійський крем, до згущення. Якщо боїтеся, що пригорить, використовуйте водяну баню.Взбиваем масло з ванільним цукром.

Загуслу суміш охолоджуємо і додаємо в збите з ванільним цукром масло. Додаємо потроху, щоразу збиваючи.

Збираємо наш смачний бісквітний торт:
Промазуємо кожен шар бісквіта кремом.Украсьте бісквітний торт, як Вашій душі завгодно.

Відразу не їжте, дайте торту просочитися. Бісквітний торт вийшов ніжний, повітряний, смачний...

Приємного апетиту!
Смачний бісквітний торт "Єлизавета"






Швидкий бісквітний тортик


Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 390,8

Швидкий бісквітний тортик готується з наступних інгредієнтів:

1 яйце
5 ст. л. молока
3 ст. л. рослинної олії
2 ст. л. какао-порошку
7 ст. л. цукру (4 для бісквіта + 3 для крему)
3 ст. л. борошна
1 ст. л. крохмалю
1 ч. л. розпушувача тіста
100 г вишні без кісточок
150 г сметани
шоколад для посипання
Швидкий бісквітний тортик готується наступним чином:

1. Збити яйце з цукром, додати какао, борошно, крохмаль і розпушувач, все гарненько перемішати.
2. Додати молоко і рослинне масло і розмішати, щоб вийшло рідке тісто.
3. Широку плоску посуд для мікрохвильової печі обсягом не менше 500 мл викласти пергаментним папером, вилити тісто і помістити в мікрохвильову піч. Включити максимальну потужність (1000 Вт) і поставити таймер рівно на 3 хв. Оскільки бісквіт для торта все одно доведеться розрізати, можна відразу розділити тісто на 2-3 частини (за кількістю коржів) і випікати кожну окремо.
4. Якщо ви спекли один бісквіт, потрібно розрізати його горизонтально на три коржі.
5. Злегка придушити вишню, збити сметану з цукром, змішати з вишнею і промазати коржі.
6. Зверху посипати торт тертим шоколадом.
Приємного апетиту!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика