субота, 13 липня 2013 р.

Райдужні Млинці ヅ

Райдужні Млинці ヅ


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Буде потрібно: 1,5 ст. борошна, 2 ст. молока, 3 яйця, 50 г слив. масла, 1/2 ч.л. солі, 1 ст.л. цукру.
Яєчні жовтки, посолити і збовтати. Додати молоко, цукор, розтоплене злив. масло і, розмішуючи, всипати борошно. Все перемішати, додати збиті білки, перемішати добре ще раз.
Обсмажити млинці. Посипати цукровою пудрою (у мене цукрова пудра з ваніліном). Діти з'їли років в! Дуже смачно!!! Спробуйте до масниці.
Райдужні Млинці ヅ



Заварні млинці на кефірі


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
2 яйця збиваємо з 3 ст. л. цукру і 0,5 ч.л. солі (вообщем, кому як до смаку).Добавляем 0,5 л кефіру(кімнатної температури),перемешиваем.Затем 0,5 ч.л. соди ,перемішати і дати постояти кілька хвилин,щоб сода спрацювала(так би мовити , дати "запузыриться").тепер додаємо борошно (просіяний.),десь близько 2 склянки,щоб вийшло тісто, як на оладьи.И ось тепер ,по чуть-чуть, додаємо 1 склянку окропу,постійно помешивая.Все ,можна смажити млинці!
І ще,кожен блінок змащувати розтопленим слив.маслом.
Приємного апетиту!
Заварні млинці на кефірі



Пишні млинці на молоці на масляну


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:

2 яйця
300 мл молока
2 ст.л. цукру
щіпка солі
300 г борошна
2,5 ч.л. розпушувача
60 г розтопленого вершкового масла

Приготування:

1. Яйця збиваємо з молоком і цукром. В окрему миску просіваємо борошно з сіллю і розпушувачем. З'єднуємо дві суміші і замішуємо густе тісто.
Вливаємо розтоплене олію і ще раз добре перемішуємо. Даємо постояти 5 хвилин
2. Розігріваємо сковороду на вогні трохи нижче середнього. Змащуємо рослинним маслом. Виливаємо приблизно півтори ст.л. тесту і злегка розподіляємо його у формі кола. Шар тесту повинен бути близько 4 мм. Печемо близько 1-2 хвилин, перевертаємо і печемо ще хвилину.
Пишні млинці на молоці на масляну






Млинці "Gourmet"


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:

молоко - 500 мл,
яйця - 3 шт,
борошно - 280 г,
цукор - 1-2 столові ложки,
сіль - 1 чайна ложка (без гірки),
рослинне масло - 3 столові ложки,
вершкове масло для змазування готових млинчиків

Приготування:

У миску розбити яйця, додати сіль, цукор, перемішати віночком або вилкою (збивати не потрібно).
Влити до яєць приблизно 200 мл молока і перемішати. Додати борошно і перемешать.Тесто повинно вийти без грудочок і по консистенції як густа сметана.
Влити молоко, що залишилося (приблизно 300 мл) і перемішати тісто повинне вийти рідким і легко ллється. Додати рослинне масло.
Тісто перемішати і дати постояти 15 хвилин.
Добре розігріти сковороду для млинців (бажано чавунну) і змастити її тонким шаром рослинного масла.
В центр сковороди вилити приблизно полчерпака або черпак (в залежності від діаметру сковороди) тесту і швидко розподілити по всій поверхні сковороди тонким шаром, злегка повертаючи сковороду. Коли краї тіста почнуть підсихати і злегка рум'янитися - підчепити млинець тонкої широкої лопаткою і акуратно перевернути.
Дати блинчику злегка підрум'янитися з іншого боку. За допомогою лопатки зняти млинець зі сковороди і перекласти на чисту тарілку, відповідного діаметру. Таким чином, підсмажити інші млинці, при необхідності, змащуючи сковорідку олією.
Гарячі млинці складати в стопку, рясно змащуючи розтопленим вершковим маслом, і прибирати тарілку з млинцями в духовку.

Приємного апетиту!
Млинці "Gourmet"



Млинці "Зебра"


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ТІСТО:
1,5-2 склянки борошна,
0,5 літра молока
3-4 яйца.Столовая ложка цукру, ще столова ложка - рослинної олії, щіпка солі.
Відлити трохи тіста (у мірний стакан),додати порошок какао і трохи сахара.Как тільки біле тісто вилити на сковороду, зверху виливаємо через "носик" темне тісто будь-яким візерунком ,перевертаємо млинець і обжариваем.Начинку будь-яку, за вашим бажанням.
Млинці "Зебра"






Млинці "Зебра"


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:

-1,5-2 склянки борошна
-0,5 літра молока

ПІДПИШИСЬ І ПРОЧИТАЙ РЕЦЕПТ ПОВНІСТЮ ПІД ФОТО ➨
Млинці "Зебра"






 


Млинці "Зебра" ➨ ( спочатку підпишись )
Інгредієнти:
1,5-2 склянки борошна,
0,5 літра молока
3-4 яйця.
Столова ложка цукру
Столова ложка рослинного масла
Щіпка солі.
Приготування:..




Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика