вівторок, 2 липня 2013 р.

Смачні котлети!

Смачні котлети!



Інгредієнти:

700г курячого фаршу ( або готовий фарш, або пропустити через м'ясорубку курячу грудку самостійно.)
250 г сиру ( не сирної пасти, а звичайного)
1 яйце
1 цибулина
сіль, спеції, зелень - за смаком

Приготування:

Цибулину дрібно нарізати, обсмажити.
Змішати сир з цибулею і яйцем. (я це зробила в комбайні),
змішати з курячим фаршем.(ось це зробила вручну, так як не люблю збитий в піну комбайном фарш).
Посолити, поперчити за смаком.
Дати трохи постояти. Зліпити биточки мокрими руками і підсмажити їх на середньому вогні на рослинній олії .
Ні в чому не панировала.
Смачні котлети!



Курячі котлети "Ніжність"



Інгредієнти:

2 середніх курячих філе
100 грам кефіру (або 2-3 ложки майонезу)
100 грам сиру
2-3 ст.л. крохмалю
1 маленька луковичка (можна без)
зелень - я брала півпучка кропу і петрушки, можна і без
сіль, спеції - за смаком
рослинна олія для смаження
Курячі котлети "Ніжність"



Котлети "Пташине молоко"



Неймовірно ніжні котлети, назва говорить сама за себе!

Інгредієнти:
Для фаршу:
-500-700 г філе індички або курки
-1 цибулина
-2-3 зубчики часнику
-булка
-1 яйце
-сіль,перець
Для начинки:
-100-150 г сиру натерти на дрібній тертці
-2 варених яйця натерти на дрібній тертці
-петрушку і кріп дрібно нарізати
-2 ст ложки м'якого вершкового масла
-приправа суміш перців за смаком
Для кляру:
-2 яйця
-3-4 ст ложки сметани або майонезу
-1/2 год л розпушувача
-сіль
-борошно (тісто має вийти як на оладки)

З фаршу робимо коржик, кладемо начинку, мачає в кляр і смажимо на сковороді на розігрітому рослинному маслі до готовності.
Котлетки виходять з хрусткою скоринкою ,
Котлети "Пташине молоко"






Домашні котлети



Інгредієнти:

Фарш з яловичини - 1 кг
Яйце - 1 шт
Батон без добавок - 4 шматки
Молоко - 100-150 мл
Цибуля - 1-2 шт
Сіль за смаком
Коріандр - 0,25 чайної ложки
Базилік - 0,25 чайної ложки
Чорний мелений перець - 1 чайна ложка
Соняшникова олія для смаження
Домашні котлети



Курячі котлети "Ніжність"



Інгредієнти:
-2 середніх курячих філе
-2-3 ложки майонезу)
-100 грам сир
-2-3 ст.л. крохмалю
-1 маленька луковичка (можна без)
-зелень
-сіль, спеції - за смаком
-рослинна олія

Приготування:
Куряче філе нарізаємо кубиками. Сильно дрібнити не треба.
Сир нарізаємо такими ж кубиками, або меншого розміру.
цибулю дрібно нарізати.
Додаємо майонез, крохмаль, сіль і спеції
Солі кладіть менше, ніж зазвичай - сам сир вже "дає сіль"
Тепер все потрібно перемішати і додати дрібно січену зелень
Смажити потрібно на середньому вогні.
Можна викладати ложкою як оладки, а можна і так.
Приємного апетиту!!!
Курячі котлети "Ніжність"
дуже смачні курячі котлетки з сиром.






Котлети з яйцем всередині



Інгредієнти для рецепта Котлети з яйцем всередині

м'ясний фарш - 600 грам
ріпчаста цибуля - дві штуки
часник - 2 зубчики
яйця - сім штук
гірчиця - одна столова ложка
зелень петрушки - за смаком
сіль - за смаком
чорний мелений перець - за смаком
панірувальні сухарі - для панірування
рослинне масло - для смаження

Спосіб приготування рецепту Котлети з яйцем всередині

Ріпчасту цибулю помиємо, почистимо і наріжемо дрібними кубиками. Часник помиємо, почистимо і пропустимо через часникодавку. Зелень петрушки помиємо, обсушим і дрібно подрібнити.

Потім в розігрітій з рослинним маслом сковороді обсмажимо цибулю, потім додамо часник, половину подрібненої зелені і смажимо ще протягом 5 хвилин. Після цього до м'ясного фаршу додати обсмажену цибулю з часником і зеленню. Посолити, поперчити, добре перемішати і трохи відіб'ємо. Готовий фарш ділимо на 6 частин і сформувати невеликі коржі.

Потім відваримо 6 яєць, остудимо, очистимо від шкаралупи і покладемо зверху на коржі. Краї з'єднаємо, так, щоб яйце виявилося всередині фаршу.

Окремо взобьем яйця з гірчицею для панірування, і окремо насыплем панірувальні сухарі. Після чого отримані котлети обваляем в панірувальних сухарях, потім в яєчно-гірчичною суміші і знову в панірувальних сухарях.

Після цього обсмажимо котлети на розігрітій з рослинним маслом сковороді до рум'яної скоринки. Потім поставимо в заздалегідь розігріту духовку на 180 градусів на 8-10 хвилин. Доведемо до готовності і подамо на стіл.
Котлети з яйцем всередині



КУРЯЧІ КОТЛЕТКИ дуже незвичайні!;


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:
куряча грудка
сир - 50 г
майонез - 2 столові ложки (на середню грудку)
сіль, перець, приправи - на смак

Приготування:

1. Курячу грудку ріжемо на дуже дрібні кубики (НЕ НА М'ЯСОРУБЦІ). (без кісток і шкіри)
2. Трьом на крупній тертці сир.(приблизно гр.50)
3. Кладемо трохи майонезу. (з розрахунку на середню грудку приблизно 2 столові ложки). Додаємо сіль, перець і приправки на смак.
4. Все перемішуємо руками, формуємо котлети, обвалюємо в панірувальних сухарях. І на сковороді обсмажуємо до золотавої скоринки. (я першу сторону зазвичай під кришкою, а потім вже без неї)
5. Подавати з салатом або гарніром на ваш смак.
КУРЯЧІ КОТЛЕТКИ дуже незвичайні!;






Картопляні котлети з грибною підливою



Інгредієнти:

Картопля 600 гр;
Масло вершкове 50 гр;
Яйця курячі 2 шт;
Борошно пшеничне 2 ст. л.;
Олія соняшникова 1 ст. л.;
Гриби 30 гр;
Цибуля ріпчаста 1 шт;
Сметана 100 гр;
Сухарі панірувальні 50 гр;

Приготування:

1. Очищений картопля відварити, воду злити, а картопля залишити на кілька хвилин для сушіння. Потім розім'яти його. Отримане пюре злегка охолодити, додати 1 ст. ложку масла, 2 яєчних жовтки, 2 ст. ложки борошна, ретельно все вимісити і обробити котлети.
2. Обваляти їх у борошні або сухарях і обсмажити з обох сторін на жирі. Але самий смак - в грибний підливці. Для її приготування сушені гриби обшпарити окропом, добре промити, залити на 2 години холодною водою, після чого при слабкому кипінні варити 50 хв. Гриби дістати, тонко їх нашаткувати, а відвар процідити.
3. Дрібно нарізати цибулю і, помішуючи, обсмажити його на вершковому маслі, додати гриби і смажити разом. На іншій сковороді борошно з вершковим маслом прогріти до світло-жовтого кольору, потім, знявши з вогню, влити тонким струменем, помішуючи, грибний відвар, з'єднати з грибами і проварити соус 10 хв., додати за смаком сіль і щіпку меленого перцю.
4. Перед тим як зняти з вогню, покласти туди сметану.
5. Картопляні котлети полити готовим соусом перед подачею до столу.
Картопляні котлети з грибною підливою

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика