Самий швидкий і смачний торт
Інгредієнти:
-яйця - 2 шт.,
-цукор - 1 ст.,
-молоко - 1 ст.,
-варення - 1 ст. (ожина, чорна смородина, слива або чорниця),
-соди - 2ч.л.,
-2 ст. борошна.
Крем для торта:
-сметана - 2 ст.,
-цукрова пудра - 1/2 ст.
Приготування:
Для торта візьмемо 2 яйця взобьем, додавши з 1 склянку цукру. Додамо один стакан молока, один стакан варення, дві склянки борошна, 2 чайної ложки соди. Випечемо 2 коржі при температурі 180 гр. і разрежем їх на пласти. Взобьем дві склянки густої сметани і 0,5 склянки цукрової пудри. Коржі промаж сметанним кремом і поставимо торт просочуватися в холодильник.
Приємного апетиту!
ДУЖЕ СМАЧНИЙ ТОРТ БЕЗ ВИПІЧКИ
Інгредієнти для
Печиво ("язички", таке ж, як і для тірамісу) - 18 шт
Молоко - 300 мл
Жовток яєчний (замість курячих можна використовувати перепелині, але тоді їх кількість збільшити не менш ніж в 2 рази) - 5 шт
Цукор ванільний (порошок) - 1 ч. л.
Цукор (150 г - для крему, 50 м - для змазування печива) - 200 г
Желатин
Вершки (я використовувала 35%) - 300 мл
Масло вершкове - 1 ч. л.
Замочити желатин в холодній воді до набрякання.
Тим часом розтерти жовтки і 150 г цукру дочиста.
У молоко додати ваніль і довести до кипіння. Влити молоко маленькою цівкою в жовткову масу, постійно помішуючи. Потім поставити на маленький вогонь і варити, не перестаючи помішувати, поки крем не загусне.
Додати желатин і гріти, поки він не розчиниться. (Увага! Крем не повинен загуснути.) Остудити.
Збити вершки в густу піну.
Печиво Ввести вершки в крем і розмішати
Молоко Змішати 50 г цукру і 10 мл окропу, скропити сиропом печиво, потім укласти печиво по стінках форми, змазані маслом.
Заповнити середину форми підготовленою масою, накрити тарілкою і поставити в холодильник не менше ніж на 4 години.
(Увага! Коли будете заливати масу, дивіться, щоб печиво не потрапляло, а залишалося стояти по стінках, інакше потім не зберете.)
Занурити форму на кілька секунд у гарячу воду, щоб шарлотка легко виймалася.
За бажанням можна прикрасити торт корицею або цукровою пудрою...
Самий швидкий і смачний торт
Інгредієнти:
-яйця - 2 шт.,
-цукор - 1 ст.,
-молоко - 1 ст.,
-варення - 1 ст. (ожина, чорна смородина, слива або чорниця),
-соди - 2ч.л.,
-2 ст. борошна.
Крем для торта:
-сметана - 2 ст.,
-цукрова пудра - 1/2 ст.
Приготування:
Для торта візьмемо 2 яйця взобьем, додавши з 1 склянку цукру. Додамо один стакан молока, один стакан варення, дві склянки борошна, 2 чайної ложки соди. Випечемо 2 коржі при температурі 180 гр. і разрежем їх на пласти. Взобьем дві склянки густої сметани і 0,5 склянки цукрової пудри. Коржі промаж сметанним кремом і поставимо торт просочуватися в холодильник.
Приємного апетиту!
Дуже смачний тортик
Інгредієнти:
Для тіста:
● згущене молоко - 1 банка
● яйця - 2 штуки
● борошно - 1 склянка
● розпушувач - 0,5 -1 ч. ложка
● сіль - 1 щіпка
Для крему:
● сметана - 250 мл
● варена згущене молоко - 250 мл
Приготування:
Для тіста збийте яйця з зі згущеним молоком.
Додайте борошно з розпушувачем і содою і перемішайте до однорідного жидковатого тесту.
Спечіть 5 коржів у відповідній формі (або на пекарської папері. Роблять так: на папері малюють коло діаметром 22-24 см і розмазують 3 ст. ложки тіста). коржі печуться швидко - при температурі 180-200 градусів близько п'яти хвилин.
Для крему змішайте сметану з вареним згущеним молоком.
Коли коржі і крем будуть готові, то починайте збірку тортика.
Змащуйте коржі кремом і збирайте торт.
Дуже простий і смачний тортик
Інгредієнти:
Для коржів:
- 1 стакан манки
- 1 склянка цукру
- 1 склянку сметани
- 1 склянка борошна
- 3 яйця
- 1 ч. ложка розпушувача
Для крему:
- 0,5 л сметани
- 4-5 ст. ложок цукрової пудри
- полуниця (ягоди можна брати будь-які)
Приготування:
1. Збити яйця з цукром, додати сметану, манку і борошно. Гарненько промесить блендером.
2. Тісто перекласти на деко і випікати в духовці близько 30 хвилин при температурі 180°С.
3. Готовий корж остудити і порвати на шматочки.
4. У сметану додати пудру і гарненько перемішати. Желатин розвести як зазначено на упаковці, тільки кількість води зменшити у два рази (рекомендуємо 2 ст. ложки желатину залити 3 ст. ложками води і підігріти на водяній бані до повного розчинення).
5. У сметану додати цукрову пудру і желатин.
6. У відповідну форму викласти шарами: корж, сметану і полуницю
7. Прибрати на 3-5 годин в холодильник.
8. Вранці форму з тортом на 1 хвилину поставити в гарячу воду і перевернути.
Казково смачний торт з сирним заварним кремом
Інгредієнти:
для тіста:
-100 г вершкового масла;
-2 ст. л. сметани;
-2/3 склянки цукру;
-1 яйце;
-1 ст. л. меду;
-0,5 ч. л. соди;
- 200 г борошна.
для крему:
-1 яйце;
-2/3 склянки цукру;
-2 ст. л. борошна;
-100 г вершкового масла;
- 500 г жирного сиру.
Приготування:
КРЕМ
Яйце розтираємо з цукром, змішуємо з борошном. Розтираємо з розм'якшеним вершковим маслом.
Сир кілька разів пропускаємо через м'ясорубку (протираємо через сито або вдаємося, як я, за допомогою кухонного комбайна).
Змішати обидві маси і ставимо варитися - спочатку крем буде рідким, але поступово загусне. Не забувайте постійно помішувати - присмак горілого в кремі чомусь відчувається особливо сильно.
ТІСТО
Замішуємо негусте тісто - всі інгредієнти з'єднуємо разом.
Візуально ділимо тісто на кілька рівних частин, розподіляємо у формі, випікаємо по одному коржі - температура 180 градусів, близько 15 хвилин.
Змащуємо теплі коржі теплим кремом і залишаємо на пару годин при кімнатній температурі, потім торт треба переставити в холодильник.
Немає коментарів:
Дописати коментар