середа, 3 липня 2013 р.

Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями

Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями



Для 6 бутербродів нам знадобляться:
6 шматочків окосту (ковбаси, балика і т.д.)
12 шматочків хліба
150 р помідорів
12 перепелиних або 6 курячих яєць
сіль
перець
Приготування:
Помідори нарізати кружечками.
У шести шматочків хліба вийняти м'якуш.
Шматочки хліба (цілі) викласти у форму для запікання.
На хліб викласти шматочки окосту.
На окіст викласти шматочки хліба (які без м'якушки).
Викласти помідори.
Додати 2 перепелиних (або куряче 1) яйца.Немного посолити, поперчить.Поставить в духовку. Запікати при температурі 180 градусів до готовності (приблизно 20-25 хвилин).
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями



Незвичайний і смачний бутерброд



Інгредієнти:
тоненькі шматочки шинки або копчене м'ясо;
8 шматочків білого тостового хліба;
помідори;
4 яйця;
сіль, перець.

Помідори нарізати часточками. У 4 шматків хліба прибрати м'якоть. Цілі викласти на деко, на них шинку, зверху обідки хліба. У дірочки викласти помідори і залити яйцем. Посолити поперчити і в духовку - запікати на 180 градусів - 20-25 хвилин.
І оригінальний сніданок готовий!
Незвичайний і смачний бутерброд
Незвичайний і смачний бутерброд






Гарячі бутерброди



Для 6 бутербродів нам знадобляться:
6 шматочків окосту (ковбаси, балика і т.д.)
12 шматочків хліба
150 р помідорів
12 перепелиних або 6 курячих яєць
сіль
перець

Помідори нарізати кружечками.
У шести шматочків хліба вийняти м'якуш.
Шматочки хліба (цілі) викласти у форму для запікання.
На хліб викласти шматочки окосту.
На окіст викласти шматочки хліба (які без м'якушки).
Додати 2 перепелиних (або куряче 1) яйця.
Трохи посолити, поперчити.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів до готовності (приблизно 20-25 хвилин).
Приємного апетиту!



Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями



Для 6 бутербродів нам знадобляться:
- 6 шматочків окосту (ковбаси, балика і т.д.)
- 12 шматочків хліба
- 150 г помідорів
- 12 перепелиних або 6 курячих яєць
- сіль
- перець

Приготування:

Помідори нарізати кружечками. У шести шматочків хліба вийняти м'якуш. Шматочки хліба (цілі) викласти у форму для запікання. На хліб викласти шматочки окосту. На окіст викласти шматочки хліба (які без м'якушки).
Викласти помідори.
Додати 2 перепелиних (або куряче 1) яйця.
Трохи посолити, поперчити.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів до готовності (приблизно 20-25 хвилин).
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями
Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями






ГАРЯЧІ БУТЕРБРОДИ



ІНГРЕДІЄНТИ:

Білий хліб або батончик
Банку рибних консервів у томатному соусі
Майонез
Часник

ПРИГОТУВАННЯ:

Нарізати хліб на бутерброди
Викласти на хліб рибні консерви, разом з томатною підливою.
Зверху покласти майонез. Скільки майонезу - це на Ваш смак.
Видавити через землянку трохи часнику на кожен бутерброд.
Покласти бутерброди на сковороду без масла.
Поставити сковорідку з бутербродами в духовку на 10-20 хв, щоб всі зарум'янилося і хліб став хрустким, як тостик. Можна приготувати нагорі, тоді сковорідку обов'язково потрібно накрити кришкою. Приємного апетиту!:)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика