понеділок, 29 липня 2013 р.

Манно-вівсяні млинці. Без борошна

 Манно-вівсяні млинці. Без борошна Манно-вівсяні млинці. Без борошна



Інгредієнти:

1 ст. вівсяних пластівців
1 ст. манної крупи
500 мл кефіру
3 яйця
2 ст. л. цукру
1/2 ч. л. соди
1/2 ч.л. солі
3 ст. л. рослинного масла.

Приготування:

1) Змішуємо в мисці манну крупу і вівсяні пластівці.

2) Заливаємо їх кефіром,перемішуємо і залишаємо на 2 години

3) Яйця збиваємо,додаємо в миску

4) Додаємо сіль,цукор і соду

5) Вливаємо масло,перемішуємо. Тісто виходить не дуже густе. Смажимо млинці.

#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
 Манно-вівсяні млинці. Без борошна
 Манно-вівсяні млинці. Без борошна
 Манно-вівсяні млинці. Без борошна



 Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою



Інгредієнти:

250 г борошна
500 мл молока
3 яйця
60 г цукру
45 мл рослинного масла
1/4 ч.л. солі
400 г сиру 5-9% жирності
400 г сирної маси
3 яєчних жовтка
60 г вершкового масла

Приготування:

У велику ємність просіяти борошно, додати яйця, сіль, цукор і половину молока. Збийте вінчиком.

Додайте молоко, що залишилося, рослинне масло і добре розмішайте.
Спечіть тонкі млинчики, підсмажуючи їх тільки з однієї (!) сторони.
Готові млинчики складіть стопкою підсмаженої стороною вгору.
Тепер робимо начинку: змішуємо сир з сирною масою, додаємо жовтки і розм'якшене масло. Добре перемішуємо.
На кожен млинець викладаємо по столовій ложці начинки.
Звертаємо млинці конвертиками.
Підсмажити готові млинці з одного боку на невеликому вогні, потім перевернути, накрити кришкою і готувати 4-5 хвилин, щоб начинка добре прогрілася.

#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
 Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою
 Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою
 Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою
 Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою
 Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою
 Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою
 Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою
 Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою






Ажурні млинці



Інгредієнти:
Молоко (2,5% жирності) - 3 і 1/4 склянки
Сухі дріжджі - 10г.
Курячі яйця - 2 шт.
Борошно вищого сорту - 500г.
Цукор - 2 ст.л.
Сіль - 1 ч.л.
Рослинне масло - 2 ст.л.

Інвентар для приготування ажурних млинців:
Сковорода
Миска
Сито
Лопатка
Ополоник
Столова ложка

Приготування ажурних млинців:

Крок 1: Готуємо дріжджі

Висипаємо сухі дріжджі в миску і розводимо їх чвертю склянки добре прогрітого молока, додаємо туди щіпку солі і чайну ложку цукру. Ставимо дріжджі в тепле місце, щоб вони "підійшли" - почали пузиритися.

Крок 2: Замішуємо тісто

Просіваємо через сито борошно, додаємо в неї сіль, цукор, яйця, обережно вливаємо підігріте молоко на плиті, не перестаючи помішувати і додаємо "підійшли" дріжджі. Тепер перемішуємо тісто до утворення однорідної маси. Стежте, щоб тісто було без грудочок. Потім додаємо в нього рослинне масло (підійде також розтоплене вершкове) і ще раз як слід перемішуємо.
Тепер тісто треба накрити кришкою і поставити в тепле місце, щоб воно "підійшло" - тобто збільшилася в розмірах. Тісто має підходити 3-4 рази. Кожного разу після збільшення, тісто необхідно перемішати. Слідкуйте за тим, щоб тісто не "втекло", якщо миски буде не вистачати, перелийте його в велику ємність. В цілому тісто повинно "підходити" 2-2,5 години.

Крок 3: Випікаємо млинці

Після того, як тісто буде готове, починаємо випікати млинці. На сковороду наливаємо трохи олії і виливаємо частину тіста. Якщо тісто зроблено правильно, воно повинно наливатися на сковороду як пінка. Коли млинець пропечеться, піддягаємо його лопаткою і акуратно перевертаємо на інший бік.

Крок 4: Подаємо ажурні млинці

Подавати млинці можна подавати з варенням, сметаною і ягодами.

Приємного апетиту!

#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика