четвер, 11 липня 2013 р.

Гарячий бутерброд в духовці

Гарячий бутерброд в духовці



Інгредієнти:
- 200 гр. сиру твердих сортів
- пучок зеленого цибулі
- 1/2 склянки майонезу
- 2 столові ложки сметани (не обов'язково)
- 3-4 зубчики часнику, подрібнити
- 120 гр. вершкового масла
- 1-2 буханця французького або італійського хліба

Приготування:

1. У великій мисці змішайте натертий сир і порізану зелену цибулю. Додати майонез і сметану, перемішати. В окремій невеликій мисці змішати розм'якшене масло і подрібнений часник до однорідної маси. Додати суміш олії з сирної суміші.

2. Розігріти духовку. Хліб розрізати навпіл по горизонталі, покласти кіркою вниз.Распределить сирну суміш на хліб. Запікати в добре розігрітій дуговке хліб дообразования золотистої скоринки, приблизно від 3 до 5 хвилин.

3. Дістати і дати постояти 5 хвилин, поки не охолоне достатньо. Наріжте хліб гострим ножем.
Гарячий бутерброд в духовці



Гратинированные овочі в духовці



Інгредієнти
2 середніх цукіні
2 цибулини або цибуля порей
1 баклажан
4 - 5 твердих спілих помідорів
1 солодкий перець
1 - 2 зубчики часнику
4 - 5 ст.л. панірувальних сухарів
базилік
петрушка
сіль
перець

Приготування
Помідори, цукіні, баклажани і цибулю порізати великими кільцями, перець - великими смужками.
Посолити і залишити на 20 хв. Потім, з допомогою паперових рушників, видалити зайву вологу. Дрібно посікти часник і зелень, змішати з сухарями, сіллю і перцем.
Змастити деко олією, викласти овочі. Посипати сухарної сумішшю, збризнути маслом і запекти в розігрітій до 220 градусів С духовці 25-30 хв.
Чудовий гарнір до м'яса! За бажанням складу овочів можна змінювати. Смачно виходить кольорова капуста та молоді стручки горошку.
Гратинированные овочі в духовці






Яловичина, томлена в духовці



Калорійність на 100 г - 180ккал
Яловичина по цьому рецепту довго нудиться в духовці, тому виходить дуже м'якою.
Склад:
яловичина пісна 1 кг (у мене шия)
4 великі цибулини
250г сметани 20%
1 ч.л. гірчиці
1 ч.л. борошна
1 ч.л. дрібної солі
2 ст.л. рослинного масла (неповні)

Приготування:

1. Яловичину нарізати шматочками з волоський горіх, цибуля півкільцями
2. На дно казанка (або іншої ємності для духовки з кришкою) налити олію. Покласти, перемішуючи, м'ясо та цибулю. Закрити кришку.
3. Поставити в духовку і готувати при температурі 180 градусів на 2 години
4. Про закінчення 2 годин розвести в сметані гірчицю, борошно, сіль. Додати в казан і перемішати.
5. Поставити в духовку і готувати ще 30 хвилин.

Ніжне м'ясо готове!
Яловичина, томлена в духовці



Омлет з помідорами і шинкою в духовці



Інгредієнти:

● 4 яйця
● 200мл. молока
● 200гр. помідорів
● 200гр. шинки
● 1 цибулина
● Сіль, перець
● 1ч. ложка борошна
● Рослинна олія

Приготування:

Подрібнюємо цибулю. Нарізаємо шинку соломкою, помідори - невеликими кубиками. Обсмажуємо цибулю до золотистої скоринки, додаємо до нього шинку, злегка обсмажуємо.
На дно форми для запікання викладаємо шинку з цибулею. На неї викладаємо шар помідорів.
Збиваємо яйця, додаємо борошно, сіль і чорний перець. Додаємо молоко і гарненько перемішуємо. Заливаємо отриманою сумішшю шинку і помідори. Відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при середньому жарі. Готове! Дуже апетитне і ситне блюдо. Чудово підійде для домашнього обіду. Відмінне поєднання яєць, помідорів і бекону подарують відмінний смак цього блюда.

Приємного апетиту!
Омлет з помідорами і шинкою в духовці






Смачний шашлик в духовці



М'ясо не відрізнити від пожаренного на мангалі!
Приготування елементарне, а м'ясо виходить ніжне, соковите,
злегка підсмажене.
Секрети приготування такого м'яска:
1. готувати треба в рукаві для запікання.
2. на цибулевої подушці. Причому цибулю повинен бути маринований. Саме він
найбільше і додає м'ясу смак шашлику.
Але про все по порядку...

Інгредієнти:

Свинина
Цибуля
Спеції

Приготування:

М'ясо краще всього виходить шматочками. Я пробувала антрекоти - не так
смачно.
Шматочки м'яса відбити. Я накриваю харчовою плівкою. Відбиваю сильно.
Потім плівку знімаю, перчу, солю і ще раз злегка відбиваю Потім м'ясо складаю в миску, насипаю спеції для шашлику. Цибулю ріжу невеликими шматочками і з силою мну в мисці з м'ясом. Залишаю маринуватися години на 2.
За годину до приготування окремо від м'яса мариную цибулю.
Цибулю ріжу півкільцями. Висипаю в миску. Заливаю окропом. Вливаю
3-4 ст.л. оцту, 2 ст.л. цукру, солю. Можна ще влити лимонний сік.
Отже, приступаємо до основного приготування.

Духовку розігріваємо. Я запікаю на максимальній температурі.
На деко я викладаю папір для запікання. Відрізаю за рукав
довжині трохи більшою, ніж сам деко. З одного боку зав'язую.
В рукав викладаємо цибулю. Обережно розподіляємо його Зверху на цибулю викладаємо м'ясо. З маринованою цибулею не перемішуємо. Зав'язуємо інший кінець рукава. І робимо
кілька проколів зверху в рукаві. Ставимо в духовку і запікаємо приблизно 1 - 1,5 години. Залежить від
духовки. М'ясо повинно бути злегка підсмаженим. Дістаємо і
викладаємо на блюдо. Цибуля виходить теж дуже смачним. Останній раз запікала одночасно з картоплею, але в різних рукавах. Картопля виходить неймовірно смачна! Піджареної,
не варена. Тому вважаю її, по-перше, корисніше, ніж якщо
смажити на сковороді або у фритюрі, а по-друге, набагато смачніше,
ну і по-третє, набагато простіше в приготуванні
Смачний шашлик в духовці



Сардини по-португальськи в духовці ( sardinha ao forno)



Інгредієнти:

10 штук сардин
2 зубки часнику (дрібно покришити)
1 помідор
6 ст.л.оливкового масла
1 ч.л.усуса
чорний перець

Приготування:

Нагріти духовку до 200 градусів.
Сардини почистити, вимити, присипати крупною сіллю і відставити на 30 хвилин.
Оливкова олія змішати з оцтом, часником і порізаними помідорами і перцем.

В блюдо для запікання або на деко укласти рибку, зверху розподілити соус.
Запікати 30 хвилин.
Сардини по-португальськи в духовці ( sardinha ao forno)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика