Здрастуйте, хлопчики-дівчатка. Терміново потрібна ваша допомога. пару років тому пробувала бісквітний торт, який в середині був змазаний банановим кремом, а зверху було щось із свіжої полуниці. Дуже хочеться приготувати, але не знаю як. Допоможіть!!
БІСКВІТНИЙ ТОРТ "ДІДУСЬ"
...ням-ням:)
Інгредієнти:
Для тіста:
· Яйця - 12 шт.
· Цукор - 3 склянки.
· Борошно - 3 склянки.
· Сіль - 0,5 ч.л.
Для крему:
· Сметана жирна - 800 р.
· Цукор - 1 стакан.
· Ванілін - 1 пакетик.
· Харчовий червоний барвник - щіпка.
Для прикраси:
· Ківі - 2 шт.
· Апельсин - 1-2 шт.
· Ягідне Желе - 1 пакетик.
· Кокосова стружка - 2 ст.л.
Спосіб приготування:
Крок 1. Збити яйця з дрібкою солі (хвилин 10), додати цукор і збити міксером хвилин 10, що б не було крупинок цукру.
Крок 2. Потім додати просіяне борошно порціями (в 3 прийоми). Збити.
Крок 3. Вилити 1/2 тесту на змащену вершковим маслом форму, випікати корж при t 185 градусів 30-45 хвилин до коричневого кольору.
Крок 4. Коли корж охолоне, розрізати вздовж на 2 коржі. Так само зробити з рештою тестом. Готові коржі змастити кремом.
Крок 5. Крем: Збити міксером сметану з цукром, додати ваніль. Трохи додати харчової фарби - для кольору.
Крок 6. Коржі намазані кремом, прикрасити фруктами, ягодами, вершками (за смаком).
Крок 7. Желе приготувати по інструкції, зазначеної на упаковці (води можна покласти менше, ніж за рецептом). Остудити, і теплим залити фрукти. Боки торта посипати кокосовою стружкою.
Крок 8. Готовий торт поставити на холод, дати просочитися.
Приємного апетиту!
БІСКВІТНИЙ ТОРТ З СИРНОЮ ПРОШАРКОМ І ЖЕЛЕ
...смачно!)
Інгредієнти:
■ 6 яєць
■ 1 склянка цукру
■ 1 склянка борошна
■ 1 пачка желе
■ 1 пачка желатину
■ 400 гр. солодкого сиру
■ 200 мл вершків 10-15 %
■ фрукти - мандарини, виноград, лимон, карамбола, ківі...
Приготування:
Випікати бісквіт за моїм рецептом. Тепер приготуйте торожную масу змішайте сирок з вершками. Пачку желатину розведіть у склянці гарячої води і не даючи йому довго думати, тільки охолодивши, влийте в сирну масу.
Ось тепер дайте йому кілька «подумати» - коли маса почне гуснути, викладіть її на бісквіт і швиденько в холодильник, нехай загусне остаточно. Тепер викладіть на пташине молоко підготовлені фрукти і залийте склянкою кольорового желе. Коли застигне - торт готовий!
Приємного апетиту:)
Бісквітний торт з сирною прошарком і желе
Інгредієнти:
- 6 яєць
- 1 склянка цукру
- 1 склянка борошна
- 1 пачка желе
- 1 пачка желатину
- 400 гр. солодкого сиру
- 200 мл вершків 10-15 %
- фрукти - мандарини, виноград, лимон, карамбола, ківі...
Приготування:
Випікати бісквіт за моїм рецептом. Тепер приготуйте торожную масу змішайте сирок з вершками. Пачку желатину розведіть у склянці гарячої води і не даючи йому довго думати, тільки охолодивши, влийте в сирну масу.
Ось тепер дайте йому кілька «подумати» - коли маса почне гуснути, викладіть її на бісквіт і швиденько в холодильник, нехай загусне остаточно. Тепер викладіть на пташине молоко підготовлені фрукти і залийте склянкою кольорового желе. Коли застигне - торт готовий!
Смачний бісквітний торт "Єлизавета"
Інгредієнти:
Бісквіт:
●цукор - 1 склянка;
●борошно - 1 склянка;
●яйце - 4 шт.;
●ванілін - на кінчику ножа.
Крем:
●жовток - 2 шт.;
●вода - 50 г;
●згущене молоко - 1 банка;
●вершкове масло - 400 г;
Приготування:
Готуємо бісквіт:
Відокремлюємо білки від жовтків, збиваємо білки в густу піну. Повільно по 1 ложці всипаємо цукор і збиваємо до білої повітряної маси.
Як тільки білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки (попередньо злегка збийте жовтки віночком), продовжуючи збивати білки.
Додаємо просіяне борошно з ваніліном. Важливо не місити тісто, акуратно вимішувати ложкою у напрямку знизу вгору. Тісто має бути дуже повітряним.
Готове тісто виливаємо у змащену маслом форму, відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Бісквіт піднімається в 2-3 рази. Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки, інакше осяде.
Готовий бісквіт охолодити у формі 5 хвилин, перевертаємо на решітку і залишаємо на 3-4 години (я його пекла ввечері і залишила на ніч).
Бісквіт розрізаємо на 3 пласта.
Готуємо крем для смачного бісквітного торта:
З'єднуємо воду з жовтками і згущеним молоком. Суміш ставимо на слабкий вогонь і варимо, як англійський крем, до згущення. Якщо боїтеся, що пригорить, використовуйте водяну баню.Взбиваем масло з ванільним цукром.
Загуслу суміш охолоджуємо і додаємо в збите з ванільним цукром масло. Додаємо потроху, щоразу збиваючи.
Збираємо наш смачний бісквітний торт:
Промазуємо кожен шар бісквіта кремом.Украсьте бісквітний торт, як Вашій душі завгодно.
Відразу не їжте, дайте торту просочитися. Бісквітний торт вийшов ніжний, повітряний, смачний...
Приємного апетиту!
Швидкий бісквітний тортик
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 390,8
Швидкий бісквітний тортик готується з наступних інгредієнтів:
1 яйце
5 ст. л. молока
3 ст. л. рослинної олії
2 ст. л. какао-порошку
7 ст. л. цукру (4 для бісквіта + 3 для крему)
3 ст. л. борошна
1 ст. л. крохмалю
1 ч. л. розпушувача тіста
100 г вишні без кісточок
150 г сметани
шоколад для посипання
Швидкий бісквітний тортик готується наступним чином:
1. Збити яйце з цукром, додати какао, борошно, крохмаль і розпушувач, все гарненько перемішати.
2. Додати молоко і рослинне масло і розмішати, щоб вийшло рідке тісто.
3. Широку плоску посуд для мікрохвильової печі обсягом не менше 500 мл викласти пергаментним папером, вилити тісто і помістити в мікрохвильову піч. Включити максимальну потужність (1000 Вт) і поставити таймер рівно на 3 хв. Оскільки бісквіт для торта все одно доведеться розрізати, можна відразу розділити тісто на 2-3 частини (за кількістю коржів) і випікати кожну окремо.
4. Якщо ви спекли один бісквіт, потрібно розрізати його горизонтально на три коржі.
5. Злегка придушити вишню, збити сметану з цукром, змішати з вишнею і промазати коржі.
6. Зверху посипати торт тертим шоколадом.
Приємного апетиту!
Немає коментарів:
Дописати коментар