вівторок, 21 травня 2013 р.

Проста цукрова павутинка як прикраса для десертів

Проста цукрова павутинка як прикраса для десертів



Інгредієнти:

Цукор - 0,5 скл.
Сік лимонний - 0,5 ч. л.

Приготування:

Цукор+лимонний сік розігріваємо на сковороді до золотистого кольору, знімаємо з вогню, чекаємо, поки злегка загусне.
Вилку (або віночок) мачає в карамель і коли бачимо, що вона вже не капає, а починає тягнутися, швидкими рухами (тільки дуже вже активно віночком не розмахуйте - заплутаєтеся в павутині) наносимо карамель на ополоник і вилки. Вилки і ополоник змащуємо рослинним маслом, щоб легко відійшла карамель. Творимо. Потрібна деяка вправність і практика. З ополоника знімаємо кокон, а з вилок сітку і споруджуємо ось таку вежу.
Проста цукрова павутинка як прикраса для десертів
Проста цукрова павутинка як прикраса для десертів
Проста цукрова павутинка як прикраса для десертів



Фруктовий десерт



Інгредієнти:
- полуниця або малина
- йогурт
- пластівці
- цукор

Приготування:

Полуницю або малину збиваємо разом з сахарів, потім подрібнюємо пластівці і все викладаємо шарами в креманку.






Сирно-фруктовий десерт (смачно і легко)




Інгредієнти:


500г - сир м'який нежирний
300г - маложирная сметана
цукровий пісок або стевія - по-смаку
30г - желатин (краще швидкорозчинний)
Будь-які сезонні фрукти (тут використані полуниця і банани)
+форма ( приблизно 26 см) (близько 300 г)


Приготування:


1. Сир змішати з цукром або стевією
2. Сметану змішати з цукром або стевією. Фрукти промити і викласти на дно форми
3. Підготувати желатин (згідно інструкції на упаковці)З'єднати сир+сметана і перемешать.Получается рідка маса
4. Влити тонкою цівкою желатин в сирно-сметанную массу.Перемешать.Получившейся сумішшю покриваємо всі фрукти (рівномірно)
5. Відправляємо в холодильник (на 1-2 години).
6. Дістати, розрізати на порційні шматки і сервірувати фруктами



Кавово-вершковий десерт



Інгредієнти:
- 200 гр печива зі смаком топленого молока
- 100 гр волоських горішків
- 2 ч.л. меленої кави
- 1 ст.л. кавово-вершкового лікеру
- 70 гр гіркого шоколаду
- 1 цукерки трюфель
- ягоди вишні з варення - за смаком
Заварний крем:
- 250 г молока
- 70 г вершкового масла
- 120 г цукрового піску
- 1 яйце
- 1 ст. л. борошна
- ванілін - за смаком

Крем "Тірамісу" (швидкий варіант):
70 гр порошку для приготування крему "тірамісу"
250 мл холодного молока

Приготування:

1. Готуємо заварний крем:
Змішати всі інгредієнти для крему КРІМ масла і поставити на середній вогонь. Варити !при постійному помішуванні до загусання. Потім зняти з вогню і додати в гарячий крем масло.Перемешать до розчинення масла. Заварний крем готовий.

2. Готуємо крем "Тірамісу" по-швидкому:
Налити молоко в попередньо сполоснутую гарячою водою ємність для збивання. Додати порошок для приготування крему і перемішати з допомогою міксера на низькій швидкості. Потім збивати протягом 3 хв. на високій швидкості. Крем "Тірамісу" готовий.

3. Заварити міцну каву, додавши в нього лікер.

4. Вмочити печиво до кави, викласти на дно креманки.

5. Додати шар заварного крему і подрібнені волоські горішки.

6. Далі чергуємо крему і печиво в довільному порядку, посипаючи шари горішками.

7. Шоколад розтопити на водяній бані, додавши трохи кави з лікером, перемішати, викласти верхнім шаром.

8. Трюфель натерти на тертці, присипати шоколад, викласти ягоди вишні.

9. Залишити десерт на 20-30 хвилин при кімнатній температурі, просочитися, потім охолодити десерт в холодильнику. Подавати охолодженим.

Приємно вам апетиту! Їжте із задоволенням!
Кавово-вершковий десерт
КАВОВО-ВЕРШКОВИЙ ДЕСЕРТ
© BY KVON






Обурливо смачний десерт за 30 секунд!



Якщо ви є шанувальником торта "Пташине молоко", то ви обов'язково повинні приготувати "Плаваючий острів"! Ніжний, повітряний і абсолютно безпрограшний!
Заінтригувала, тоді записуйте рецепт:

Знадобиться:
2-3 білка (у мене вийшло 80 гр)
таке ж по вазі кількість цукру (в моєму випадку 80 гр)
60 гр порубаного шоколаду (я робила поки тільки з молочним, ось його можна сміливо зменшити до 30-40гр)

Готуємо?
Білки потрібно збити на середній швидкості до м'яких піків, поступово додати цукор, збільшити швидкість і продовжувати збивати до тих пір, поки меренга не стане вологою і блискучою і не буде формувати впевнені "тверді піки".
У готову меренгу додати шоколад, перемішати, викласти в порційні формочки (чашки), провести ножем по стінках формочок! і поставити в мікрохвильовку рівно на 30 секунд - не більше (800 ват потужність)!! Готові острівці потрібно охолодити. Потім перевернути на блюдо і подавати до чаю або кофе.Восхитительный спосіб утилізації білків. подавати острів можна з сиропом, бажано з кислинкою, щоб відтіняти смак.
Обурливо смачний десерт за 30 секунд!



Фруктовий десерт



Вам буде потрібно:
- 1 груша;
- 1 персик;
- 1/2 склянки вершків (жирністю 33%);
- 2 ст. л. цукрової пудри;
- 1 жменя глазурованих мюслі;
- щіпка какао;
- щіпка кориці;
- 2 гілочки м'яти.

Приготування:

Груші помити, очистити від шкірки, нарізати дрібними кубиками і викласти на дно келиха. Присипати мюслі.

Вершки збити з цукровою пудрою. Зверху викласти збиті вершки мюслі.

Персик очистити від шкірки (так буде ніжніше), порізати тонкими часточками. Викласти персик поверх вершків. Потім знову шар збитих вершків.

Подавати фруктовий десерт краще охолодженим, прикрасивши скибочками персика, гілочкою м'яти і рясно присипавши какао та корицею.

Приємного апетиту. Їжте і насолоджуйтеся!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика