неділя, 7 липня 2013 р.

Апельсиновий Десерт - дуже легкий!

Апельсиновий Десерт - дуже легкий!



Необхідні продукти:
апельсини - 2 шт. желатин - 1 ст. ложка сік апельсиновий - 1 стакан
вершки - 1/2 склянки

Приготування:
1. Желатин замочіть в холодній кип'яченій воді до набухання.
2. Апельсини, очистивши від шкірки і плівок, наріжте шматочками.
3. Частина апельсинового соку змішайте з половиною набряклого желатину і, помішуючи, нагрійте до його розчинення.
4. Залишився апельсиновий сік змішайте з вершками, що залишилися желатином, прогрійте до його розчинення. Додайте шматочки апельсина.
5. Викладіть у формочки половину вершкової маси, охолодіть. Потім залийте апельсинової масою, охолодіть. Залийте залишилася вершковою масою і охолодіть до застудневания.
6. При подачі викладіть десерт, зануривши формочки на кілька секунд у гарячу воду, та оформіть часточками апельсина і листочками м'яти.
Апельсиновий Десерт - дуже легкий!



Десерт Мармуровий (сирний)



Інгредієнти:

400гр сиру знежиреного
500 гр сметани 10%
5 ст.л какао
35-40 гр желатину
печиво Ювілейне (звичайне) 8 шт.
2/3 ст цукру

Приготування:

Желатин замочити на 30 мін.в холодної кипяч.воде(1/2 склянки).
Змішати в блендері цукор, сир, сметану.
Розвести желатин у теплому молоці (приблизно 5 ст.л може трохи більше, повинно жиденько вийти :) ) на газу, але не доводити до кипіння. Додати желатин до отриманої сирній масі.
Маси розділити на 3 частини. В одну додати какао (щоб вийшли такі чорненькі вкраплення (какао перемішати вилкою не оч добре), іншу частину змішати з подрібненим печивом (але не до крихти-побільше), третю частину залишити білою. Вистелити форму (глибше) харчовою плівкою. Наливати по 2 ст.л. по черзі. Прибрати в холодильник на 6 годин.
Десерт Мармуровий (сирний)






Фруктові десерти. Корисно і шалено смачно!!!

Фруктові десерти. Корисно і шалено смачно!!!
Фруктові десерти. Корисно і шалено смачно!!!
Фруктові десерти. Корисно і шалено смачно!!!
Фруктові десерти. Корисно і шалено смачно!!!
Фруктові десерти. Корисно і шалено смачно!!!
Фруктові десерти. Корисно і шалено смачно!!!



Сирний десерт



Інгредієнти:

- сир - 300 г
- сметана - 150 г
- цукор - 2 ст. ложка
- желатин - 1 ст. ложка
- апельсин - 1 шт.
- банан - 1 шт.
- ківі - 1 шт.

Приготування:

Для приготування сирного десерту до сиру додати сметану і цукор.
Сирну масу збити блендером.
Фрукти очистити і порізати кружальцями, а потім навпіл, можна на чотири частини.
Закип'ятити 100 мл води і трохи остудити. Поступово всипати желатин, постійно помішуючи, розмішати до повного розчинення.
Воду з желатином влити в сирну суміш і добре перемішати.
У форму викласти шар фруктів.
Залити сирною масою і знову викласти шар фруктів.
Так повторювати стільки, скільки необхідно. Останнім у десерті сирному повинен бути шар з сирною масою. Прикрасити рештою кружечками різних фруктів.
Десерт сирковий поставити в холодильник на півгодини охолоджуватися.
Сирний десерт






Сирний десерт з виноградом (169 ккал/100 гр)



все дуже просто:
1. желатин (30 гр) заливаємо молоком (200 мл) і прибираємо в бік на 1 годину;
2. сир (700 гр), сметану (250 гр) і цукор (200 гр) за допомогою міксера перетворюємо в однорідну масу;
3. фрукти, в даному випадку виноград (тут все справа смаку і фантазії) дрібно (можна і більше) нарізаємо;
4. набряклий желатин нагріваємо на вогні до 50-60 градусів, але ні в якому разі не даємо закипіти;
5. все змішуємо воєдино, заливаємо в будь-яку ємність (в нашому випадку - силіконова форма - фото нижче) і прибираємо в холодильник на 4-5 годин.
Сирний десерт з виноградом (169 ккал/100 гр)



Фруктовий десерт



Інгредієнти:

●Груша - 1 шт
●мандарин - 1 шт
●яблуко - 1 шт
●банан - 1 шт
●пломбір «Буденний» - 1 шт
●печиво «Ювілейне» - 2 шт
●сметана - 1 ст. ложка
●згущене молоко - 1 ст. ложка

Приготування:

1. Дрібно ріжемо фрукти. Морозиво розминаємо і перемішуємо з печеньками, які ми попередньо розламали на дрібні шматочки.
Сметану і згущене молоко перемішуємо.

2. Потім шарами викладаємо в стакани:
- яблуко-морозиво.
- банан, морозиво.
- груша, морозиво.
- мандарин.

3. Потім заливаємо вміст склянки сумішшю сметани зі згущеним молоком.
Кладемо все в морозилку на 20 хвилин. Десерт «Фруктовий» готовий
Фруктовий десерт






Італійський десерт Дзуккотто



Інгредієнти:
млинна борошно - 3 ст. л.
крохмаль - 3 ч. л.
какао-порошок - 3 ч. л.
яйця - 2 шт.
цукрова пудра - 3 ст. л.
ромова есенція - 1 ч. л.
заморожена вишня без кісточок - 100 г
м'який сир - 100 г

Приготування:
крок 1
Просіяти борошно, крохмаль і какао-порошок у велику миску. Відокремити жовтки від білків. Віночком жовтки розтерти, поступово всипаючи 1 ст. л. цукрової пудри. Додати в миску з сухою сумішшю. Збити білки з 0,5 ст. л. цукрової пудри в густу піну і змішати з борошняною сумішшю і ромовою есенцією.

крок 2
Розігріти духовку до 180 °С. Змастити маслом роз'ємну форму для випічки діаметром 20 см і перелити в неї тісто. Запікати 15 хв.

крок 3
Готовий корж дістати з форми і остудити на решітці. Коли корж повністю охолоне, розрізати його по горизонталі на дві рівні частини.

крок 4
Один коло бісквіта укласти на дно форми-купола місткістю 600 мл, підрізати його так, щоб він закрив всю внутрішню поверхню форми. Щільно притиснути руками.

крок 5
Відварити вишню в 0,5 л води, 5 хв. Дати охолонути. Відкинути на друшляк, змішати з сиром і 0,5 ст. л. цукрової пудри.

крок 6
Наповнити форму з бісквітом ягідно-сирною сумішшю, накрити другим коржем. Зайве тісто зрізати. Поставити зверху форми блюдце з вантажем і прибрати в холодильник на 2-3 ч. Перед подачею до столу перевернути десерт на тарілку, зняти форму, посипати що залишилася цукровою пудрою.
Італійський десерт Дзуккотто

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика