пʼятниця, 5 липня 2013 р.

Курячі зрази з грибами

Курячі зрази з грибами



Інгредієнти:

Цибуля - 100 г
Рослинне масло - 60мл
Опеньки, печериці або вешанки - 250 г
Сіль - 1,5 чайної ложки
Яйця - 2 шт
Мелений чорний перець - 1/2 чайної ложки
Панірувальні сухарі - 6 столових ложок

Приготування:

Цибулю дрібно наріжте і обсмажте в олії до прозорості. Додайте гриби. Якщо вони великі, розріжте їх на кілька частин. Посоліть і готуйте на середньому вогні 8-10 хвилин, помішуючи, поки не випарується зайва рідина, а гриби не будуть готові.
Курячі грудки наріжте невеликими шматочками і подрібніть в блендері або м'ясорубці. В отриманий фарш додайте 1 яйце, сіль і перець. Перемішайте до однорідності.
Яйце злегка збийте виделкою, панірувальні сухарі висипте в неглибоку ємність. Розділіть фарш на 6 частин. Формуючи велику корж товщиною трохи менше сантиметра. Всередину покладіть столову ложку начинки і щільно загорніть внапуск ретельно заліплюючи краю
Надайте виробу овальну форму і умочіть спочатку в яйце, потім обваляйте в сухарях з усіх боків.
Обсмажте зрази до золотисто-коричневого кольору з обох сторін, перекладіть у форму для запікання і запікайте при 180 градусах 20 хвилин.

Рецепт зі сторінки: http://vk.com/just__cook
Just cook! - тільки найкращі рецепти!
Курячі зрази з грибами
Курячі зрази з грибами
Курячі зрази з грибами
Курячі зрази з грибами
Курячі зрази з грибами
Курячі зрази з грибами



Курячі зрази з грибами



Інгредієнти:
- 100г цибулі
- 60мл рослинного масла
- 250г опеньків, печериць або вешанок
- 1,5 ч.л. солі
- 750г курячого філе
- 2 яйця
- ½ ч.л. меленого чорного перцю
- 6 ст.л. планувальних сухарів

Приготування:

Цибулю дрібно наріжте і обсмажте в олії до прозорості. Додайте гриби. Якщо вони великі, розріжте їх на кілька частин. Посоліть і готуйте на середньому вогні 8-10 хвилин, помішуючи, поки не випарується зайва рідина, а гриби не будуть готові.

Курячі грудки наріжте невеликими шматочками і подрібніть в блендері або м'ясорубці. В отриманий фарш додайте 1 яйце, сіль і перець. Перемішайте до однорідності.

Яйце злегка збийте виделкою, панірувальні сухарі висипте в неглибоку ємність. Розділіть фарш на 6 частин. Формуючи велику корж товщиною трохи менше сантиметра. Всередину покладіть столову ложку начинки і щільно загорніть внапуск ретельно заліплюючи краю

Надайте виробу овальну форму і умочіть спочатку в яйце, потім обваляйте в сухарях з усіх боків. Обсмажте зрази до золотисто-коричневого кольору з обох сторін, перекладіть у форму для запікання і запікайте при 180 градусах 20 хвилин.

Рецепт зі сторінки: http://vk.com/just__cook
Курячі зрази з грибами
Курячі зрази з грибами
Курячі зрази з грибами
Курячі зрази з грибами
Курячі зрази з грибами






Печені помідори з грибами і яйцями



Інгредієнти:
- помідори середнього розміру 300 г
- мелені сухарі-20 г,
- рослинна олія 20 г
- гриби 200 г
- яйце 1 шт.
- зелень 20 г
- сіль, перець за смаком

Приготування:

Відваріть гриби і яйце. Поріжте гриби і яйце, порубаєте зелень. Все змішайте, посоліть і поперчіть за смаком. У помитих помідорів зріжте верхівки і вийміть серцевину. Наповніть їх фаршем і покладіть на сковороду, сбрызнутую маслом. Помістіть в духовку і запечіть. Готові помідори можна посипати рубаною зеленню.



Конвертики з грибами



Інгредієнти:
- 1 упаковка листкового тіста
- 100г вершкового масла
- 4 склянки печериць
- 4 зубчики часнику
- 1/2 склянки сухого білого вина
- 1/3 склянки сиру пармезан

Приготування:

Нарізати гриби. Сковороді розтопити масло і трохи обсмажити часник. Додати гриби, посолити. Влити вино. Тушкувати, поки не випарується рідина. Розморозити листкове тісто. Розрізати його на квадратики, злегка змастити олією і викласти приготовані гриби. Присипати сиром пармезан. Зібрати квадрати в конвертик вузлик. Викласти на змащене маслом деко і випікати 10-15 хвилин при 200С.






Легке печеня з грибами



Інгредієнти:

- 10-15 печериць,
- 4-5 картоплин,
- 1 морква,
- 3-4 зубчики часнику,
- сметана, паприка, чорний перець, сіль - за смаком.

Приготування
Легке печеня з грибами

Інгредієнти:

- 10-15 печериць,
- 4-5 картоплин,
- 1 морква,
- 3-4 зубчики часнику,
- сметана, паприка, чорний перець, сіль - за смаком.

Приготування

Гриби почистити, промити і розріж кожен на 4 частини. Картоплю почистити і поріж великими скибочками. Моркву почистити і натри на крупній тертці або дрібно поріжте соломкою.
У форму для запікання склади всі компоненти і перемішати, додай зубчики часнику, посоли, поперчи, скропи злегка оцтом і рослинним маслом. Запікати при температурі 180 градусів до готовності.
Готову печеню з грибами подавай зі сметаною і посипаємо паприкою. Також можна прикрасити свіжою зеленню.

Рецепт зі сторінки: http://vk.com/just__cook
Just cook! - тільки найкращі рецепти!
Легке печеня з грибами

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика