вівторок, 2 липня 2013 р.

Бефстроганов з грибами та вершками.

Бефстроганов з грибами та вершками.



Вам буде потрібно:

1, 2 кг яловичої вирізки
250 г печериць, або будь-яких грибів, які Вам подобаються
1-1,5 чашки жирних вершків
5-6 шт лаврового листа
1 велика цибулина
2 столові ложки борошна
мелений чорний перець за смаком
сіль за смаком
рослинна олія для смаження
розсипчаста гречана каша в якості гарніру

Приготування:

1. Розігрійте у високій сковороді 2 столові ложки олії на середньому вогні. Очистіть цибулю, наріжте його тонкими четвертинками кілець і обсмажте до золотистого кольору, помішуючи.

2. Очистіть і наріжте скибочками гриби, додайте в сковороду, перемішайте і продовжуйте смажити, поки не випарується сік.

3. Поки готуються гриби, наріжте м'ясо тонкими смужками. Збільште вогонь і покладіть м'ясо в сковороду. Смажте, помішуючи, поки кожен шматочок не обсмажиться.

4. Додайте в сковороду борошно, лавровий лист і вершки.

5. Посоліть за смаком, приправити меленим чорним перцем, накрийте кришкою, зменшіть вогонь до помірного і тушкуйте, поки м'ясо не стане м'яким. Подавайте з розсипчастою гречаною кашею.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.



Свинина з грибами і руколою



Інгредієнти:
Свиняча відбивна - 2 шт
Гриби - 400 г (нарізані)
Рукола - 400 г
Оливкова олія - 1 столова ложка
Половина цибулини (дрібно нарізана)
Часник - 2 зубчики
Чебрець - 2 чайних ложки
Борошно - 2 столові ложки
Курячий бульйон - ¾ склянки
Сіль - ½ чайної ложки
Перець - за смаком

Борошно змішайте з чебрецем, сіллю і перцем. Обваляйте відбивні в цій суміші з обох сторін. Борошно збережіть.
Обсмажте відбивні на середньому вогні з обох сторін на оливковій олії. Потім у цій же сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю і часник, гриби, періодично помішуючи. Додайте борошно і готуйте близько хвилини. Влийте курячий бульйон і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і готуйте на маленькому вогні до загусання. Викладіть рукколу в соус і готуйте ще пару хвилин. Подавайте відбивні з приготовленым соусом.
Свинина з грибами і руколою
Свинина з грибами і руколою
Свинина з грибами і руколою
Свинина з грибами і руколою






Млинчики з начинкою з картоплі з грибами



Інгредієнти (на 16 млинців):

- 1 літр молока
- 1 яйце
- 1 ч. л. соди, погашеної оцтом
- 3,5 ст. борошна
- сіль, цукор - за смаком
Начинка:
- 4 великих картоплі
- 200 г печериць
- 1 цибулина
- сіль, перець, майонез - за смаком

Приготування:

1) Для початку приготуємо млинці. Для цього яйце збиваємо з цукром і сіллю (я беру приблизно по 1 ч.л.того та іншого). Додаємо молоко і збиваємо міксером. Поступово додаємо борошно і соду, продовжуючи збивати.

2) На розігріту сковороду з рослинним маслом вливаємо тісто і розподіляємо його по всій сковороді. Таким чином смажимо млинці і остуджуємо їх. Для приготування начинки, відварюємо картоплю в підсоленій воді до готовності і товчемо її як для пюре. Печериці очищаємо і нарізаємо, цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо до золотавої скоринки. До цибулі додаємо шампіньйони і тушкуємо разом до того моменту, як не википить вся рідина. Змішуємо разом гриби і картоплю, за бажанням можна посолити і поперчити і додати майонез, щоб начинка стала більш м'якою і соковитою.

3) Остигнула начинку викладаємо на кожен млинець і загортаємо в трубочку. Млинці подавати гарячими зі сметаною або хто як любит.Блинчики з начинкою з картоплі з грибами
Млинчики з начинкою з картоплі з грибами



Запечений лосось з грибами



Інгредієнти:
450 г філе лосося
60 г свіжого шпинату, нарізати
120 г грибів, нарізати
1 помідор, дрібно нарізати
1/4 склянки заправки на основі оливкової олії (наприклад з вяленных помідорів)

Приготування:
Нагрійте духовку до 190 градусів.
Викладіть філе на блюдо для запікання, попередньо змащене олією.
Змішайте інші інгредієнти і викладіть поверх філе.
Запікайте 20-25 хвилин до готовності.
Запечений лосось з грибами






Лінгвіні з грибами, цибулею-пореєм і беконом



Інгредієнти:
Паста лінгвіні - 500 г
Оливкова олія - 2 столові ложки
Часник - 1 зубчик
Середній цибулю-порей
Бекон - 100 г (смужками або кубиками)
Печериці - 150 г
Вершки - 200 мл
Портвейн - 2 столових ложки
Сіль і перець - за смаком

Приготування:
Обсмажте цибулю, викладіть бекон, перемішайте, видавіть часник. Готуйте близько 2 хвилин. Викладіть нарізані гриби, влийте вино і ретельно перемішайте. Закрийте каструлю кришкою і готуйте близько 15 хвилин, періодично помішуючи. Якщо соус дуже сухий, то влийте трохи води, щоб злегка розбавити.
В самому кінці влийте вершки, посоліть і поперчіть (не забувайте, що бекон спочатку солоний - не переборщіть!)
Поставте пасту варитися аль-денте в підсоленій воді. Викладіть відварену пасту в сковороду і гарненько перемішайте в соусі. Якщо вона сухувата, то додайте трохи води, в якій варилася паста.
Подавайте теплою.
Лінгвіні з грибами, цибулею-пореєм і беконом
Лінгвіні з грибами, цибулею-пореєм і беконом

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика