понеділок, 20 травня 2013 р.

Оригінальну французька закуска

Оригінальну французька закуска



Інгредієнти:

- білки яєчні - чотири штуки.
- сир твердий - 200 грам
- борошно пшеничне - одна столова ложка
- рослинна олія - для фритюру
- зелень петрушки
- перець чорний мелений
- сіль

Спосіб приготування:

Білки зіб'ємо, потроху додаючи тертий сир. Отриману масу посолити, поперчити.
Зробимо невеликі кульки, обваляем їх у борошні і обсмажимо в розігрітому маслі. Коли кульки збільшаться в обсязі, потрібно виймемо їх з сковороди шумівкою і підсушити. Подаємо, виклавши на підігріте блюдо і посипати зеленню петрушки.

Рецепт зі сторінки: http://vk.com/just__cook
Just cook! - тільки найкращі рецепти!
Оригінальну французька закуска



Закуска з кабачків



Інгредієнти:
- 1 невеликий кабачок
- 2 невеликих болгарських перцю
- 1 столова ложка соєвого соусу
- 2 столових ложки рослинного масла
- 1/2 чайної ложки томатної пасти
- 1/2 чайної ложки кунжуту

Приготування: (фото-інструкція)






Смачна закуска: печериці в тесті



Інгредієнти:

- 500 г печериць,
-125 г борошна,
-125 мл пива,
-1 жовток,
-2 щіпки солі і мускату,
-1 ч.л. рослинного масла.

Приготування:
Вимісити тісто, наприкінці ввести в нього один збитий білок. Гриби вмочати в тісто і обсмажують на маслі.

Рецепт зі сторінки: http://vk.com/just__cook
Just cook! - тільки найкращі рецепти!
Смачна закуска: печериці в тесті



Ананасна закуска



Інгредієнти:
- Ананас (консервований) - 1 бан.
- Сир твердий - 100 г
- Яйце (варені) - 2 шт
- Крабові палички (або креветки) - 100 г
- Майонез (за смаком)
- Салат (зелений, кілька листя)

Приготування:

1. Дістаємо кільця ананасів з баночки, викладаємо їх на блюдо.
2. Далі відірвати від листя салату шматочки і прикрытьими дірку ананаса
3. Для начинки з'єднати нарізані великими кубиками варені яйця, твердий сир і крабові палички. І заправити все це майонезом 4. небагато, головне, щоб начинка не розпадалася.
5. Викласти начинку на ананаси.






Закуска з індички з помідорами



Інгредієнти:
- Філе індички - 300 гр
- Помідори - 2 шт
- Сир тертий - 3-4 ст.л
- Сіль, перець
- Сухі трави за смаком
- Масло вершкове для дека

Приготування:

Така закуска відмінно підійде до будь-якого свята або прийому гостей. Мінімум інгредієнтів, і приголомшливий смак! Ніжне м'ясо індички з сиром і помідорами, обов'язково доведеться Вам за смаком!

Давайте готувати!
Філе промийте і розріжте на плоскі шматочки. Кожен з них, нетереть сумішшю з солі, меленого перцю і сухих трав. Потім змастіть деко шматочком вершкового масла і викладіть м'ясо що б шматочки не стикалися. Зверху на кожен шматочок покласти колечко помідора і присипати тертим сиром. Ставимо деко в розігріту до 180 гр духовку і запікаємо 25-30 хвилин. Духовки у всіх різні, тому стежте за процесом. Подавайте гарячими або теплими. Прикрасьте страву на свій смак. Оливки, зелень, соус. Все, що підказує фантазія.

Закуска з індички з сиром і помідорами готова!
Приємного апетиту!



Гаряча закуска з лаваша



Ця незвичайна хрустка закуска з лаваша порадує Вас своїм смаком, а особливо тих, хто не байдужий до чебуреків.

Інгредієнти:
- 6 тонких лаваша
- 200 г курячих шлуночків
- 200 г курячих сердечок
- 150 г твердого сиру
- 2 яйця
- зелена цибуля
- кріп
- перець, сіль
- масло рослинне для обсмажування

Відварюємо шлуночки і сердечка і подрібнюємо їх у блендері.

Кріп і цибулю подрібнюємо ножем і додаємо до потрошкам.

За допомогою дрібної терки натираємо сир, змішуємо його з іншими інгредієнтами, додаємо жовтки, солимо, перчимо і добре перемішуємо.

Начинка готова. Тепер розрізаємо лаваш на трикутники, на край лаваша викладаємо начинку й загортаємо у вигляді "сигар", змащуючи кінчики білком.

Обсмажуємо їх на рослинному маслі. Після обсмажування викладаємо "сигари" на серветку, щоб прибрати зайвий жир.

Хрусткі красені готові! Подавати зі сметаною.

Приємного апетиту!
Гаряча закуска з лаваша
Гаряча закуска з лаваша
Гаряча закуска з лаваша
Гаряча закуска з лаваша
Гаряча закуска з лаваша






Гостра закуска



Інгредієнти:
- 1 великий кабачок
- 2-3 зубчики часнику
- 5 великих помідорів
- по половинці пучка кропу і петрушки
- олія для смаження
- майонез
- борошно

Приготування:

1. Беремо великий кабачок і нарізаємо кружечками товщиною 0.5 див.
2. Посолити всі кружечки і перемішати, залишити в мисочці на 5 хвилин.
3. Розігріти масло в сковороді і обсмажити кожен кружечок попередньо вмочивши його з двох сторін в борошно.
4. Обсмажені кабачки викласти на тарілку і дати охолонути.
5. Коли кабачки охололи, змащуємо їх сумішшю майонезу з часником.
6. Помідори розрізаємо на кружечки і викладаємо зверху на кожен кабачок.
7. Зверху помідори також злегка змащуємо майонезом з часником.
8. Зверху посипаємо зеленню і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

Рецепт зі сторінки: http://vk.com/just__cook
Just cook! - тільки найкращі рецепти!
Гостра закуска
Гостра закуска
Гостра закуска

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика