вівторок, 9 липня 2013 р.

навчіть, будь ласка, консервувати огірки. Щоб просто, смачно і довго зберігалися. З розрахунку на 600-грамові банки. Дякую!!!

навчіть, будь ласка, консервувати огірки. Щоб просто, смачно і довго зберігалися. З розрахунку на 600-грамові банки. Дякую!!!




Порадьте, як можна смачно запекти персики???




Ідею запозичила у Катерини Керест,за що величезне спасибі!!!Смачно!!!І мега ситно!!!



Картопляні деруни з курячої начинкою

Необхідно для дерунів:
400гр картоплі (3 великих картоплини)
4 ч.л.сметаны,
4 ст.л борошна,
1 цибулина,
сіль,спеції
1 яйце.
Виходить десь 5рулетиков з цієї кількості(1примерно 15*15см розмір дерунів)

Начинка:
взагалі будь-яка,в даному випадку куряча грудка з цибулею і зеленушкой
1 куряча грудка(близько 600гр)
1 цибулина
по 2-3 гілочки кропу і петрушки
1-2ст.л. соєвого соусу
спеції за смаком

Для запікання:
сметана 3ч.л.сметаны
сир 100гр.

Приготування:
Картоплю чистимо,натираємо на дрібній тертці,сік віджати але не весь(я пів склянки віджати),цибуля слідом за тією ж схемою, тільки без віджимання.
Беремо блендер і доводимо нашу картопляно-цибульну масу до потрібної кондиції-десь 10 разів секундних натискань блендером. Додаємо яйце,сметану-мешаем.Далее борошно, сіль,специи.Готово.
Ставимо сковорідку на вогонь ,трохи масла і вперед випікати!Для зручності завертання я робила квадратні драники.Готовые покласти на паперовий рушник,щоб прибрати зайве масло.

Начинку готуємо,хоча краще почати приготування з неї) Дрібно нарізати курячу грудку,обсмажити на рослинному маслі,додати дрібно нашинкованый цибуля,коли буде готове, додаємо соєвий соус,спеції та зелень,перемішуємо і вимикаємо.

Беремо драник,викладаємо начинку і звертаємо рулетом.Драники піч тонкі,щоб вони легко сворачивались.Швом кладемо вниз.Сверху обмазуємо сметанкою і кладемо сыр.Отправляем в духовку при 180градусах хвилин на 20.В ідеалі на гриль,але у кого немає цієї функції просто в духовку.
Подаємо з улюбленим соусом або просто так.
Приємного апетиту!

Джерело: Спритний кухар
Автор: Анна Калмикова
Ідею запозичила у Катерини Керест,за що величезне спасибі!!!Смачно!!!І мега ситно!!!



Ой, дівчатка!! Як смачно все у вас!! Погодуйте мене))))))))))))))







Скільки всього смачного у вас тут)


Можна я до вас на обід буду приходити?))



Шановні учасники групи! Прошу Вас мені допомогти! Я шукаю Книгу про смачну і здорову їжу 1954 року, маю сильне бажання її купити! Хто готовий її продати, пишіть, будь ласка, буду дуже рада і вдячна! Дякую!







Хлопці дорогі,часу немає гортати альбоми,як смачно смачно приготувати кролика?




як приготувати тісто для перожков смачно і швидко?







Дуже смачне домашнє безе



Французька кухня
Порцій: 6

Що потрібно:
Білки яєчні - 4 шт.
Цукор - 1 чашка (обсяг чашки 0,25 л)

Інвентар:
Пергаментний папір

Що робити:
1.Взбейте білки в густу піну за допомогою блендера або віночка.
2.Затем, продовжуючи збивати, додайте цукор/цукрову пудру маленькими порціями 3-4 прийоми або по одній чайній ложці. Білки з цукром довго не збивайте, інакше маса осяде і стане щільною. Готове білкове тісто повинно утворювати стійкі форми і не розтікатися.
3. Застелити деко пергаментним папером. Викладіть безе з допомогою кондитерського шприца або ложкою (але в цьому випадку безе вийде нерівним).
4.Поставьте лист з безе в холодну духовку і підсушіть 2-2,5 години при температурі 90-100С. Безе має висушитися. Якщо воно швидко коричневіє, значить, неправильно виставлений температурний режим.
5.Безе невеликого розміру висохне швидше, а для приготування великої піде не менше 4-5 годин.
6.Готовое безе можете використовувати як самостійну страву або для прикраси тортів і тістечок.

Приємного апетиту)
Дуже смачне домашнє безе
Дуже смачне домашнє безе

Французька кухня
Порцій: 6

Що потрібно:
Білки яєчні - 4 шт.
Цукор - 1 чашка (обсяг чашки 0,25 л)

Інвентар:
Пергаментний папір

Що робити:
1.Взбейте білки в густу піну за допомогою бл



Хлопці, хто користувався закваскою "Дашенька"? Перший раз не вийшло взагалі, другий раз вийшов кефірчик - смачно, але обіцяний йогурт. І чи можна цим кефіром квасити молоко? І як?







Підкажіть,що можна смачно і швидко приготувати з білої квасолі?




Підкажіть будь ласка,що можна зробити смачне з недозрілих(зелених)помідорів.







привіт всім!підкажіть як приготувати баклажани просто і смачно?




Допоможіть будь ласка, як смачно приготувати свиняче серце?







Я не дуже вмію готувати але дуже хочу порадувати свого чоловіка чимось смачним підкажіть що можна приготувати, щоб було смачно і просто=**




Дівчатка,підкажіть будь ласка як смачно приготувати кролика!дякую!







Підкажіть будь ласка, що з гарбуза приготувати цікавенького і смачного?

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика