Оригінальну французька закуска
Інгредієнти:
- білки яєчні - чотири штуки.
- сир твердий - 200 грам
- борошно пшеничне - одна столова ложка
- рослинна олія - для фритюру
- зелень петрушки
- перець чорний мелений
- сіль
Спосіб приготування:
Білки зіб'ємо, потроху додаючи тертий сир. Отриману масу посолити, поперчити.
Зробимо невеликі кульки, обваляем їх у борошні і обсмажимо в розігрітому маслі. Коли кульки збільшаться в обсязі, потрібно виймемо їх з сковороди шумівкою і підсушити. Подаємо, виклавши на підігріте блюдо і посипати зеленню петрушки.
Рецепт зі сторінки: http://vk.com/just__cook
Just cook! - тільки найкращі рецепти!
Закуска з кабачків
Інгредієнти:
- 1 невеликий кабачок
- 2 невеликих болгарських перцю
- 1 столова ложка соєвого соусу
- 2 столових ложки рослинного масла
- 1/2 чайної ложки томатної пасти
- 1/2 чайної ложки кунжуту
Приготування: (фото-інструкція)
Смачна закуска: печериці в тесті
Інгредієнти:
- 500 г печериць,
-125 г борошна,
-125 мл пива,
-1 жовток,
-2 щіпки солі і мускату,
-1 ч.л. рослинного масла.
Приготування:
Вимісити тісто, наприкінці ввести в нього один збитий білок. Гриби вмочати в тісто і обсмажують на маслі.
Рецепт зі сторінки: http://vk.com/just__cook
Just cook! - тільки найкращі рецепти!
Ананасна закуска
Інгредієнти:
- Ананас (консервований) - 1 бан.
- Сир твердий - 100 г
- Яйце (варені) - 2 шт
- Крабові палички (або креветки) - 100 г
- Майонез (за смаком)
- Салат (зелений, кілька листя)
Приготування:
1. Дістаємо кільця ананасів з баночки, викладаємо їх на блюдо.
2. Далі відірвати від листя салату шматочки і прикрытьими дірку ананаса
3. Для начинки з'єднати нарізані великими кубиками варені яйця, твердий сир і крабові палички. І заправити все це майонезом 4. небагато, головне, щоб начинка не розпадалася.
5. Викласти начинку на ананаси.
Закуска з індички з помідорами
Інгредієнти:
- Філе індички - 300 гр
- Помідори - 2 шт
- Сир тертий - 3-4 ст.л
- Сіль, перець
- Сухі трави за смаком
- Масло вершкове для дека
Приготування:
Така закуска відмінно підійде до будь-якого свята або прийому гостей. Мінімум інгредієнтів, і приголомшливий смак! Ніжне м'ясо індички з сиром і помідорами, обов'язково доведеться Вам за смаком!
Давайте готувати!
Філе промийте і розріжте на плоскі шматочки. Кожен з них, нетереть сумішшю з солі, меленого перцю і сухих трав. Потім змастіть деко шматочком вершкового масла і викладіть м'ясо що б шматочки не стикалися. Зверху на кожен шматочок покласти колечко помідора і присипати тертим сиром. Ставимо деко в розігріту до 180 гр духовку і запікаємо 25-30 хвилин. Духовки у всіх різні, тому стежте за процесом. Подавайте гарячими або теплими. Прикрасьте страву на свій смак. Оливки, зелень, соус. Все, що підказує фантазія.
Закуска з індички з сиром і помідорами готова!
Приємного апетиту!
Гаряча закуска з лаваша
Ця незвичайна хрустка закуска з лаваша порадує Вас своїм смаком, а особливо тих, хто не байдужий до чебуреків.
Інгредієнти:
- 6 тонких лаваша
- 200 г курячих шлуночків
- 200 г курячих сердечок
- 150 г твердого сиру
- 2 яйця
- зелена цибуля
- кріп
- перець, сіль
- масло рослинне для обсмажування
Відварюємо шлуночки і сердечка і подрібнюємо їх у блендері.
Кріп і цибулю подрібнюємо ножем і додаємо до потрошкам.
За допомогою дрібної терки натираємо сир, змішуємо його з іншими інгредієнтами, додаємо жовтки, солимо, перчимо і добре перемішуємо.
Начинка готова. Тепер розрізаємо лаваш на трикутники, на край лаваша викладаємо начинку й загортаємо у вигляді "сигар", змащуючи кінчики білком.
Обсмажуємо їх на рослинному маслі. Після обсмажування викладаємо "сигари" на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
Хрусткі красені готові! Подавати зі сметаною.
Приємного апетиту!
Гостра закуска
Інгредієнти:
- 1 великий кабачок
- 2-3 зубчики часнику
- 5 великих помідорів
- по половинці пучка кропу і петрушки
- олія для смаження
- майонез
- борошно
Приготування:
1. Беремо великий кабачок і нарізаємо кружечками товщиною 0.5 див.
2. Посолити всі кружечки і перемішати, залишити в мисочці на 5 хвилин.
3. Розігріти масло в сковороді і обсмажити кожен кружечок попередньо вмочивши його з двох сторін в борошно.
4. Обсмажені кабачки викласти на тарілку і дати охолонути.
5. Коли кабачки охололи, змащуємо їх сумішшю майонезу з часником.
6. Помідори розрізаємо на кружечки і викладаємо зверху на кожен кабачок.
7. Зверху помідори також злегка змащуємо майонезом з часником.
8. Зверху посипаємо зеленню і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
Рецепт зі сторінки: http://vk.com/just__cook
Just cook! - тільки найкращі рецепти!
Немає коментарів:
Дописати коментар