Десерт «Секс у сковороді»
Інгредієнти:
Основа:
Волоські горіхи (або пеканы) подрібнені - 1 стакан
Цукор - 3 столових ложки
Вершкове масло - 110 г
Борошно - 1 склянка
Начинка:
Перший шар:
Вершковий сир - 500 г
Цукрова пудра - 1 стакан
Вершки для збивання - 1 стакан
Ванільний пудинг:
Суха суміш ванільного пуддинга - 144 г
Молоко - 3 склянки
Шоколадний пудинг:
Суха суміш ваніль шоколадного пуддинга - 144 г
Молоко - 3 склянки
Останній шар:
Вершки для збивання - 2 склянки
Тертий шоколад
Приготування:
Духовку нагрійте до 175 градусів.
Форму для запікання змастіть вершковим маслом.
У міксері збийте всі інгредієнти для основи. Цю суміш викладіть на дно блюдо і щільно утрамбуйте її.
Випікайте близько 20 хвилин.
Ванільний і шоколадний пудинг приготуйте на молоці у відповідності з інструкціями на упаковці (кожен окремо). Збийте В міксері вершковий сир, цукрову пудру і склянку сливою до повітряного стану.
Остудіть основу. Викладіть шар вершкового сиру. Зверху шоколадний і ванільний пуддинг.Сверху викладіть збиті вершки і присипте тертим шоколадом. Поставте в холодильник на пару годин і подавайте до столу.
Незвичайний десерт ;)
Подаємо десерт красиво!
Полуничний десерт
Інгредієнти:
Полуниця 300.0 р
Цукрова пудра 30.0 г
Желе 1.0 пакет
Сир 300.0 р
Цукор пісок 2.0 ст.л.
Сметана 3.0 ст.л.
Вода проста 100.0 мл
Желатин 10.0 г
Приготування:
1. Пакетик готового желе заливаємо кипятком.Полученную рідина розливаємо по високих склянках.
2. Для того, щоб желе застигло не рівним шаром, а красивою діагоналлю, стакани потрібно поставити в холодильник під нахилом..
3. Поки застигає полуничне желе, приготуємо сирний шар. Все дуже просто-змішати сир з цукром і сметаною за смаком. Ретельно розтерти. У чашці розвести в 100 мл води 10 г желатину, ретельно розмішати і додати до сиру.
4. Сирну масу викладаємо на вже трохи застигле полуничне желе. І знову відправити склянки в холодильник застигати.
5. Полуничку потрібно подрібнити. Полуничне пюре змішати з цукровою пудрою, щоб смак пюре був гармонійним, без крупинок цукру.
6. Полуничне солодке пюре викладаємо на сирний шар.
7. Настав горіховий черга. Можна використовувати будь-які горіхи, які Ви любите. Горіхи подробити немелко
8. Подрібнені горіхи потрібно викласти на практично готовий десерт.
9. Поверх горішків викласти полуничку, можна цілу або нарізати шматочками.
Обурливо смачний десерт за 30 секунд!!
Якщо ви є шанувальником торта "Пташине молоко", то ви обов'язково повинні приготувати "Плаваючий острів"! Ніжний, повітряний і абсолютно безпрограшний!
Заінтригувала, тоді записуйте рецепт:
Знадобиться:
2-3 білка (у мене вийшло 80 гр)
таке ж по вазі кількість цукру (в моєму випадку 80 гр)
60 гр порубаного шоколаду (я робила поки тільки з молочним, ось його можна сміливо зменшити до 30-40гр)
Готуємо?
Білки потрібно збити на середній швидкості до м'яких піків, поступово додати цукор, збільшити швидкість і продовжувати збивати до тих пір, поки меренга не стане вологою і блискучою і не буде формувати впевнені "тверді піки".
У готову меренгу додати шоколад, перемішати, викласти в порційні формочки (чашки), провести ножем по стінках формочок! і поставити в мікрохвильовку рівно на 30 секунд - не більше (800 ват потужність)!! Готові острівці потрібно охолодити. Потім перевернути на блюдо і подавати до чаю або кофе.Восхитительный спосіб утилізації білків. подавати острів можна з сиропом, бажано з кислинкою, щоб відтіняти смак.
Цей та інші рецепти доступні в нашому додатку: https://itunes.apple.com/ru/app/recepty-bon-appetit/i..
Немає коментарів:
Дописати коментар