вівторок, 21 травня 2013 р.

Десерт "Шоколадні пальчики"

Десерт "Шоколадні пальчики"



Інгредієнти:

- 2 склянки цукру
- 1 склянку молока
- 60 г вершкового масла
- 1 ч. л. ваніліну
- шоколад для глазурі

Приготування:

1. Розчинити цукор в молоці на повільному вогні.
2. Додати інші інгредієнти і перемішати.
3. Скачати з отриманого тіста ковбаски.
4. Викласти на лист для запікання і випікати в попередньо розігрітій до 180 С духовці близько 10-15 хвилин (стежити, щоб пальчики не пригоріли).
5. Дістати з духовки і повністю остудити при кімнатній температурі.
6. Розтопити шоколад.
7. Залити пальчики шоколадом.
Десерт "Шоколадні пальчики"



Сирний десерт - дуже смачно!



Інгредієнти:
желатин - 20-25 г,
молоко - 1,5 склянки,
сир - 400 г (2 пачки кремоподібного 5% жирн.)
сметана - 250 г,
цукор - 1 склянка,
ванільний цукор - 2 столових ложки
шоколад - 50 г
1 банан

Спосіб приготування:

Желатин замочити в холодному молоці і залишити на 1-2 години до набухання.
Набряклий желатин нагрівати до повного розчинення, але не кип'ятити.
У гарячий розчин желатину ввести цукор і ванільний цукор і розмішувати до повного розчинення цукру. Процідити.
Сир (якщо дуже зернистий протерти через сито) і сметану збити міксером.
Додати желатинову суміш і знову добре перемішати. Маса буде злегка тепла.
Розділити на дві частини, в одну з них додати розтоплений шоколад.
Білу масу вилити в холодну форму і прибрати в холодильник на 30 хв., а шоколадну залишити остигати при кімнатній температури.
На загуслу білу масу покласти половинки банана (як на фото) і акуратно вилити шоколадну масу.
Прибрати в холодильник на всю ніч.
Форму з застиглим десертом поставити в теплу воду на кілька хвилинок (1-3), перевернути, викласти сирний десерт на блюдо і прикрасити крихтою шоколадного печива
Сирний десерт - дуже смачно!



Легкий шоколадно-сирний десерт



Інгредієнти:

- сир знежирений 400гр
- молоко 1-1,5% 100мл
- какао-порошок - 20-40г (я 20г додала, але можна і побільше)
- мед - 30 грам (у мене 2ч.ложки)
- желатин харчовий - 20-25гр

Приготування:

Желатин розвести в склянці води, залишити хвилин на 30-40, поставити на повільний вогонь, до розчинення желатину.
Додати молоко, сир, какао, мед. перемішати блендером в однорідну масу.
Залити у форму і прибрати в холод, поки не застигне. за бажанням можна додати ягоди, цукати.
Легкий шоколадно-сирний десерт






Низькокалорійний десерт


140кк/100гр.

Інгредієнти:

Сметана (10%) 800 грам
Желатин 20 грам
Цукор 1 склянку
Фрукти: банан' мандарини' ківі' груша.

Приготування:

Желатин розвести до повного розчинення. Остиглий желатин залити в сметану' додати цукор' перемішати. Залити у форму половину маси. Потім викласти шарами фрукти в будь-якому порядку. Рідину, що залишилася, залити у форму. Дати застигнути в холодильнику.
Низькокалорійний десерт



Смугастий сирний десерт



Інгредієнти:

450 гр. сметани низької жирності
4 ч. ложки желатину
400 гр. незернистого сиру
цукрова пудра за смаком
2 харчових барвника (какао і вишневий барвник)
роз'ємна форма (маленька) або нераз'емна з пекарської папером

Приготування:

Желатин замочуємо в 3/4 склянки прохолодної кип'яченої води.
Змішуємо сир зі сметаною, додаємо цукрову пудру до смаку, виливаємо в цю масу розпущений на водяній бані желатин.
Ділимо на 3 частини і 2 з них підкрашуемо барвниками
У роз'ємну форму виливаємо по черзі строго по серединці по 4 ст. ложки білої маси
потім рожевої
потім з какао
до тих пір, поки все не закінчиться.
Прибираємо в холодильник мінімум на 4 години,
потім дістаємо з форми і нарізаємо.
Смугастий сирний десерт
Смугастий сирний десерт
Смугастий сирний десерт
Смугастий сирний десерт
Смугастий сирний десерт
Смугастий сирний десерт
Смугастий сирний десерт






Десерт сирковий



Інгредієнти:

- сир - 300 г
- сметана - 150 г
- цукор - 2 ст. ложка
- желатин - 1 ст. ложка
- апельсин - 1 шт.
- банан - 1 шт.
- ківі - 1 шт.

Приготування:

Для приготування сирного десерту до сиру додати сметану і цукор.
Сирну масу збити блендером.
Фрукти очистити і порізати кружальцями, а потім навпіл, можна на чотири частини.
Закип'ятити 100 мл води і трохи остудити. Поступово всипати желатин, постійно помішуючи, розмішати до повного розчинення.
Воду з желатином влити в сирну суміш і добре перемішати.
У форму викласти шар фруктів.
Залити сирною масою і знову викласти шар фруктів.
Так повторювати стільки, скільки необхідно. Останнім у десерті сирному повинен бути шар з сирною масою. Прикрасити рештою кружечками різних фруктів.
Десерт сирковий поставити в холодильник на півгодини охолоджуватися.
Десерт сирковий



Бананово-карамельний десерт з кремом



Інгредієнти:
Банан - 2 шт
Карамельний соус
Збиті вершки
Для крему:
Цукор - 2/3 склянки
Крохмаль - ¼ склянки
Сіль - ½ чайної ложки
Молоко - 3 склянки
Яйце - 2 шт
Вершкове масло - 2 столових ложки
Ванілін - 1 столова ложка
Печиво або несолоні крекери - 10 шт
Вершкове масло - 70
Цукор - 1 столова ложка

Приготування:
Крем:
У мисці збийте яйця виделкою. Цукор, крохмаль і сіль змішайте в невеликій каструльці. Поступово влийте молоко і, помішуючи, поставте на середній вогонь до загустіння. Доведіть до кипіння. Продовжуйте готувати ще близько хвилини.
Додайте пару столових ложок цієї суміші миску з яйцями і негайно швидко і ретельно перемішайте, щоб яйця не скрутилися. Потім перелийте збиті (підготовлені) яйця назад в кастрюлю.Поставьте на маленький вогонь і близько дайте покипіти хвилини, періодично помішуючи.
Зніміть з вогню, додайте вершкове масло і ванілін. Залиште остигати. Коли каструля охолола, поставте її в холодильник для повного охолодження (можна закрити харчовою плівкою, щоб не утворилася плівка з пінки).
Печиво растолчіте в пластиковому пакеті, а потім крихту змішайте в мисці з цукром і розтопленим маслом. Викладіть щільним рівним шаром на деко і поставте в розігріту до 175 градусів духовку на 10-12 хвилин до золотисто-коричневої скоринки. Остудіть.

Викладаємо:
1. Викладіть по 2 столових ложки спеченої крихти в порціонну креманку. Меншим по діаметру келихом або склянкою спрессуйте основу, щоб вийшов рівний твердий шар.
2. Викладіть шар охолодженого приготованого крему.
3. Пару кружечків банана.
4. Закрийте банани шаром збитих вершків.
5. Зверху ще трохи присипте сухарями і збризніть карамеллю.
6. Повторіть ще раз крем-банани-збиті вершки-крихта і карамель.

Подавайте негайно або поставте в холодильник на час до 3 годин. Перед подачею прикрасити шматочком банана.
Бананово-карамельний десерт з кремом
Бананово-карамельний десерт з кремом
Бананово-карамельний десерт з кремом
Бананово-карамельний десерт з кремом
Бананово-карамельний десерт з кремом
Бананово-карамельний десерт з кремом

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика