вівторок, 30 липня 2013 р.

Булочки з полуничним кремом.

Булочки з полуничним кремом.



Ніжні і смачні булочки з полуничним кремом.

Час приготування: 35-40 хвилин
Порцій: 4-6
Складність страви: #d3_из_5
Схожі рецепти: #готовим_булочки #из_клубники

Вам буде потрібно:

Булочки:
4 склянки борошна
1 їдальня ложка цукрової пудри
240 г густих вершків
240 мл молока
2 чайних ложки ванілі

Полуничний крем:
150 мл гутсых вершків
150 г свіжої полуниці
1 їдальня ложка цукрової пудри

Як готувати:

1. Духовку нагрійте до 190°c, деко застеліть папером для випічки.

2. Борошно просіяти разом з цукровому. В окремій мисці змішайте вершки, молоко і ваніль.

3. Поступово влийте в борошняну суміш і повільно перемішайте ножем з плоским лезом.

4. Перекладіть замішане тісто на обробну поверхню і порозминайте його руками.

5. Розкачайте тісто і виріжте булочки формою. Перекладіть на деко і випікайте 12-15 хвилин.

6. Вимийте полуницю і зніміть корінці.

7. Полуницю наріжте навпіл і закиньте в блендер разом з цукром. Збийте до однорідної маси. В окремій мисці збийте вінчиком вершки до густої консистенції. З'єднайте обидві суміші і збийте в блендері ще в протягом 10-20 секунд.

8. Подавайте булочки разом з кремом.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - ми навчимо Вас готувати!
Булочки з полуничним кремом.
Булочки з полуничним кремом.
Булочки з полуничним кремом.
Булочки з полуничним кремом.



Шоколадні булочки за півгодини.



Гарячі, ароматні і шалено смачні булочки!

Час приготування: 40-45 хвилин
Порцій: 4
Складність страви: #d3_из_5
Схожі рецепти: #готовим_выпечку #из_шоколада

Вам буде потрібно:

300 г борошна
2 чайних ложки розпушувача
1 чайна ложка соди
1/2 чайної ложки солі
2 столових ложки цукру
75 г холодного нарізаного шматками вершкового масла
150 мл холодного молока
гіркий шоколад (60%) - кількість залежить від того, наскільки Ви любите шоколад
1 яйце (збити для змащування)

Як готувати:

1. Духовку нагрійте до 210 C, деко застеліть папером для випічки.

2. Борошно змішайте з розпушувачем, содою, сіллю і цукром у великій мисці. Руками розітріть масло в борошняній суміші.

3. Влийте молоко і замісіть тісто. Розімніть його на дошці, присипаної борошном, і розкачати в прямокутник товщиною в 3 мм

4. Розріжте прямокутник на 12 рівних частин і на кожну викладіть шматочки шоколаду (чим більше, тим краще).

5. Оберніть шоколад тестом і злегка притисніть по краях, щоб закріпити. Перекладіть булочки на деко і кожну змастіть збитим яйцем. Випікайте 15-20 хвилин до золотистої скоринки.

6. Дістаньте булочки з духовки і подавайте з кавою та молоком.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - ще більше смачних страв
Шоколадні булочки за півгодини.
Шоколадні булочки за півгодини.
Шоколадні булочки за півгодини.
Шоколадні булочки за півгодини.
Шоколадні булочки за півгодини.
Шоколадні булочки за півгодини.






Морквяні булочки.



Їх полюбить вся сім'я їсти на сніданок... Пишні, гарячі, з вершковим маслом...

Час приготування: 30 хвилин+ розстойка
Порцій: 6-8
Складність страви: #м3_из_5
Схожі рецепти: #готовим_выпечку #из_моркови

Вам буде потрібно:

2 морквини (165 г)
1 яйце (відразу його збовтуємо і невелику частину відливаємо і прибираємо в холодильник для подальшої обмазки булочок)
вершкове масло 60 г (підійде і маргарин, якщо на ньому звикли готувати)
сіль 1/3 ч.л.
цукор 2,5 ст.л. (взагалі досить солодко вийшло, можна обмежитися двома)
борошно 310 г (Тісто може вимагати і більше, дивіться як формується колобок)
дріжджі (сухі) 4 г
ванільний цукор 2 г
Якщо готуєте не з тертої моркви, а з макухи, то додайте трохи молока або кефіру в процесі замісу буквально по ложечці.

Як готувати:

1. Моркву подрібнити. У мене для цього млинок від тефаль, можна натерти на дрібній тертці або пропустити через соковижималку і потім змішати макуха і сік, або не змішувати і додати молока як я писала вище.

2. Я замішувала тісто в хлібопічці, так що всі інгредієнти заклала в неї.
В моїй хлібопічці закладаються спочатку рідини, а потім сипучі. Якщо у вас навпаки, то міняйте послідовність обов'язково.
Масло не топити, а прямо з холодильника порізати шматочками або натерти на тертці.
Борошно обов'язково просіяти!
Дріжджі насипаємо в поглиблення в муці, щоб завчасно не стосувалися рідини.
Ставимо на режим "Тісто" - це півгодини замісу і одну годину підйому.
Має вийти ось такий колобок.
Він за годину здорово збільшиться в розмірі.

3. Тісто виходить дуже приємним на дотик, ніжним. Викладаємо його на припыленную борошном робочу поверхню.
Ділимо на рівні частини. Я люблю досить великі булочки, тому роблю 8 штучок приблизно 70-80 грам.

4. Формуем булочки або просто катаємо кульки. Денця макаємо в соняшникову олію і кладемо на деко (я не люблю сам деко мазати маслом - на порожніх місцях воно прижаривается). Можна використовувати вощений папір або силіконовий килимок, тоді в масло вмочати не потрібно.
Накриваємо рушником і даємо ще півгодинки підійти. В цей час гріємо духовку до +220°С (якщо духовка з конвекцією, то треба робити менше, близько +180°С). Перед тим як поставити булочки в духовку змащуємо їх припрятанным раніше в холодильник яєчком, або сумішшю яйця і молока, або яйцем і майонезом, або просто молоком, або просто майонезом...

5. Посипаємо маком і робимо акуратні надрізи кінчиками ножиць.

6. Відправляємо в духовку хвилин на 15 (обов'язково стежити, в різних духовках у мене різний час йде).
Коли дістаємо злегка скроплюємо водою і накриваємо рушником. Даємо булочкам так полежати хвилин 10.
Тепер можна їсти. Приємного апетиту!

Тісто можна приготувати ввечері, сформовані булочки накрити і прибрати в холодильник. Вони там як раз за ніч підійдуть. Вранці дасте їм полежати при кімнатній температурі, змажете-посипте і вперед.

Приємного апетиту!

Автор: La sotte

Академія кулінарії - від простих до складних страв.
Морквяні булочки.
Морквяні булочки.
Морквяні булочки.
Морквяні булочки.
Морквяні булочки.
Морквяні булочки.
Морквяні булочки.
Морквяні булочки.
Морквяні булочки.
Морквяні булочки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика