Казково смачний торт з сирним заварним кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
-100 г вершкового масла;
-2 ст. л. сметани;
-2/3 склянки цукру;
-1 яйце;
-1 ст. л. меду;
-0,5 ч. л. соди;
- 200 г борошна.
Для крему:
-1 яйце;
-2/3 склянки цукру;
-2 ст. л. борошна;
-100 г вершкового масла;
- 500 г жирного сиру.
Приготування:
1. готуємо крем:
Яйце розтираємо з цукром, змішуємо з борошном. Розтираємо з розм'якшеним вершковим маслом.
2. Сир кілька разів пропускаємо через м'ясорубку (протираємо через сито або вдаємося, як я, за допомогою кухонного комбайна).
3. Змішати обидві маси і ставимо варитися - спочатку крем буде рідким, але поступово загусне. Не забувайте постійно помішувати - присмак горілого в кремі чомусь відчувається особливо сильно.
4. Готуємо тісто:
Замішуємо негусте тісто - всі інгредієнти з'єднуємо разом.
5. Візуально ділимо тісто на кілька рівних частин, розподіляємо у формі, випікаємо по одному коржі - температура 180 градусів, близько 15 хвилин.
6. Змащуємо теплі коржі теплим кремом і залишаємо на пару годин при кімнатній температурі, потім торт треба переставити в холодильник.
Рецепт зі сторінки: http://vk.com/just__cook
Just cook! - тільки найкращі рецепти!
Смачний тортик
Інгредієнти (на форму діаметром 20 см):
Для бісквітного рулету:
6 білків
6 жовтків
6 ст.л борошна
6 ст.л цукрової пудри
1/2 ч.л розпушувача
Начинка:
3/4 банки джему(у мене був з лісових ягід, банка 300г)
Мус з молочним шоколадом:
300 мл вершків 38%
250 г молочного шоколаду
3 ст.л молока
1 з половиною жовтка
1.5 ст.л вершкового масла(розтопленого)
7 г желатину
1/4 склянки води
Мус з білим шоколадом:
300 мл вершків 38%
250 г білого шоколаду
3 ст.л кукурудзяного сиропу
6 ст.л молока
1 з половиною жовтка
7 г желатину
1/4 склянки води
Желе:
1/4 джему(залишок у банку)
1 ч.л желатину
1/4 склянки води
Заморожені ягоди.
Бісквітний рулет:
Духовку нагріти до 180 градусів.
Збити в чашці міксера білки, поступово додаючи цукор.
Продовжуючи збивати, по одному вводимо жовтки.
Борошно ,розпушувач просіяти і акуратно ввести в масу.
Деко застелити папером для выпечки.Массу викласти на деко, розрівняти
і випікати 15 хвилин до золотистого кольору.
Рушник посипати цукром готовий бісквіт викласти на нього папером вгору.
Папір зняти і закрутити рулет.Оставить остигати.
Рулет розгорнути, змастити джемом ,згорнути.
Взяти харчову плівку у нього загорнути рулет і покласти в морозилку на 30 хвилин-1 годину.
Так буде легше нарізати.
Молочний мус:
Збити вершки.
Желатин залити водою і залишити набухати.
Шоколад розтопити.
Жовток змішати з молоком.
Вершкове масло розтопити і змішати з молочно-яєчною масою.
Желатин підігріти до розчинення ввести в масу,добре перемішати і ввести в шоколад.
Шоколад з'єднати з вершками.
Білий мус:
Вершки збити.
Желатин залити водою і дати набрякнути.
Шоколад,сироп і 3 ст.л молока підігріти в мікро до розчинення.
Жовток збити з молоком і додати до шоколаду.
желатин підігріти до розчинення.
ввести в шоколадну масу розмішати.
З'єднати з вершками.
Ягідне желе:
Желатин замочити в воде.Остатки джему розмішати в мисці.
Желатин підігріти і додати до джему.Хорошо розмішати.
Збірка:
Взяти форму із знімними бортами.
Рулет порізати на рівні частини товщиною 1 див
Дно форми викладаємо нарізаними рулетиками.
Боки форми прокладаємо кондитерської стрічкою(можна робити і без неї).
Тепер викладаємо рулетиками боки форми.
Викладаємо молочний мус і ставимо в холодильник на пів години.
Дістаємо зверху посипаємо ягодами і виливаємо білий мус.
Ставимо в холодильник на пів години.
Дістаємо торт заливаємо желе і залишаємо в холодильнику на ніч.
Смачний тортик
Інгредієнти (на форму діаметром 20 см):
Для бісквітного рулету:
- 6 білків
- 6 жовтків
- 6 ст.л борошна
- 6 ст.л цукрової пудри
- 1/2 ч.л розпушувача
Начинка:
- 3/4 банки джему(у мене був з лісових ягід, банка 300г)
Мус з молочним шоколадом:
- 300 мл вершків 38%
- 250 г молочного шоколаду
- 3 ст.л молока
- 1 з половиною жовтка
- 1.5 ст.л вершкового масла(розтопленого)
- 7 г желатину
- 1/4 склянки води
Мус з білим шоколадом:
- 300 мл вершків 38%
- 250 г білого шоколаду
- 3 ст.л кукурудзяного сиропу
- 6 ст.л молока
- 1 з половиною жовтка
- 7 г желатину
- 1/4 склянки води
Желе:
- 1/4 джему(залишок у банку)
- 1 ч.л желатину
- 1/4 склянки води
Заморожені ягоди.
Бісквітний рулет:
Духовку нагріти до 180 градусів.
Збити в чашці міксера білки, поступово додаючи цукор.
Продовжуючи збивати, по одному вводимо жовтки.
Борошно ,розпушувач просіяти і акуратно ввести в масу.
Деко застелити папером для выпечки.Массу викласти на деко, розрівняти
і випікати 15 хвилин до золотистого кольору.
Рушник посипати цукром готовий бісквіт викласти на нього папером вгору.
Папір зняти і закрутити рулет.Оставить остигати.
Рулет розгорнути, змастити джемом ,згорнути.
Взяти харчову плівку у нього загорнути рулет і покласти в морозилку на 30 хвилин-1 годину.
Так буде легше нарізати.
Молочний мус:
Збити вершки.
Желатин залити водою і залишити набухати.
Шоколад розтопити.
Жовток змішати з молоком.
Вершкове масло розтопити і змішати з молочно-яєчною масою.
Желатин підігріти до розчинення ввести в масу,добре перемішати і ввести в шоколад.
Шоколад з'єднати з вершками.
Білий мус:
Вершки збити.
Желатин залити водою і дати набрякнути.
Шоколад,сироп і 3 ст.л молока підігріти в мікро до розчинення.
Жовток збити з молоком і додати до шоколаду.
желатин підігріти до розчинення.
ввести в шоколадну масу розмішати.
З'єднати з вершками.
Ягідне желе:
Желатин замочити в воде.Остатки джему розмішати в мисці.
Желатин підігріти і додати до джему.Хорошо розмішати.
Збірка:
Взяти форму із знімними бортами.
Рулет порізати на рівні частини товщиною 1 див
Дно форми викладаємо нарізаними рулетиками.
Боки форми прокладаємо кондитерської стрічкою(можна робити і без неї).
Тепер викладаємо рулетиками боки форми.
Викладаємо молочний мус і ставимо в холодильник на пів години.
Дістаємо зверху посипаємо ягодами і виливаємо білий мус.
Ставимо в холодильник на пів години.
Рецепт зі сторінки: http://vk.com/just__cook
Just cook! - тільки найкращі рецепти!
Немає коментарів:
Дописати коментар