Сирна запіканка "Ранкове насолоду"
Інгредієнти:
●0,5 кг сиру,
●100 г сметани (можна замінити кефіром),
●4 ст.л. манки,
●4 яйця,
●4 ст.л. цукру (можна замінити медом),
●2 ст.л. розчинної кави, сік і цедра 1 \ 2 лимона.
Приготування:
Всі продукти ретельно збити міксером до пишної маси. Масу розділити на 2 частини. До однієї додати сік і цедру лимона:
До другої-розчинна кава.
Викладати маси ложками одна біля одної в змащену маслом і посипану манкою форму. Далі другий і третій ряд вгору, весь час чергуючи кольори:
Випікати 30 хвилин при 180 ° С
Запіканка з кабачків
На 100 г-94 ккал.
Склад:
Кабачок 250 гр.,
Помідори 180 гр.,
цибуля зелена 80 гр.,
Тертий сир 25 гр.,
Борошно 90 гр.,
Молоко 1/2 склянки,
Яйця 3 шт.,
1 / 2 ч.л. солі
1 / 4 ч.л. меленого чорного перцю
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 градусів .
Укладіть у форму для запікання комбінуючи пошарово кабачки, помідори, цибулю і сир. У маленькій мисці, змішайте до отримання однорідної маси борошно, молоко, яйця, сіль і перець. Залийте овочеву суміш.
Випікати в попередньо розігрітій духовці протягом 30 хвилин.
Приємного апетиту!
#друге@cooklove
Овочева запіканка «Південна»
Інгредієнти:
1 середній кабачок
3 помідора
2-3 картоплини
3 ст.л. вершкового масла
2 ст.л. борошна
2 ст. молока
1 яйце
сіль
100гр. дрібно натертого сиру.
Приготування:
Овочі нарізаємо тонкими скибочками. Дно форми для запікання змащуємо маслом і викладаємо овочі внапуск, солимо.
Варимо соус: для цього обсмажуємо борошно з маслом, додаємо молоко, безперервно помішуючи, варимо до загустіння. Знявши з вогню, додаємо яйце, добре збиваючи, солимо соус. Заливаємо овочі соусом.
Посипаємо сиром
Запікаємо ~30 хвилин до рум'яної скоринки.
#друге@cooklove
Сама проста і смачна запіканка
Інгредієнти:
Яйця 3 штуки
Згущене молоко варене 1 банку
Сир свіжий 500 грам
Приготування:
Збиваємо яйця і згущене молоко. Протираємо сир і додаємо до згущеному молоці з яйцями. Отримуємо однорідну густу масу. Змащуємо форму вершковим маслом і викладаємо в неї сирну суміш. Відправляємо випікатися приблизно на 45 хвилин.
Яйця можна збивати міксером, а якщо його немає - вилкою. Запіканка добре підніметься в будь-якому випадку, але потім осяде. Якщо 45 хвилин не вистачить для випікання, то зменшіть температуру і продовжуйте випікати. Перевіряємо зубочисткою ступінь готовності. Суха зубочистка говорить про приготування запіканки. Готується лише з трьох продуктів, виходить дуже ніжною і соковитою на смак. Спробуйте!
Наивкуснейшая запіканка,
підходить для сніданку,що для вечері
Інгредієнти:
●200 г Макарони
●200 г Карбонат (шинка,ковбаса)
●100 г Сир
●Спеції,сіль
●250 Молоко
●250 Вода
●Рослинне масло (для змащування форми)
Приготування:
Форму змастити олією
Викласти макарони
Порізати карбонат.
Викласти на макарони
Поперчити,додати спеції за смаком
Молоко з'єднати з водою,при необхідності посолити
Якщо є бажання можна використовувати одне молоко
Обов'язково дотримуємося співвідношення макарони-рідина, що має величезне значення в кінцевому результаті
Я методом проб і помилок дійшла саме до цієї!
Обсипати сиром,протерту на терці
Закрити форму фольгою
Форма повинна бути висока,достатньо,що б при кипінні рідини, вона не вихлюпувалася з під фольги,форми
Випікаємо під фольгою 30 хвилин,на досить великому вогні
Потім знімаємо Фольгу і даємо запіканці підрум'янитися,
ще хвилин 15-20 .
Запіканці даємо трохи охолонути,і можна різати
Їсти бажано в теплому вигляді!
#закуски@cooklove
Немає коментарів:
Дописати коментар