середа, 31 липня 2013 р.

сирний десерт з малиновим варенням.

сирний десерт з малиновим варенням.



Інгредієнти:

360г малини
200г цукру
30г швидкорозчинного желатину
100г борошна
50г вершкового масла
1 яєчний жовток
2г ванільного цукру
120г сиру
450 г сметани
30г желатину

Приготування:

1. Готуємо желе з малини. Для цього ягоду кладемо в сотейник, додаємо 60 гр (3 ст.л.) цукру і гріємо, поки малина не пустить сік. Цим часом в 90 гр води розчиняємо 30 гр желатину. Тепер потрібно розтовкти малину в пюре і протерти через сито
2. З'єднуємо ягідне пюре і розчинений желатин. Виливаємо у форму. Форму обираємо таку, щоб шар вийшов близько 7 мм. Залишаємо застигати.
3. Тепер потрібно приготувати пісочне тісто. Для цього борошно просіваємо, додаємо 20 гр цукру, вершкове масло і перетираємо швидко руками в крихту. Потім додаємо жовток і 1 ст.л. води. Замішуємо тісто. Місити довго не потрібно.
4. Як тільки зібрався в грудку - досить. Обертаємо плівкою і кладемо в холодильник на 30 хвилин. Тісто ділимо на 6 частин. Кожен розкачуємо і вирізаємо виїмкою, відповідної форми та розміру вашого майбутнього десерту.
5. Тепер наколюємо основу виделкою і на кожен шматок кладемо пергаментний папір, а зверху посипаємо рисом для того, щоб основа вийшла рівна. Випікаємо при 200С хвилин 10. Потім ще пару хвилин вже без рису. Даємо повністю охолонути.
6. Готуємо сирний крем. Спочатку потрібно замочити 30 гр желатину в 120 гр води. А тим часом збиваємо міксером близько хвилини сир, сметану, цукор і ванільний цукор. Сюди вливаємо набряклий желатин і продовжуємо ще трохи збивати.
7. Тепер посуд з кремом ставимо в більшу за розміром миску, наповнену гарячою водою. Це потрібно для того, щоб крем не загус раніше часу
8. Приступаємо до збірки. У форму кладемо трохи сирного крему. Ставимо в холодильник на 15 хвилин. Крем швидко схоплюється. Тепер на нього кладемо гурток ягідного желе, менший за діаметр нашої форми.
9. І знову заливаємо кремом, але не до кінця. Ставимо в холодильник ще на хвилин 15-20. Десерт дістаємо з холодильника. Кладемо другий шар малинового желе. І заливаємо сирним кремом до кінця. Вирівнюємо плоскою стороною ножа поверхню. Ставимо в холодильник.
10. Готовий десерт перед подачею потрібно витягти з форми. Для цього в глибоку миску наливаємо гарячу воду і опускаємо формочку на 20 секунд. Потім перевертаємо форму на піщану основу. Оформляємо ягодами.
сирний десерт з малиновим варенням.
сирний десерт з малиновим варенням.
сирний десерт з малиновим варенням.
сирний десерт з малиновим варенням.
сирний десерт з малиновим варенням.
сирний десерт з малиновим варенням.
сирний десерт з малиновим варенням.
сирний десерт з малиновим варенням.



Найпростіший десерт



Інгредієнти:
-200 гр сиру знежиреного
-250 гр сметани
-3 ст.л какао
-20 гр желатину
-5 шт. печиво Ювілейне
-1/3 ст цукру

Приготування:
1. Желатин замочити на 30 мін.в холодної кипяч. воді(1/2 склянки).
2. Змішати в блендері цукор, сир, сметану.
3. Підігріти молоко (приблизно 4 ст.л.) в каструльці на низькій температурі. (Важливо не дати закипіти, просто щоб трохи гарячим було) Ввести желатин і розчинити його в молоці, помішуючи. Додати желатин до отриманої сирній масі.
4. Маси розділити на 3 частини. В одну додати какао (какао перемішати вилкою не дуже добре), іншу частину змішати з подрібненим печивом (але не до крихти-побільше), третю частину залишити білою.
5. Вистелити форму (глибше) харчовою плівкою. Наливати по 2 ст.л. по черзі. Прибрати в холодильник на 4 години.
Найпростіший десерт






Сирний десерт «Будиночок»



Інгредієнти:

200 грам сиру
10 столових ложок цукру
250 грам вершкового масла
4 ложка какао
15 штук пісочного печива

Приготування:
1. Масло розм'якшити. В мисці розтерти 150 грам масла з п'ятьма ложками цукру і чотирма какао.
2. На пергаментний папір намазати шаром завтовшки 0,5-0,8 див. На нього зверху викласти печиво прямокутником 3х5.
3. До сиру додати 100 грам розм'якшеного масла і 5 ложок цукру, добре перемішати.
4. Сирну масу викласти на середній ряд печива. Згорнути в трикутний рулет. Поставити на 5-6 годин на холод або в холодильник.
5. Потім акуратно звільнити будиночок від паперу і покласти на блюдо. Подавати можна нарізаною на шматочки товщиною 2 див.

Приємного апетиту!
Сирний десерт «Будиночок»



ДЕСЕРТ ″ІЗАБЕЛЛА″



ІНГРЕДІЄНТИ:
500 мл виноградного соку,50 г манної крупи,50 г борошна.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Вилити сік виноградний в посуд з антипригарним покриттям, всипати туди манну крупу та борошно. Гарненько розмішати, щоб не утворювалися грудочки. Поставити масу на вогонь і варити до закипання, періодично помішуючи. Потім зменшити вогонь і варити ще кілька хвилин, продовжуючи помішувати, до тих пір поки маса остаточно не загусне. Зняти десерт з вогню, розлити по формах і залишити для застигання в холодному місці на кілька годин. При сервіровці можна посипати пудинг волоськими горіхами і прикрасити збитими вершками або варенням. Приємного апетиту!

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ
ДЕСЕРТ ″ІЗАБЕЛЛА″






ДЕСЕРТ З БАНАНОМ І ЛІКЕРОМ БЕЙЛІЗ



Інгредієнти: На 4 порції:
85 гр м'яких ірисок (наприклад, werther
ДЕСЕРТ З БАНАНОМ І ЛІКЕРОМ БЕЙЛІЗ
ДЕСЕРТ З БАНАНОМ І ЛІКЕРОМ БЕЙЛІЗ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика