Шоколадні млинці з карамельними яблуками
Інгредієнти:
Шоколадні млинці
Вершкове масло
Яблука 4-5 шт
Кориця 2ч.ложки
Цукор
Приготування:
1. Готуємо млинці за рецептом.
2. Тим часом на іншій сковороді пасеруємо яблука. Для цього ріжемо яблука дрібними шматочками, посипаємо корицею і цукром.
3. Розігріваємо на сковорідці вершкове масло і пасеруємо яблука з цукром і корицею до медово-карамельного кольору.
4. Кладемо начинку на млинці і загортаємо.
Млинці з бананом і мюслі
Інгредієнти:
Яйце - 1 шт
Борошно - 1 склянка
Пахта - 1 стакан
Цукор - 2 столових ложки
Розпушувач - 1 столова ложка
Сіль - 1 чайна ложка
Банан - 1-2 шт
Мюслі - ½ склянки
Спосіб приготування:
1) Всі, крім бананів і мюслі, змішайте. Залиште тісто на 15-30 хвилин, щоб млинці вийшли більш пухкими.
2) Підготуйте начинку: мюслі і нарізаний банан.
3) Як тільки одна сторона млинця готова (краї почнуть відступати від сковороди і придбають коричнево-золотиснтый відтінок), перевертайте і зверху покладіть і втисніть шматочок банана і гранолы (мюслі).
Гарячі шоколадні млинці зі спеціями
Інгредієнти:
- Молоко - 1 склянку
- Яблучний оцет - 1 чайна ложка
- Борошно - 1 склянку
- Розпушувач - 2 чайні ложки
- Какао-порошок - ¼ склянки + 2 столових ложки
- Кориця - ½ чайної ложки
- Щіпка солі
- Мед або кленовий сироп - 3 столових ложки
- Рослинна олія - ¼ склянки
- Ванілін - 1,5 чайної ложки
Приготування:
Змішайте молоко з оцтом і залиште на 5 хвилин.
Борошно, розпушувач, какао, корицю і сіль змішайте. Влийте суміш молока і оцту, мед, масло і ванілін. Дерев'яною ложкою перемішайте до однорідної маси.
На розпеченій сковороді обсмажте невеликі млинці з обох сторін.
Подавайте з медом, фруктами або будь-яким іншим соусом.
Cook it! - найбільше співтовариство кулінарів вк. Приєднуйтесь!
Млинці
Інгредієнти:
Яйце - 1 шт
Борошно - 1 склянка
Пахта - 1 стакан
Цукор - 2 столових ложки
Розпушувач - 1 столова ложка
Сіль - 1 чайна ложка
Банан - 1-2 шт
Мюслі - ½ склянки
Приготування:
1. Всі, крім бананів і мюслі, змішайте. Залиште тісто на 15-30 хвилин, щоб млинці вийшли більш пухкими.
2. Підготуйте начинку: мюслі і нарізаний банан
3. Як тільки одна сторона готова млинця (краї почнуть відступати від сковороди і преобретут коричнево-золотиснтый відтінок), перевертайте і зверху покладіть і втисніть шматочок банана і гранолы (мюслі).
Яблучні млинці
Інгредієнти:
Яйце - 2 шт
Борошно - 2 склянки
Цукор - 1/3 склянки
Розпушувач - 2 чайні ложки
Сода - 1 чайна ложка
Кориця - 2 чайних ложки
Кисле молоко - 2 склянки
Вершкове масло - 4 столові ложки
Ванілін - 2 чайних ложки
Яблуко - 2 шт (одна з них терте, друге - нарізане тонкими шарами)
Приготування:
В чаші для міксера збийте яйця на середній швидкості. Додайте борошно, цукор, розпушувач, соду, сіль, корицю, імбир, мускатний горіх, кисле молоко, вершкове масло і ванілін. Перемішайте до однорідної маси без грудочок. Додати терте яблуко.
Нагрійте сковороду. Для кожного млинця для початку присипте кожен шар яблука ½ чайної ложки цукру і викладіть на сковороду. Зверху або навколо налийте 1/3 склянки тесту. Смажте, поки тісто не схопилося і переверніть. Обсмажте кожен млинець до золотисйто скоринки (приблизно по 2 миунты на бік). Подавайте з цукровою пудрою, медом або варенням.
Заварні млинці на молоці
Приготування:
Тісто:
1. Півлітра молока
2. 2 яйця збити віночком
3. Додати 1 ч.л. розпушувача і борошна стільки, щоб вийшло тісто, як на оладки
4. Потім вилити 1 склянку окропу, перемішати.
5. Додати 7 ст.л. рослинного масла.
Тісто готове!
6. Смажити як зазвичай, на розпеченій сковороді з двох сторін
Cook it! - найбільше співтовариство кулінарів вк. Приєднуйтесь!
Немає коментарів:
Дописати коментар