Будь ласка(тільки не смійтеся)хто знає як готувати коров'яче вим'я?перший раз купила говорять дуже смачно получається! якщо можна в лічку.
Кремрайс - це неймовірно просто, зовсім не дорого, але при цьому дуже смачно - дуже підходяща їжа для буднів
Кремрайс - їжа на будні. Рецепт: http://receptuli.ru/archives/2403
Кремрайс - їжа на будні | Рецепти зі всього світла Рецепти зі всього світла - Блог авторських рецептів, а так само зібрання старовинних і національних рецептів. |
Смачне тришарове тістечко Друзі, представляю вашій увазі дуже смачне тришарове тістечко, та ще й родом прямо з Канади. Процес приготування досить простий, хоча зажадає трохи вашого часу... |
Яблучні кільця з медом дуже смачно, швидко і просто!!! lajmclub.ru/sladkie-blyuda/yablochnye-kolca-s-medom/
Яблучні кільця з медом Рецепт яблучні кільця. Як швидко, а головне смачно і апетитно приготувати яблучні кільця з медом. |
Циганський шніцель Швидко, смачно і поживно.
Інгредієнти:
- сир твердий - 200 г
- шинка - 100 г
- яйця - 2 шт.
-борошно для панірування.
Приготування
1. Сир і шинку нарізаємо не товстими скибочками.
Шніцель складаємо з 5-ти шарів.
2. На скибочку сиру кладемо скибочку шинки, знову сир, потім шинка і сир.
3. Паніруємо в борошні, потім рясно обвалюємо в розбовтаному яйці (яйце не економити), знову в борошні і знову в яйці.
4. Відразу викладаємо на сковороду.
5. Смажити на попередньо добре розігрітій сковороді з маслом по одному разу з кожної сторони до отримання красивої рум'яної скоринки.
6. Відразу подавати на стіл.
ПРИМІТКА. Це блюдо дуже зручно до сніданку або для термінового приготування гарячої закуски.
Подібним чином готується "Шніцель по-римськи" із сиру. Скибочка дуже холодного (прямо з холодильника) твердого сиру товщиною в 1 см. обваляти в борошні, потім рясно в яйці, щедро панірувати в пшеничних сухарях або в тонко нарізаних смужках свіжого білого хліба (паніровки має бути багато). Коротко обсмажити по разу з кожної сторони на попередньо добре розігрітій сковороді з олією.
Дуже смачне домашнє безе від Speso
Французька кухня
Порцій: 6
Що потрібно:
Білки яєчні - 4 шт.
Цукор - 1 чашка (обсяг чашки 0,25 л)
Інвентар:
Пергаментний папір
Що робити:
1.Взбейте білки в густу піну за допомогою блендера або віночка.
2.Затем, продовжуючи збивати, додайте цукор/цукрову пудру маленькими порціями 3-4 прийоми або по одній чайній ложці. Білки з цукром довго не збивайте, інакше маса осяде і стане щільною. Готове білкове тісто повинно утворювати стійкі форми і не розтікатися.
3. Застелити деко пергаментним папером. Викладіть безе з допомогою кондитерського шприца або ложкою (але в цьому випадку безе вийде нерівним).
4.Поставьте лист з безе в холодну духовку і підсушіть 2-2,5 години при температурі 90-100С. Безе має висушитися. Якщо воно швидко коричневіє, значить, неправильно виставлений температурний режим.
5.Безе невеликого розміру висохне швидше, а для приготування великої піде не менше 4-5 годин.
6.Готовое безе можете використовувати як самостійну страву або для прикраси тортів і тістечок.
Приємного апетиту)
Немає коментарів:
Дописати коментар