четвер, 23 травня 2013 р.

Свинина, тушкована з грибами і капустою

Свинина, тушкована з грибами і капустою



Інгредієнти:

свинина - 600 гр.
1 велика цибулина, нарізана шматочками
1 ч.л. томатної пасти
1 літр овочевого бульйону
400 гр. солоних грибів
1/2 вилка нашаткованої білокачанної капусти
1 зелений гострий перець
1 зубок часнику
сіль, перець мелений, трохи солодкої червоної паприки, зелень кропу і петрушки
4 ст.л. рослинного масла

Приготування:

Нарізати м'ясо на порційні шматки, посолити і поперчити, дати трохи постояти.
Готуємо все в широкій каструлі з товстим дном або не пригорающей.
Масло нагріти і обсмажити в ньому м'ясо до рум'яної скоринки, залити гарячим овочевим бульйоном. Накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні хвилин 15. Зняти кришку і, збільшивши вогонь, дати повністю википіти рідини.
Додати цибулю і томат. Злегка все обсмажити, потім додати гриби і тушкувати 5-7 хвилин.
І останньою кладемо нашатковану капусту. Добре всі перемішаємо і тушкуємо ще хвилин 10-15 в залежності від сорту капусти. За п'ять хвилин до готовності додати натертий на тертці часник, гострий перчик, спеції і зелень.
Накрити кришкою і дати настоятися хвилин 10-15. Готове!
Окремо можна відварити картоплю.

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Свинина, тушкована з грибами і капустою
Свинина, тушкована з грибами і капустою
Свинина, тушкована з грибами і капустою
Свинина, тушкована з грибами і капустою
Свинина, тушкована з грибами і капустою



Індичка з грибами в горщику



Інгредієнти:

●1 кг індички
●8-10шт. картоплі
●300 г печериць
●3 зубчики часнику
●100 г сиру
●Бульйонний кубик
●5 ст. ложок сметани
●3 ст. ложки майонезу
●1 ч. ложка кетчупу
●Зелень

Приготування:

Порізати індичку на невеликі шматочки і загасити її в сковороді зі спеціями хв. 10.
У цей час відварити гриби, потім порізати їх, обсмажити на злив. олії. посолити, поперчити, додати дрібно порізаний часник, сметану, майонез, кетчуп, натертий сир. Виходить дуже смачний соус!
Порізати картоплю на невеликі шматочки, додати до м'яса, потім додати наш соус, все добре перемішати, розкласти індичку з картоплею по горщикам і залийте їх бульйоном з кубика.
Поставити горщики в духовку на 1 годину при температурі 200 градусів.
Подавати зі сметаною і зеленню.

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Індичка з грибами в горщику
Індичка з грибами в горщику
Індичка з грибами в горщику
Індичка з грибами в горщику
Індичка з грибами в горщику
Індичка з грибами в горщику
Індичка з грибами в горщику






Бефстроганов з грибами та вершками.



Інгредієнти:

1, 2 кг яловичої вирізки
250 г печериць, або будь-яких грибів, які Вам подобаються
1-1,5 чашки жирних вершків
5-6 шт лаврового листа
1 велика цибулина
2 столові ложки борошна
мелений чорний перець за смаком
сіль за смаком
рослинна олія для смаження
розсипчаста гречана каша в якості гарніру

Приготування:

1. Розігрійте у високій сковороді 2 столові ложки олії на середньому вогні. Очистіть цибулю, наріжте його тонкими четвертинками кілець і обсмажте до золотистого кольору, помішуючи.

2. Очистіть і наріжте скибочками гриби, додайте в сковороду, перемішайте і продовжуйте смажити, поки не випарується сік.

3. Поки готуються гриби, наріжте м'ясо тонкими смужками. Збільште вогонь і покладіть м'ясо в сковороду. Смажте, помішуючи, поки кожен шматочок не обсмажиться.

4. Додайте в сковороду борошно, лавровий лист і вершки.

5. Посоліть за смаком, приправити меленим чорним перцем, накрийте кришкою, зменшіть вогонь до помірного і тушкуйте, поки м'ясо не стане м'яким. Подавайте з розсипчастою гречаною кашею.

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.
Бефстроганов з грибами та вершками.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика