Запечений молода картопля з беконом і овочами
Інгредієнти:
- картопля
- молодий кабачок
- жовтий болгарський перець
- цибуля порей
- бекон
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець, орегано, майоран
Приготування:
Картоплю нарізати тонкими слайсами, кабачок кружечками, товщиною в пів сантиметра, порей нашаткувати, болгарський перець теж нашаткувати довгими пір'ям.
Форму змастити оливковою олією, першим шаром викласти картоплю, трохи посолити поперчити, викласти ще один шар картоплі, знову посолити і поперчити, потім зверху шар кабачків
На кабачки додати суміш з порею і болгарського перцю, все це посолити, поперчити, посипати орегано і майораном, полити парою крапель оливкової олії.
Викласти шар бекону.
Зверху покласти ще 2-3 шари молодого картоплі, посоливши і поперчив кожен шар змастити верх оливковою олією. накрити фольгою і запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин, потім фольгу зняти, поставити форму під самий верх духовки і запікати ще 20 хвилин до зарум'янювання картоплі.
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
В холодильнику є варену картоплю і давно вже посмажені тефтелі, підкажіть що-небудь оригінальне ... ну не викидати ж :-)))
КАРТОПЛЯ ГЕРЦОГИНЯ
Інгредієнти:
Картопля - 2 кг
Яєчні жовтки - 8 шт
Масло вершкове - 110 гр
Сіль - 2 чайні ложки
Чорний перець - за смаком
Мускатний горіх - 1 / 4 ч.л.
Яйця - 1 шт
Густі вершки - 1-1/4 чашки
Картопля смажена з лісовими грибами та з/до яловичої вирізкою
Знадобиться : картопля, лісові гриби, з/до яловича вирізка, ріпчасту цибулю, сіль, перець, рослинна олія.
Гриби очистити , відварити в підсоленій воді до готовності, промити, воду злити, нарізати. Картоплю очистити, яловичину і картоплю нарізати брусочками, цибулю півкільцями. На добре розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажити на великому вогні картоплю до скоринки, додати цибулю, смажити, постійно помішуючи, поки цибуля не стане золотистого кольору, додати яловичину, гриби, сіль, перець зменшити вогонь до середнього, обсмажувати до повної картоплі постійно помішуючи, спробувати, при необхідності додати спецій.
Автор: Любов Чумаченко
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
Картопля з грибами і яловичиною в горщику
Знадобиться: картопля, яловичина (вирізка або тонкий край), лісові гриби, сметана, біле вино (сухе або п/з), часник, сіль, перець, сухі трави, оливкова або рослинне масло, сир "Моцарелла".
Гриби, картоплю очистити, м'ясо звільнити від жиру і плівок, все довільно нарізати. На добре розігрітій сковороді з маслом по черзі обсмажити до скоринки спочатку картоплю, потім м'ясо, потім гриби, укласти в горщик. У сковороду де всі обсмажувалося влити вино, додати сметану, сіль, перець, часник (через прес), сухі трави, спробувати, за смаком додати спецій, влити соус в горщик, поставити в розігріту духовку (200 гр.), на 20-30 хвилин, витягнути посипати тертим сиром, повернути в духовку ще на 15 хвилин.
Автор: Любов Чумаченко
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
Немає коментарів:
Дописати коментар