З таким квіточкою з огірка будь-яке блюдо буде виглядати шедевром
Шикарне м'ясне блюдо з не менш шикарним маринадом.
Інгредієнти:
Лайм 2 шт.
Перець чилі 1 шт.
Петрушка 50 г
Часник часточки 6 шт.
Імбир свіжий 5 см
Оливкова олія 100 мл
Сіль 1 ч.л.
Перець чорний мелений ½ ч.л.
Свиняча корейка 700 г
Приготування:
З лаймів знімаємо цедру, нарізаємо петрушку, часник нарізаємо впоперек тонкими пластинками. Корінь імбиру натираємо на тертці, Перець чилі розрізаємо вздовж навпіл, нарізаємо впоперек смужками. Можна насіння залишити в маринаді, якщо хто бажає погостріше.
Цедру, часник, імбир, петрушку і перець з кладываем в ступку і гарненько розтираємо товкачем в пасту.
Потім видавлюємо туди сік лаймів, додаємо оливкову олію, сіль, чорний перець і перемішуємо. Маринад готовий.
Корейку розрізаємо на 4 відбивних на кісточці. Натираємо маринадом відбивні і складаємо їх у посудину помариноваться приблизно на 40-45 хвилин. Посуд краще прикрити харчовою плівкою.
Нагріваємо в товстостінній сковороді трохи олії до температури трохи вище середньої. Відбивні очищаємо від великих шматочків маринаду, щоб вони не горіли, і обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки, приблизно по 2 хвилини на кожній стороні.
Складаємо м'ясо у форму для запікання. Поливаємо маринадом і запікаємо в духовці до готовності, приблизно 20 хвилин.
Шикарне м'ясне блюдо з не менш шикарним маринадом.
Інгредієнти:
Лайм 2 шт.
Перець чилі 1 шт.
Петрушка 50 г
Часник часточки 6 шт.
Імбир свіжий 5 см
Оливкова олія 100 мл
Сіль 1 ч.л.
Перець чорний мелений ½ ч.л.
Свиняча корейка 700 г
Приготування:
1. З лаймів знімаємо цедру, нарізаємо петрушку, часник нарізаємо впоперек тонкими пластинками. Корінь імбиру натираємо на тертці, Перець чилі розрізаємо вздовж навпіл, нарізаємо впоперек смужками. Можна насіння залишити в маринаді, якщо хто бажає погостріше.
2. Цедру, часник, імбир, петрушку і перець з кладываем в ступку і гарненько розтираємо товкачем в пасту.
3. Потім видавлюємо туди сік лаймів, додаємо оливкову олію, сіль, чорний перець і перемішуємо. Маринад готовий.
4. Корейку розрізаємо на 4 відбивних на кісточці. Натираємо маринадом відбивні і складаємо їх у посудину помариноваться приблизно на 40-45 хвилин. Посуд краще прикрити харчовою плівкою.
5. Нагріваємо в товстостінній сковороді трохи олії до температури трохи вище середньої. Відбивні очищаємо від великих шматочків маринаду, щоб вони не горіли, і обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки, приблизно по 2 хвилини на кожній стороні.
6. Складаємо м'ясо у форму для запікання. Поливаємо маринадом і запікаємо в духовці до готовності, приблизно 20 хвилин.
Приємного апетиту!
Приготуйте наивкуснейшую запіканку - порадуйте домашніх прекрасним блюдом!
Інгредієнти:
Для приготування запіканки вам знадобиться: 300 гр. фаршу яловичини або свинини, 3 ст.л. сметани, 1 ст. л. вершкового масла, 100 гр. твердого сиру
1. У посуд для запікання покладіть кілька шматочків вершкового масла.
2. Потім рівномірно укладіть фарш.
3. Посипте м'ясо тертим сиром.
4. Залийте сметаною і поставте в духовку на слабкий вогонь (150-180°С).
5. Запікайте 1 годину до утворення рум'яної скоринки. Гарнір можна подати будь-який.
Приємного вам апетиту!
Татарське національне блюдо "кыстыбый"
Тісто: 2 яйця, 0,5 склянки води, щіпка солі, 2 ст. ложки масла. Отримане тісто ділимо, катаємо в кульки, виходить приблизно 10 кульок, розгортаємо в коржі, товщина як магазинний лаваш, кладемо на розігріту сковороду, підрум'янюємо з обох сторін, всередину кладемо пюре, змащуємо вершковим маслом! Приємного апетиту!
Національна татарська страва (смакота) - Куптермэ (Куптерма)
6 яєць
1 чашка (приблизно 250 мл) олії
1 чашка манної крупи
1 чашка цукру
4 чашки борошна
2 чайні ложки солі
1 пачка розпушувача (приблизно 12 гр)
1 пачка майонезу (250 мл)
1 пачка сухих дріжджів
1 літр молока
Всі інгредієнти перемішати, крім молока і дріжджів. Молоко підігріти, влити в тісто і висипати дріжджі. Все ретельно перемішати. Залишити в теплому місці приблизно на годину.
Виливати у форму, змащену маслом ( у мене була діаметром 28 см) за три ополоника і випікати в духовці або духовий печі при t 180C приблизно за 15 хвилин. Періодично заглядайте, дивіться, не підрум'янилася поверхня, у всіх духовки різні.
Приємного апетиту!
Немає коментарів:
Дописати коментар