середа, 22 травня 2013 р.

Німецькі млинці з начинкою

Німецькі млинці з начинкою



Інгредієнти:
- Молоко - 1 склянку
- Яйця - 6 шт
- Борошно - 1 склянку
- Сіль - 1/2 чайної ложки
- Ванілін - 1 чайна ложка
- Апельсинова цедра - 1 чайна ложка
- Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
- начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...)

Приготування:

1. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
2. Потім додайте масло і знову перемішайте все.
3. Змастіть форму для мафінів (24 шт) і наповніть її тестом.
4. Запікайте млинці близько 15 хвилин при 200 градусах.
5. Подавайте з будь-якою начинкою на ваш смак
Приємного апетиту!
Німецькі млинці з начинкою



Млинці з сиром



Інгредієнти:
Млинці:
Вода - 1 стакан
Молоко - ¾ склянки
Яйце - 3 шт
Вершкове масло - 5 столових ложки
Сіль - ½ чайної ложки
Борошно - 1,5 склянки

Начинка:
Сир - 450 г
Рікотта - 425 г
Яйце - 1 шт
Ванілін - 1 чайна ложка
Цедра - 2 чайних ложки
Цукор - 2 столових ложки

Приготування:

Всі інгредієнти для млинців збийте і замісіть тісто. Поставте в холодильник на годину, а потім обсмажте тонкі млинці на сковороді.
Начинка. Сир з рікоттою викладіть в друшляк і підвісьте на 1,5 -2 години, придавлюючи періодично. Потім всі інгредієнти для начинки збийте в блендері.
Начиніть млинці сирною масою і загорніть їх. Обсмажте млинці до золотистої скоринки з обох сторін. Прикрасьте полуницею і подавайте з полуничним варенням.



Німецькі млинці з начинкою



Інгредієнти:
- Молоко - 1 склянку
- Яйця - 6 шт
- Борошно - 1 склянку
- Сіль - 1/2 чайної ложки
- Ванілін - 1 чайна ложка
- Апельсинова цедра - 1 чайна ложка
- Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
- начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...)

Приготування:

1. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
2. Потім додайте масло і знову перемішайте все.
3. Змастіть форму для мафінів (24 шт) і наповніть її тестом.
4. Запікайте млинці близько 15 хвилин при 200 градусах.
5. Подавайте з будь-якою начинкою на ваш смак
Німецькі млинці з начинкою






Млинці з сирною начинкою



Інгредієнти:
Млинці:
Яйце - 4 шт
Борошно - 1 склянка
Цукор - 1/3 склянки
Молоко - ¾ склянки
Вода - ¼ склянки
Ванілін - 1 чайна ложка
Щіпка солі
Рослинна олія для смаження

Начинка:
Сир рікотта - 200 г
Вершковий сир - 220 г
Цукор - ¼ склянки
Жовток - 1 шт
Сік лимона - 2 чайних ложки
Ванілін - 1 чайна ложка
Щіпка солі

Змішайте всі інгредієнти для млинців і збийте до однорідної маси без грудочок. На розпеченій сковороді на рослинному маслі обсмажте тонкі млинці з одного боку до золотистої скоринки (з другої сторони не обсмажуйте!).
Для начинки викладіть інгредієнти в миску і розімніть вилкою. Консистенція повинна бути однорідною, але з грудочками.
Викладіть 3 столових ложки начинки на обсмажену сторону млинця і поверніть конвертиком. Повторіть з рештою млинцями і начинкою. Обсмажте складені млинці з обох сторін до хрусткої золотистої скоринки на сковорідці.
Млинці з сирною начинкою



Німецькі млинці з начинкою



Інгредієнти:
- Молоко - 1 склянку
- Яйця - 6 шт
- Борошно - 1 склянку
- Сіль - 1/2 чайної ложки
- Ванілін - 1 чайна ложка
- Апельсинова цедра - 1 чайна ложка
- Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
- начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...)

Приготування:

1. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
2. Потім додайте масло і знову перемішайте все.
3. Змастіть форму для мафінів (24 шт) і наповніть її тестом.
4. Запікайте млинці близько 15 хвилин при 200 градусах.
5. Подавайте з будь-якою начинкою на ваш смак
Німецькі млинці з начинкою






Заварні млинці на кефірі



Інгредієнти:
кефір (1% жирності) 350 мл
окріп 250 мл
борошно 250 г
яйце 3 шт.
сіль 0,5 ч. л.
цукор 1 ст. л.
сода 0,5 ч.л.
рослинна олія 3 ст. л. (в тісто)
сирний сир з зеленню (для начинки)

Приготування:
Збити яйця з сіллю і цукром. Не перестаючи збивати, вливаємо киплячу воду. Яйця не згортаються. Обсяг сильно збільшиться, так що посуд візьміть побільше. Соду погасити в кефірі. Потім в заварную суміш поступово додаємо борошно і кефір із содою. Тісто має бути досить рідке, як рослинна олія. Якщо густовато, можна додати окріп. У готове тісто додати 3 ст. л. масла.
Випікати млинці на сильному вогні, змащуючи маслом сковороду. Наливаємо тоненько. Додаємо начинки для млинців за бажанням. У цьому рецепті - сир.

Приємного апетиту!
Заварні млинці на кефірі



Млинці з лаваша.



Нам знадобиться:

1 червоний перчик
лаваш
150-200 гр сиру
кріп
2-3 зубчики часнику

Приготування:

1. Перчик нарізати невеликий соломкою (не більше 01,5 см в довжину) або кубиками.
2. Кріп дрібно порізати.
3. Часник видавити через прес.
4. Сир натерти на тертці. Змішати перець, кріп, часник, сир.
5. Лаваш нарізати прямоугольничками приблизно 10*20 див.
6. Уздовж короткого краю викладаємо трохи нашої начинки (можна на 1-1,5 см не доходити до верхнього і нижнього краю (щоб сир не розтікся). 7. Згорнути трубочкою.
8. Викласти наші млинці на нагріту сковороду з рослинним маслом.
9. Обсмажити 2-3 хвилини з кожного боку, поки наші млинці не придбають красиву золотисту хрустку скоринку.

Приємного апетиту!
Млинці з лаваша.






Млинці з вермішелі



250 г вермішелі, 2 цибулини, 300 г печериць, пучок кропу, 50 г слив.масла, 2 яйця, 4 ст.л. сметани, раст.масло, сіль, перець.

Вермішель відварити в підсоленій воді і відкинути на сито.

Гриби і цибулю дрібно порубати. На слив.масле пасерувати цибулю до прозорості, потім викласти до нього гриби, посолити, поперчити і тушкувати 5-10 хв. Половину грибної маси перемішати з локшиною, а іншу половину викласти сметану і дати трохи покипіти - це у нас буде грибний соус для млинчиків.

В вермішель з грибами додати 2 яйця і нарізаний кріп і ретельно перемішати. Розігріти на сковороді суміш з слив.и рослинної олії і смажити млинці з 2-х сторін, викладаючи масу ложкою на сковороду.

Подати зі сметаною або грибним соусом. Це дуже просто і смачно!
Млинці з вермішелі

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика