Гаряча закуска в багеті
Інгредієнти:
-Багет 1шт.
-шинка або сосиски 200-300 гр.
-ковбаса копч. 200-300 гр.
-яйце 1 шт.
-помідор 1 шт.
-огірок свіжий 1 шт.
-сир 150-200 гр.
-майонез або сметана
-сіль/перець
Приготування:
Багет розрізати упоперек на 3-4 части.Каждую частину розрізати вздовж на 2 половинки.Аккуратно вийняти м'якуш з половинок багета,залишаючи стінки товщиною 1 см.Приготовить начинку.Ветчину,ковбасу,огірок,помідор порізати кубиками.Все перемешать.Добавить яйце (можливо знадобитися не всі яйце - маса не повинна стати жидкой.Положить трохи майонезу,щоб маса стала вязкой.Наполнить цією начинкою багет,посипати сыром.Запекать в духовці 10-15 хвилин при температурі 180 гр.
Приємного апетиту!
Закуска в лаваші «Святкова»
Інгредієнти:
►1 вірменський лаваш (тонкий) або 6 невеликих тонких лавашів,
►400 г будь-якого м'ясного фаршу,
►1 яйце,
►2 великі цибулини ,
►1 червоний болгарський перець,
►1 морква,
►2 ст. л. томатної пасти,
►200 г твердого сиру ,
►сіль, мелений перець, спеції для фаршу ,
►майонез для змащування ,рослинна олія, зелень.
Приготування:
Немає коментарів:
Дописати коментар