Курячий шашлик в духовці
Грудки курячі безкостисті: 1 кг;
Кефір-1 склянка
Часник: 2 зубчики;
Червоний мелений перець: щіпка;
Базилік: 1 чайна ложка.
Цибуля-1шт.
Помідори «черрі»
Болгарський перець-1 шт.
Курячі грудки вимити і нарізати шматочками середнього розміру.
Викласти філе в глибоку тарілку і влити туди ж кефір. Перемішати. Додати цибулю.
Приправити м'ясо дрібно нарубаним часником, сушеним базиліком і червоним меленим перцем. Ще раз перемішати. Залишити куряче філе маринуватися на 60 хвилин.
Нанизувати курячі шашлички (дерев'яні шпажки вимочити у воді, щоб вони не згоріли) на дерев'яні шпажки, чергуючи їх з помідорами чері і болгарським перцем.
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Якщо є режим гриля - включаємо його. Далі ставимо в духовку піддон, куди буде капати рідину з шашлику. Далі ставимо решітку, а на неї наш шашлик . Готуємо м'ясо 15 хвилин, далі перевертаємо шампури, щоб підрум'янилася нижня сторона - ще 10 хвилин.
Автор: Катерина Смирнова
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
Омлет з помідорами і шинкою в духовці
Інгредієнти:
- 4 яйця
- 200 мл молока
- 200 гр помідорів
- 200 гр шинки
- 1 цибулина
- 1 ч. ложка борошна
- рослинна олія
- сіль
- перець
Приготування:
1. Подрібнюємо цибулю. Нарізаємо шинку соломкою, помідори - невеликими кубиками.
2. Обсмажуємо цибулю до золотистої скоринки, додаємо до нього шинку, злегка обсмажуємо.
3. На дно форми для запікання викладаємо шинку з цибулею. На неї викладаємо шар помідорів.
4. Збиваємо яйця, додаємо борошно, сіль і чорний перець. Додаємо молоко і гарненько перемішуємо. Заливаємо отриманою сумішшю шинку і помідори.
5. Відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при середньому жарі.
Приємного апетиту!
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
а порадьте, плз, як краще качку цілком приготувати, щоб була м'яка? я зазвичай запікаю в духовці, поливають соком кожні 15 хвилин, але це так втомлює. може її в рукав для запікання і нехай сама там у власному соку печеться?
Кухарчуки,потрібно зробити альбом присвячений страв з духовки,дуже вже люблю готувати в духовці!!!
Тріска в духовці з овочами.
Інгредієнти
Риба (філе)
2 шт
Помідори червоні
1 шт
Перець болгарський
2 шт
Цибуля ріпчаста
2 шт
Часник
2 зубчики
Кольрабі
1 шт
У тарілку викласти трохи овочів і шматочки тріски. риба чудово поєднується з овочами. Приємного апетиту!
Овочі нарізати довільно і скласти в деко. Посолити, поперчити, полити оливковою олією. Відправляємо запікатися в розігріту духовку. Овочі повинні запікати до готовності. Зрідка діставайте деко і обережно перемішуйте овочі.
Натерти філе спеціями для риби (або сіль, перець) і червоною паприкою. Коли овочі готові, викласти зверху філе, полити соком від овочів. Ставимо в духовку на 3-5 хвилин. Потім перевернемо і ще 3-5хвилин.
порадьте...що такого нескладного і швидко приготувати в духовці з свинини...а то фантазії не вистачає,а сильно мудрувати немає сил...
ТЕФТЕЛІ ЗАПЕЧЕНІ В ДУХОВЦІ
Для фаршу:
Свинина + яловичина - 700-800 р.
Цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
Часник - 2 зубчики
Яйце - 1 шт.
М'якушка хліба або булки (розмочити в яйці)
Рис варений - 1 стакан
Сирий картопля (натерти на тертці) - 1-2 шт.
Чорний перець, сіль, приправа для м'яса
Для підливи:
Морква - 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Борошно - 1-2 ст. ложки
Вода - 400 - 500 мл
Сіль, перець
Приготування:
- приготувати фарш, гарненько відбити і прибрати в холодильник на годину-дві
- моркву натерти на тертці, цибулю дрібно порізати
- обсмажити в невеликому кол-ве раст. олії цибулю з морквою
- розбовтати в склянці теплої води борошно (щоб не було грудочок) і залити обжарку
- довести до кипіння і додати гарячої води, щоб вийшла консистенція киселя
- з фаршу зліпити кульки, скласти в форму для випічки і залити підливою
- запікати в духовці 30-40 хв. при t 160-180"
Приємного апетиту!
Автор: Анжела Сон
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
Немає коментарів:
Дописати коментар