Радує і око і шлунок:)
Натуральне! :)
Він живий! :)
Хурма в'яже рот :)
Вафлі у тесті :)
Трохи гумору :)
Милі морквини :)
Ідея :)
Цілий стадіон їжі :)
Перці :)
Бабуся спробувала :)
Фруктові дерева для вечірки! :))
:))
Сила волі - страшна штука :))))
Жіночий оберіг :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Інгредієнти на 4-6 порцій:
1 кг картоплі
0,5 кг фаршу (я беру свинину навпіл з яловичиною)
1 велика цибулина
сіль, перець, кмин мелений за смаком
Приготування:
1. Картоплю тремо на тертці або подрібнюємо у блендері разом з половинкою цибулини. Солимо за смаком, кладемо в сітчастий друшляк, щоб стекла зайва рідина. Якщо в друшляку великі отвори, застеляємо його марлею.
2. Отримана маса повинна зберігати форму при ліпленні чаклунів.
3. Залишився цибулю дрібно рубаємо і змішуємо його з фаршем. Додаємо сіль, перець і кмин, гарненько перемішуємо.
4. Беремо шматочок картоплі і робимо з нього корж. У середину кладемо шматочок фаршу і акуратно загортаємо його в картопляну масу.
5. У сковороді на вогні трохи слабкіше середнього розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо чаклуни і смажимо до готовності, приблизно по 10 хвилин з кожного боку.
Ресторан дитинства :) Хто пам'ятає пінгвінів з кіндерів?
Готуємо малосольну сьомгу за 5 хвилин :)
Продукти:
-Філе сьомги - 800 гр
-Сіль, цукор пропорції 2:1 ( тобто на 2 дес.л солі 1 дес.л цукру)
-Коньяк - 1 ч.л.
-Кріп - 1 пучок.
-Суміш меленого перцю.(червоний,чорний)
Приготування:
1. Змішати всі інгредієнти, натерти ними філе риби.
2. Загорнути рибу в холщевую ганчірочку, покласти в контейнер і в холодильник на ніч.
Вранці можна їсти.
Немає коментарів:
Дописати коментар