Запечена картопля
Інгредієнти:
картопля
ваші улюблені спеції
трохи рослинного масла сіль
Приготування:
1.Картошку очистити і нарізати часточками. Відварити у воді протягом 5-7 хвилин.
2.Выложить у форму для запікання, посипати вашими улюбленими спеціями, посолити, збризнути маслом і запекти в заздалегідь розігрітій духовці до золотистого кольору.
Якщо хочете щоб спеції більш рівномірно розподілилися складіть картоплю, спеції і масло в целофановый пакет, затисніть зверху рукою і добре все там потрясіть.
Молода картопля буде готова через 15 хвилин. Дрібну картоплю можна запекти цілком.
Картопля з яловичиною в горщиках
Інгредієнти (на 6-8 порцій):
2 кг м'якоті яловичини, нарізати кубиками
1 / 2 склянки борошно
2 ст. л. рослинної олії
1 лавровий лист
2 ст. л. кетчупу
1 цибулина, нарізана
1 / 2 ч.л. перцю
2 ч. л. солі
2 ч. л. цукру
6 моркви, очищеної і нарізаної
1 чашка нарізаної селери
4 великих картоплини, очищених і порізаних кубиками
4 ст. води
Приготування:
1. Обваляти м'ясо в борошні.
2. На сковороді розігріти олію, обсмажити м'ясо з усіх боків.
3. Всі овочі залити водою, додати м'ясо, лавровий лист, посолити і поперчити.
4. Додати кетчуп.
5. Розкласти по горщикам і випікати в духовці при 200 гр. близько 40 хв.
6. Прикрасити зеленню.
Тістечко "Картопля"
Інгредієнти:
500 гр. крихт печива
200 гр. вершкового масла
200 гр. цукру
2-4 ст.л. какао
150-200 мл молока
ванілін, кориця за смаком
Приготування:
1. Печиво подрібнити в кухонному комбайні.
2. До печінкою висипати какао, цукор, ванілін і корицю, перемішати.
3. Розтопити вершкове масло, вилити до печива. 4. Молоко трохи підігріти і тонким струменем влити до печива.
5. З тіста сформувати тістечка і прибрати в холодильник на кілька годин.
Тістечко "Картопля"
Інгредієнти:
500 гр. крихт печива
200 гр. вершкового масла
200 гр. цукру
2-4 ст.л. какао
150-200 мл молока
ванілін, кориця за смаком
Приготування:
1. Печиво подрібнити в кухонному комбайні.
2. До печінкою висипати какао, цукор, ванілін і корицю, перемішати.
3. Розтопити вершкове масло, вилити до печива. 4. Молоко трохи підігріти і тонким струменем влити до печива.
5. З тіста сформувати тістечка і прибрати в холодильник на кілька годин.
Тістечко «Картопля»
Інгредієнти:
Сухарі ванільні - 500 г
Молоко згущене - 400 мл
Какао-порошок - 50 грам
Вершкове масло - 200 грам
Шоколад темний 70-80% какао - 100 грам
Коньяк - 30 мл
Цитрусові цукати (за смаком) - 20 грам
Час приготування - 2 години. Кількість "Картоплин" - 20 штук.
Спершу потрібно перемолоти сухарі в дрібну крихту. Це можна зробити за допомогою м'ясорубки або млини, головне щоб не залишилося неперемолотых шматочків.
В окремій мисці перемішуємо банку згущеного молока з какао-порошком. Какао потрібно взяти 2 столові ложки з гіркою. Перетираємо до зникнення грудочок, додаємо вершкове масло, порізане на шматочки і ставимо на маленький вогонь (поки масло не розтане)
Далі в мисці розтоплюємо на водяній бані плитку гіркого шоколаду. Для цього в каструлю наливаємо гарячу воду, воду поміщаємо посудину з поламаним шоколадом і ставимо на вогонь, щоб вода постійно кипіла.
З шоколадної маси додаємо до шоколадно-масляного крему половину, тобто 50 грам, а решта піде на прикрасу.
В кінці підмішуємо в шоколадний крем дві столові ложки коньяку (для аромату).
Тепер змішуємо сухарную крихту і шоколадний крем.
В кінці підмішуємо в шоколадний крем дві столові ложки коньяку (для аромату).
Тепер змішуємо сухарную крихту і шоколадний крем.
В результаті вийде ось така шоколадна крихта. Якщо «тісто» вийде сухим, додайте в нього трохи молока.
Для формування картоплин краще спочатку формувати з тіста ковбаски, розрізати на однакові шматочки і катати з них кульки або бруски.
Можна покласти всередину яку-небудь начинку, краще щось з яскравим смаком. Як варіант, цитрусові цукати (на смак).
Залишився від приготування тіста шоколад ще раз підігріваємо до рідкого стану. Кожне тістечко обмазуємо зверху шоколадом і кладемо по два шматочки нарізаних цукатів.
Тепер чекаємо коли шоколад застигне. Найсмачніші тістечка на наступний день, коли вони гарненько просочаться.
Bon Appétit
Bon Appétit
Запечена картопля
Інгредієнти:
- картопля
- ваші улюблені спеції
- трохи рослинного масла
- сіль
Приготування:
1.Картошку очистити і нарізати часточками. Відварити у воді протягом 5-7 хвилин.
2.Выложить у форму для запікання, посипати вашими улюбленими спеціями, посолити, збризнути маслом і запекти в заздалегідь розігрітій духовці до золотистого кольору.
Якщо хочете щоб спеції більш рівномірно розподілилися складіть картоплю, спеції і масло в целофановый пакет, затисніть зверху рукою і добре все там потрясіть.
Молода картопля буде готова через 15 хвилин. Дрібну картоплю можна запекти цілком.
Немає коментарів:
Дописати коментар