понеділок, 20 травня 2013 р.

Дуже смачні млинці!

Дуже смачні млинці!


Вам знадобиться:
3 яйця
1,5 склянки борошна
2 склянки молока
3-4 ст.л. цукру
0,5 ч.л. соди харчової
3-4 ст.л. рослинного масла
щіпка солі
0,5 склянки окропу

Приготування:
У мисці середнього розміру змішати яйця, борошно, молоко, цукор, соду, олію і сіль. Тісто розмішати до однорідної маси, щоб не було грудочок. Після того як ви досягнете однорідної маси додайте окріп і ще раз перемішайте.
По закінченню приготування тіста, змажте олією сковорідку і починайте готувати))) Подавати млинці можна з будь-якою начинкою))) Приємного апетиту!
Дуже смачні млинці!



Смачні млинці на кефірі



Нам знадобиться:
-1 яйце,
-4 ч ложки цукру,
-1/2 год ложки солі,
-1 ч ложка без верху соди,
-0,5 л кефіру,
-2-2,5 ст. борошна,
- 3 ст.л. соняшникової олії.

Яйце розтерти з цукром, сіллю, содою ,соняшниковою олією. Вмішати 0,5 ст. борошна.

Потім підлити 0,5 ст. кефіру, розмішати, потім додати 0,5 ст. борошна і знову розмішати. І так поступово додаємо борошно і кефір і кожен раз розмішуємо. Має вийти тісто консистенції сметани середньої жирності.

Також можна зробити і на кисляку, і на сироватці. При цьому змінюється кількість борошна. (чим рідше кисломалочный продукт, тим більше борошна).
Змастити сковорідку раст. олією тільки перед першим млинцем.
Кожен млинець змащуємо сл. маслом.
Смачні млинці на кефірі



Німецькі млинці з начинкою



Інгредієнти:

Молоко - 1 стакан
Яйця - 6 шт
Борошно - 1 склянка
Сіль - 1/2 чайної ложки
Ваніль - 1 чайна ложка
Апельсинова цедра - 1 чайна ложка
Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...)

Приготування

1. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
2. Потім додайте масло і знову перемішайте все.
3. Змастіть форму для мафінів (24 шт) і наповніть її тестом.
4. Запікайте млинці близько 15 хвилин при 200 градусах.
5. Подавайте з будь-якою начинкою на ваш смак
Німецькі млинці з начинкою






Лимонні млинці з чорницею



Інгредієнти:
Борошно 320 г Куряче яйце 2 шт.
Молоко 300 мл
Вода 120 мл
Масло вершкове 30 г
Мед 1 ч. л.
Сіль 1 трісок.
Лимон 1 шт.
Чорниця 480 г
Кленовий сироп 60 мл
Лимонний сік 1 ст. л.

Приготування:
У великій мисці змішати борошно, яйця, молоко, воду і розтоплене вершкове масло. Додати мед, сіль і цедру лимона і ретельно перемішати. Дати суміші настоятися 5 минут.Нагреть сковороду (20см) з антипригарним покриттям. Вилити 60г тесту на сковороду і рівномірно поширити.
Коли млинець підрум'яниться, перевернути і готувати з іншого боку приблизно 1 хвилину (до готовності).
Повторити з рештою тестом.
Змішати в невеликій каструлі чорницю, кленовий сироп і лимонний сік. Готувати на повільному вогні, поки ягоди не розм'якшиться і соус не загусне.
Загорнути начинку на млинці і можна подавати.
Лимонні млинці з чорницею



Готуємо млинці з коханим джемом



Для цього вам знадобиться:

Борошно 130 г
Яйця - 2 шт
Молоко - 125 мл
Цукор - 50 г
Сіль - 1/4 чайної ложки
Рослинна олія - 7 столових ложок
Джем

Борошно, яйця, молоко, цукор і сіль збийте до консинстенции рідкої сметани.
На розігріту і смазаную маслом сковороду вилийте 100 мл тіста.
Швидко розподіліть млинець на сковороді. Обсмажте з двох сторін по 40 секунд.
Кожен млинець змастіть столовою ложкою улюбленого джему
Поверніть блін трубочкою. Можна прикрасити ягодами з листочком м'яти
Готуємо млинці з коханим джемом






Ажурні млинці


_____________________________________
Інгредієнти:

200 мл молока;
2 яйця;
щіпка солі, можна додати трохи цукру (за смаком);
2 - 3 ст. л. рослинного масла;
40 - 50 г борошна (краще спочатку додати 40 г, а якщо здається рідкувате, то підсипати ще).

Приготування:

Збиваємо яйця віночком, сиплемо борошно, сіль і цукор, потім додаємо молоко. Ретельно все розмішуємо, щоб не було грудочок, в останню чергу вливаємо олію.
Тепер починається найцікавіше. Беремо пластикову пляшку, знімаємо з неї кришку і проробляємо в ній дірочку (нам вистачило діаметра 2 - 3 мм). Знову загвинчуємо кришку - готово! Можна пекти.
Сковороду краще взяти з антипригарним покриттям. Справа в тому, що млинці виходять дуже ніжні, з досить тонкими перемичками, і на звичайній сковорідці їх важко буде перевертати. Масло у нас є в тісті, тому змащувати нічого не потрібно.
Проявіть фантазію! Млинчики-павутинки, сніжинки, машинки...
Ажурні млинці



"Самі тоненькі млинці"



Інгредієнти:

- 350 мл молока
- 10 ст.л. борошна
- 3 яйця
- 2 ст.л. фруктози (можна замінити цукром, краще тростинним)
- щіпка розпушувача
- щіпка солі
- пакетик ваніліну 1,5 г
- 1 ст.л. оливкової олії

Приготування:

1. У великій мисці змішуємо спочатку всі сухі інгредієнти і яйця.
2. Додаємо гаряче молоко, збиваємо, додаємо масло, знову як слід збиваємо.
3. Розігріту сковороду змащуємо оливковою олією і виливаємо на неї полполовничка суміші. Не потрібно брати дуже багато! Сковорідка повинна бути вкрита тоненьким шаром, тоді буде смачно. Смажимо хвилину з одного боку і півхвилинки з іншого.
4. Подавати млинці можна з ягідним соусом, смаженими фруктами, морозивом або маскарпоне, що дуже і дуже смачно.
"Самі тоненькі млинці"






Японські овочеві млинці



50 р пшеничного борошна
2 яйця
2 ст. ложки молока
4 пера зеленого цибулі
50 г паростків квасолі
1 бульба картоплі солодкого

Для приготування соусу:

1 ст. ложка соєвого соусу
1 ст. ложка яблучного оцту
1 ч. ложка діжонської гірчиці
1 ст. ложка томатного пюре
1 червоний перець чілі дрібно порізаний
1 ст. ложка насіння
кунжуту

1. Солодкий картопля очистити і дрібно нарізати. Цибулю вимити і нарізати невеликими шматочками.
2. Відокремити білки від жовтків. З'єднати жовтки і молоко, додати борошно, розтерти до гладкості. Білки збити до стану пружної піни і акуратно ввести в тісто.
3. Додати в тісто шматочки картоплі і паростки квасолі.
4. У сковороду налити рослинне масло і випікати на ньому млинці.
5. Для приготування соусу змішати всі інгредієнти. Млинці вмочати в соус.
Японські овочеві млинці

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика