пʼятниця, 12 липня 2013 р.

Радує і око і шлунок:)

Радує і око і шлунок:)

Радує і око і шлунок:)



Натуральне! :)

Натуральне! :)



Він живий! :)

Він живий! :)



Хурма в'яже рот :)

Хурма в'яже рот :)



Вафлі у тесті :)

Вафлі у тесті :)






Трохи гумору :)

Трохи гумору :)



Милі морквини :)

Милі морквини :)






Ідея :)

Ідея :)



Цілий стадіон їжі :)

Цілий стадіон їжі :)






Перці :)

Перці :)



Бабуся спробувала :)

Бабуся спробувала :)






Фруктові дерева для вечірки! :))

Фруктові дерева для вечірки! :))



:))

:))






Сила волі - страшна штука :))))

Сила волі - страшна штука :))))



Жіночий оберіг :)

Жіночий оберіг :)






Дуже смачні "Чаклуни" :)



Інгредієнти на 4-6 порцій:

1 кг картоплі
0,5 кг фаршу (я беру свинину навпіл з яловичиною)
1 велика цибулина
сіль, перець, кмин мелений за смаком

Приготування:

1. Картоплю тремо на тертці або подрібнюємо у блендері разом з половинкою цибулини. Солимо за смаком, кладемо в сітчастий друшляк, щоб стекла зайва рідина. Якщо в друшляку великі отвори, застеляємо його марлею.
2. Отримана маса повинна зберігати форму при ліпленні чаклунів.
3. Залишився цибулю дрібно рубаємо і змішуємо його з фаршем. Додаємо сіль, перець і кмин, гарненько перемішуємо.
4. Беремо шматочок картоплі і робимо з нього корж. У середину кладемо шматочок фаршу і акуратно загортаємо його в картопляну масу.
5. У сковороді на вогні трохи слабкіше середнього розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо чаклуни і смажимо до готовності, приблизно по 10 хвилин з кожного боку.
Дуже смачні "Чаклуни" :)



Ресторан дитинства :) Хто пам'ятає пінгвінів з кіндерів?

Ресторан дитинства :) Хто пам'ятає пінгвінів з кіндерів?






Готуємо малосольну сьомгу за 5 хвилин :)



Продукти:
-Філе сьомги - 800 гр
-Сіль, цукор пропорції 2:1 ( тобто на 2 дес.л солі 1 дес.л цукру)
-Коньяк - 1 ч.л.
-Кріп - 1 пучок.
-Суміш меленого перцю.(червоний,чорний)

Приготування:
1. Змішати всі інгредієнти, натерти ними філе риби.
2. Загорнути рибу в холщевую ганчірочку, покласти в контейнер і в холодильник на ніч.
Вранці можна їсти.
Готуємо малосольну сьомгу за 5 хвилин :)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика