понеділок, 20 травня 2013 р.

Омлет з капустяної начинкою

Омлет з капустяної начинкою



Інгредієнти:
Яйця - 6 шт
Вода - 6 столових ложок
Сіль, перець, паприка, петрушка
Рослинна олія - 6 столових ложок

Начинка:
Капуста - 1 головка середніх розмірів
Цибулина середніх розмірів
Оливкова олія - 3 столових ложки
Сіль - 1,5 чайних ложки
Чорний перець -
Омлет з капустяної начинкою
Омлет з капустяної начинкою



Капуста молода, фарширована бараниною



На 8 порцій:
1 великий качан молодої капусти
400 г фаршу з баранини
50 г сала
1 цибулина
2 зубчики часнику
3 шматка білого хліба без кірки
125 мл молока
0,25 склянки листочків петрушки
жменю листочків м'яти
1 яйце
0,5 склянки панірувальних сухарів
сіль, перець за смаком
Капуста молода, фарширована бараниною
Капуста молода, фарширована бараниною
Капуста молода, фарширована бараниною
Капуста молода, фарширована бараниною
Капуста молода, фарширована бараниною
Капуста молода, фарширована бараниною
Капуста молода, фарширована бараниною



Гостренькі капуста швидкого приготування.



Капуста виходить дуже смачною і моментально "змітається" з столу!

Приготування:

Отже, нашаткувати 2 кг свіжої капусти, натерти 3-4 моркви на крупній тертці,4 зубчики великого зимового часнику порізати.

Залити маринадом трохи остившім: на 1 літр води - 1/2 склянки цукру,2ст.л крупної солі з гіркою, 10 штучок перцю горошком, 5 гвоздик, 4 шт. лаврового листа - прокип'ятити 10 хвилин, додати 1/2 склянки рослинного масла і 1/2 склянки 9% оцту.

Придавити гнітом до повного охолодження, перекласти в 3-х літрову банку і прибрати в холодильник на добу. Потім капуста готова до вживання. У холодильнику вона добре зберігається під звичайною кришкою,але їй цього не потрібно -)
Гостренькі капуста швидкого приготування.






Щі зі свіжої капусти



Щі зі свіжої капусти - один з найпоширеніших в Росії супів. Його готують практично круглий рік, іноді частково або повністю замінюючи свіжу капусту квашеної.

Вам знадобиться:
Голяшка яловича без кістки 800 г
Морква 200 г
Цибуля ріпчаста (100г) 2 шт.
Перець духм'яний 5 шт.
Лавровий лист 1 шт.
Сіль 1 ч.л.
Рослинна олія 40 мл
Капуста білоголова 300 г
Картопля 300 г
Томатне пюре 100 г

(далі під картинками)
Щі зі свіжої капусти
Щі зі свіжої капусти
Щі зі свіжої капусти
Щі зі свіжої капусти
Щі зі свіжої капусти
Щі зі свіжої капусти
Щі зі свіжої капусти
Щі зі свіжої капусти



Цвітна капуста з йогуртом, м'ятою і зернами граната



Інгредієнти:
1 велика головка цвітної капусти, нарізати на суцвіття
2 ст.л. оливкової олії
1 ч.л. насіння кмину
0,5 ч.л. солі
0,5 ч.л. чорного перцю
упаковка натурального йогурту
м'ята рубана
зерна граната

1. Розігріваємо духовку
2.Перемешиваем цвітну капусту з маслом, насінням кмину, сіллю і перцем
3.Выкладываем цвітну капусту на невелике деко і випікаємо 20-30хв в духовці
4. Змішуємо йогурт з невеликою дрібкою солі
5. Викладаємо на тарілку цвітну капусту, поливаємо йогуртом, прикрашаємо м'ятою і зернами граната
Цвітна капуста з йогуртом, м'ятою і зернами граната






Пюре з цвітної капусти



Інгредієнти:
Капуста цвітна 700 гр;
Масло вершкове 2 ст. л.;
Сіль, перець 0.5 ч.л;

Приготування:

Цвітну капусту розібрати на дрібні суцвіття. Відварити на пару.

Капусту пюрировать в кухонному комбайні. Додати вершкове масло, сіль і перець за смаком. Перемішати.
Пюре з цвітної капусти



Огірки в капустяних листках.



Не за горами у нас вже сезон консервування, так що підбираємо знову нові і цікаві рецепти заготовок. Ви робили хто небудь таку закатку, як огірки в капустяному листі ? Якщо немає, то беріть рецепт на озброєння. Дуже смачно.

Інгредієнти:

Огірки
Капуста
Хрін
Кріп
Часник
Листочки смородини
Сіль
Цукор
Оцет
Кількість продуктів залежить від кількості закритих банок.

В 3-х літрові банки укладаємо листя хрону, кріп, листя смородини, 2-3 зубки часнику. У огірків зрізаємо кінчики і загортаємо кожен огірочок в капустяний лист, складаємо в підготовлені банки. Заливаємо окропом і даємо постояти хвилин 20-30. Воду зливаємо в каструльку і готуємо маринад: на одну 3-х літрову банку 1,5 ст.л. солі, 2 ст.л. цукру. Вливаємо в банку 70мл. 9% , потім заливаємо гарячим маринадом і стерилізуємо хвилин 15, закатуємо стерилізованими кришками.
Огірки в капустяних листках.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика